Valt het je op hoe ‘rustig’ het buiten corona is?
-Geen terrorisme, alsof IS zich zou houden aan de coronamaatregelen.
– geen gewone jaarlijkse griep epidemie want alles moet onder corona
– minder dodelijke ongevallen want alle doden moeten het coronalabel krijgen
 
Oorzaak van elke vorm van lijden en chaos op aarde
Elke vorm van lijden en chaos op aarde is ALTIJD opgezet en gesponsord, geweest door de zogenaamde elite. De mens is in essentie een vreedzaam wezen, dat aangeleerd wordt om agressief te worden en vanuit weerstand te leven. Omdat zij ons in slavernij willen houden en overheersen kreeg de mens nog nooit de kans om zijn ware zelf te zijn.
Geboren via een gekwetst kanaal en volgestopt met leugens.
Elke moeder op aarde is een gekwetst wezen omdat ze in haar kindertijd met afwijzing te maken kreeg en opgevoed werd vanuit angst en plicht.
Een mens die leeft vanuit dwang glipt uit zijn/haar menselijkheid een persoonlijkheid of identiteit binnen. We worden persoonlijkheden en identiteiten (cfr natuurlijke rechtspersoon) die naar de pijpen dansen van de buitenwereld, die er enkel op uit is om je te veranderen en daarmee te verzwakken. Beeld je eens het volgende in: een moeder die 100% goed in haar vel zit, 100% eigenliefde kent en jou koestert en de ruimte geeft om jezelf maximaal te ontplooien en je de boodschap kan meegeven dat je almachtig bent en veilig. Een moeder die geen angst kent voor gebrek, geen twijfel nog onzekerheid. Utopia! Nee, wel hoe het hoort te zijn. 
Velen denken dat ze liefdevol zijn maar vergeten dat
– kritiek op zichzelf en anderen
– negatieve opmerkingen over zichzelf en anderen
– oordelen over zichzelf en anderen
– neerbuigend zijn
……….
kortom, dat woorden even agressief zijn als een effectieve mep. Onderzoekers hebben ontdekt dat woorden inslaan in dezelfde hersenrelais als daar waar je pijn voelt bij een fysieke aanval.
Corona, de kroon onder het terrorisme
Vele jaren lang, is de mensheid voorbereid op dit toppunt van TERRORISME. Corona is letterlijk de kroon op hun werk.
 
Al vele jaren wordt jou wijsgemaakt dat je kwetsbaar bent en dat het BEDRIJF de (r)overheid, het antwoord is op jouw gebed om veiligheid.
In mijn jeugd was de angst voor de onzichtbare vijand, WOIII zeer groot en ook wij kinderen liepen daaronder gebukt. Dan maar via terrorisme de oorlog onder de mens brengen. En nu hebben ze de ideale vorm van oorlog en terrorisme ontdekt nl de ultieme onzichtbare ONBESTAANDE vijand corona. Ik mag zeggen meesterlijk uitgekiend plan maar ja, niet moeilijk als je de media controleert en de mens onder constante druk van angst kan houden. 
vind en onzichtbare vijand waar heel veel mensen in kunnen geloven (de leugen dat virussen gevaarlijk zijn). Virussen zijn een natuurlijk onderdeel van een biologisch genezingsproces en LEVENSNOODZAKELIJK
–  zorg voor vals bewijs: 90% van de wereldbevolking is drager van een corona virus omdat dit een klassiek verkoudheidsvirus is, daarom is het gemakkelijk om mensen “pos” te laten testen. Met smeergeld worden alle doden onder de noemer corona genoteerd in de overlijdensakte en via de mainstreammedia krijg je enkel de leugens te horen die het verhaal bekrachtigen.
 
Wakker worden schaapjes, met een beetje gezond verstand kom je al een heel eind. Dit zijn de vragen die ik mij als 12 jarige stelde en die de start zijn geweest van mijn nu 40 jarig onderzoek naar antwoord daarop
 
VRAGEN:
– is de mens in essentie liefde of een vechtlustig wezen? ANTWOORD/ liefde  
– het lichaam is wonderbaarlijk en volmaakt en bezit zelfgenezend vermogen. Hoe is ziekte dan mogelijk? ANTW emoties bepalen je gezondheidstoestand. Angst, twijfel, stress en zelfafwijzing zorgen voor ziekte/stress  
– waarom houdt oorlog nooit op of ligt de klemtoon op aarde zo hard op oorlog en lijden. ANTW is het verdienmodel op aarde van diegene die op aarde de macht claimen. 
– de natuur lijkt altijd in harmonie, de mens in disharmonie ANTW omdat de mens luister naar een stem van buitenaf ipv naar het geweten  
– waarom is er zoveel disharmonie in de mens ANTW zelfafwijzing en iets anders proberen te zijn dan jezelf 
– het leven is zo wonderbaarlijk, hoe is het dan mogelijk dat er zoveel lijden is op aarde? ANTW door gebrek aan zelfbewustzijn en ruggengraat bij de mensen.
Op deze vragen heb ik nog altijd geen antwoord
Is de lage trilling op aarde hier schuld aan, zo ja  Wat wou de schepper hiermee bereiken? Waarom gedijen lagere trillingen op aarde? Kan de dualiteit op aarde opgegeven worden en de éénheid herstelt? Eén ding weet ik zeker en dat is dat de schepper geen fouten gemaakt heeft dus er is en opzet achter dit model van lijden en deze heb ik nog niet. Wel weet ik dat de vrije wil hier de sleutel is op aarde. We kiezen zelf of we leven in angst of in vrijheid. Ik had al van kindsbeen af het bewustzijn dat leven wat ik zag een leugen was want ik voelde dat alles liefde en schoonheid was. Waarom heb ik dat bewustzijn en anderen niet? Wel lezen we in de bijbel dat de duivel gedurende 1000 jaar zal gebonden worden en dan weer kort bevrijdt om te zien of we zuivere zielen blijven.  Is aarde een school? Een testparcours met reïncarnatie zolang we falen? ……     
Het is tijd om voor liefde te kiezen ipv alles persoonlijk te blijven nemen.   
Velen zeggen voor liefde te kiezen maar zijn verstrikt in het idee en hun persoontje
Een vb. Blijkbaar heb ik een paar jaar terug een foto op fb gepost en heeft een dame daarop gereageerd met de commentaar dat, zij als fotografe ziet dat de foto bewerkt werd. Ik reageerde daarop dat de foto onbewerkt was daar ik niet weet hoe ik foto”s kan bewerken. Dame nam dat blijkbaar zeer persoonlijk want een paar dagen terug zag ik haar ergens op en fb post antwoorden dat ze blij was dat ik ontmaskert werd en beschreef hoe ik haar jaren terug “onrecht” aangedaan had??? Iemand had iets negatiefs over mij geschreven waar zij gretig op sprong. In haar fb nickname staat liefde als zogenaamde familienaam. Dat is dus iemand die van de daken schreeuw hoe liefdevol ze is en alleen maar uit liefde handelt.   
De wijze zwijgt en weet, hij die beweert het te zijn doet dit omdat hij juist weet dat het niet zo is. 
Ik kan er alleen maar op hameren dat zolang je niet eerlijk met jezelf durft te zijn, zolang je niet sorry durft te zeggen je in de klauwen zal blijven van de leugen. Leugens doen altijd pijn. Dus mensen als je het lijden uit de wereld wil helpen, laat dan je aangeleerd   persoontje los en wordt je ware zelf       
Herstel met je aanvraag live life claim de leugen dat je maar een dode natuurlijke rechtspersoon bent. Schrijf je in voor een workshop als je alles beter wil begrijpen
Levendige zelfbewuste groet

Isabelle Lambrecht Ⓢ 

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut www.zichtbaar.be

voortrekker van de beweging de goddelijke orde