Datum 8/6/2024, ik heb in mijn meditatie deze morgen, van mijn spirituele gids doorgekregen dat het nu tijd is om licht effectief te verankeren, want tenslotte zijn we lichtwezens. Ik heb daarbij tekst en beeld gekregen, hoe je het licht in jezelf kan verankeren en hoe je een ankerpunt voor het licht kan vestigen. 

Dus de live presentaties voor juli en aug zullen totaal anders zijn dan de vorige jaren. De klemtoon op de geest van de wet (de macht) ipv op het recht van de mens (de onmacht). Deel 1 kennis want om iets te kunnen corrigeren (verlichten/remedie brengen) dien je eerst de facetten te begrijpen, het wie/wat/hoe: rechtsfictie, recht, mens, geest, wet, lichaam, persoon, bestuursvorm, wetgeving, regelgeving, privaatrecht, bestuursrecht/publiek…. pas als je alles kan plaatsen kan jij je leven ontdoen van alle persoonlijke ballast. Geen enkele voorkennis nodig, alles is in eenvoudige mensentaal, vrij van juridisch jargon.  Ik schets je in eenvoudige woorden: de wortel, de stam en de kruin maw hoe je van de samenleving een gezonde en krachtige boom (= licht) kan maken ipv het doods scharminkel (duisternis) dat het huidig bestuursmodel en haar recht is. Pas als je een duidelijk beeld voor ogen hebt, is het mogelijk om met elkaar te verenigen en uit te wisselen.

Deel 2 is je dan laten voelen wat licht is en wat duisternis is, hoe je je geest sterk maakt en hoe we het licht kunnen verankeren in onszelf en op de plek waar zijn. Dit kan enkel op een private plek bij iemand thuis dus, omdat we op die plek ook effectief het licht verankeren en de permanente bewoner fungeert als diegene die de vlam levend houdt (zo heb ik het doorgekregen).  Dit is dan werken met beeldvorming en het naar binnen keren via een soort van actieve meditatie, niet één of ander tekstje dat ik ga opzeggen en jullie laten “slapen” nee, het is een actieve werkvorm. Dus zorg voor gemakkelijke kledij, kussen en mat om onder het kussen te leggen want, tijdens deze vorm zitten we wel op de grond in kleermakerzit met rechte rug, je hebt ook iets nodig om op te schrijven om je indrukken vast te leggen voor als je terug thuis bent. ja spiritueel, nee wollig,  want het is heel nuchter, eenvoudig en to the point

Als je een plek bij je thuis hebt waar je ruimte kan maken voor 30 man, en je wil het licht bij je thuis verankeren, kan deel 1 & 2 bij je doorgaan. mail ons dan op admin@levende-gemeenschap.eu. 

De live sessies dit jaar in een notendop = het inzicht, het “aha moment” laat de duisternis oplossen. Doel is om je te leren hoe in dat licht/in het aha-moment komt zodat je van het leven in het licht je gewoonte maakt ipv in het leven van je persoonlijke duisternis en haar dwang. Het kennis luik zal min of meer aansluiten op de insteek van vorig jaar. 

Dat is wat men vond van de presentatie natural law/legal, spirit & vrijheid  van vorig jaar. 

♥ Dankjewel isabelle,

De ‘manier waarop’ je deze kwestie uit de doeken doet is bijzonder gevat, no nonsens en duidelijk.
Bij mij komt het vol binnen en het voelt kloppend aan. Past bij me als een 2de huid en méér. Het werkt zelfs therapeutisch omdat ik me in mijn kracht gezet voel; door de inhoud ervan maar ook door de liefdevolle aandacht waarmee je het brengt. Ik heb van deze volheid genoten, een hele dag lang 😇
Voor mij smaakt het als zoete broodjes vers uit de oven.
Je doet prachtig werk voor de mensheid

Van 💖 dank
hilde

♥ Bedankt voor je duidelijke presentatie. Ik volgde vorig jaar ook de iets meer technische presentatie en wat je ons nu leerde ging nog veel dieper en was nog overzichtelijker. Hoe je zelf je verantwoordelijkheid kan nemen en hoe je het allemaal zelf kan en mag belichamen blijft een leerproces maar zoals je zegt is het met vallen en opstaan.
Belangrijk is dat we zelf aan het roer staan van ons leven, onze keuzes en onze beslissingen. Het leren spelen met woorden, creatief zijn in verschillende uitdagende situaties en handelen in overeenstemming met je geweten … eigenlijk kan dat niet zo moeilijk zijn. Het is de indoctrinatie en angst hebben voor rechters en politie die mij nog deden wankelen, maar zoals jij het mooi vertelde: we zijn allemaal gelijk en naakt geboren. Niemand is meer dan een ander. Ik ga me nog meer verdiepen in deze hele interessante materie zodat ik zelf steeds krachtiger zal worden en op een dag, hoop ik er net zo krachtig te mogen STAAN.

Dank, ann

De studiedag was leerrijk, soms met verwondering van hoe het systeem in elkaar zit en aangevuld met opmerkingen van andere aanwezigen die dit bevestigen.Vragen worden altijd op gepaste wijze beantwoord en zijn, door onze complexe maatschappij, een simpele oplossing maar soms moeilijk te vatten. 

Door de gedrevenheid waarmee je het brengt blijft het prettig om te luisteren en is het leerzaam.Het leerrijkst is het wanneer er oplossingen worden voorgesteld op bestaande situaties. Je houd in de gaten wanneer er noot is aan een pauze.

Iedereen is gelijk en in geen enkele situatie is de man of vrouw anders bekijken iedere vraag wordt besproken. Je probeert duidelijk te maken dat we zaken moeten uitproberen en niet bang moeten zijn van fouten maken, omdat het geen fouten zijn maar lessen. Het is ook een soort cursus in op komen voor ons zelf. Het zijn lessen in onze eigen wetten stellen maar altijd in eer en geweten.

Vorig jaar ook een studiedag gevolgd, lag in dezelfde lijn. Het verschil met vorige keer is dat je aantoont dat het systeem reageert op deze manier van omgaan met de wetgeving en hun regeltjes. Waardoor je ook bepaalde zaken anders benadert.

Het is een prettige ervaring, je staat er je bent rechtlijnig en het geeft hoop dat we ons recht kunnen laten gelden.

Dank, patrick

Het leven is EENVOUDIG , maar de mens heeft de wil (het zwaard) nodig om recht te willen doen aan haar essentie, dan pas zal rechtvaardigheid (balans) de ruggengraat zijn van de samenleving ivp de fictie die nu alles krom maakt ipv recht; 

Een must voor wie vrij, zelfbewust en zelfredzaam wil zijn; 

warme groet

de vrouw: isabelle lambrecht