Alle ellende is ontstaan uit naam van god.

T”is te zeggen: er is een elite op aarde (genaamd THE CROWN en bestaat uit elisabeth van engeland, paus en de bankiersfamilies) die het gezag van god afwijst en er alles aan doet om het goddelijke leven op aarde te vernietigen. Dit doen ze in en uit naam van god (de schepper van alles).

Via religies hebben zij op alle mogelijk manier god proberen te verkrachten (zijn kracht ontnemen) door hem oa voor te stellen als een onbereikbare god van wraak die je moest vrezen ipv als een bron. 

Via naamfraude (de geboortetrust) bij de levende mens, proberen zij de levende mens te verkrachten (de kracht ontnemen) via allerhande misbruiken en het voeren van oorlog in en uit naam van de levende mens onder het mom van bestrijding van gevaar.

De paus claimde in 1302 uitvoerder van het testament van jezus te zijn en daarmee baas over alle ziele op aarde.

In de wetteksten van nederland zie je dat de koningen zichzelf ook zien als representant voor god

 

Je eigen goddelijkheid claimen en het onrecht lastens god herstellen.

Zoals je hierboven kan zien, bestaat alles in en uit naam van god.

 Een paar weken terug had ik een gesprek met een jehova”s getuige. Tijdens het gesprek liet hij me weten jehova”s getuige te zijn en ik zei hem dat dit ok was voor mij. Dus toen we aan het praten waren liet ik vallen dat ik als goddelijk wezen niet meedoe aan die corona shit. En die man schrok zich letterlijk te pletter, deed letterlijk een stap achteruit als kreeg ik stantepede horentjes. Want de jehova”s getuigen mogen niet zeggen dat ze goddelijk zijn. Hoe wil jij in godsnaam jezelf zijn als je leeft volgens het verbod om je ware zelf te zijn? Omdat god door mij heen stroomt en werkt, ben ik goddelijk en is god ik en ik god en jij en ik elkaar en god. Alles is één, toch als je leeft vanuit liefde. Wie leeft vanuit niet-liefde = angst, kent enkel verdeeldheid.    Zonder bezieling (god) zijn we niks, geen leven, geen creativiteit, geen intuïtie, geen geluk…….

En nu is de tijd gekomen om ipv uit kracht vanuit macht te leven. God is macht en zijn macht schonk hij ons onder de vorm van VRIJE WIL. Hanteer je macht wijs en denk goed na als je ja ergens tegen zegt want verplichtingen zijn onbestaande gezien elke mens een almachtig goddelijk wezen is.

Een bijzonder goed gratis boekje is het onpersoonlijke leven, mijn advies start met mijn lievelings   blz 45 en ga dan naar het begin. Je snapt het wel als je de blz leest 

Levendige groet

Voortrekker beweging goddelijke orde 

Isabelle Lambrecht