Het is vandaag 25 januari 2024, volle maan in leeuw en een zeer krachtige vibratie waarmee je heel wat kan rechtbreien.

Omdat de leeuw met het meesterschap verwerven over je lagere zelf te maken heeft, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, heb ik mij afgestemd op wat we nu collectief kunnen doen. 

De boodschap die ik doorkreeg was dat het een battle is tussen geestelijke machten waaraan wij uitvoering geven terwijl we in ons lichaam zitten, dus moeten we ons bewust richten tot de geest ipv tot die personen “die ons lastig vallen”,  want die geest antwoord/schift nu zeer snel door de verhoging van de frequenties, is de tijdsinterval sterk verkleint. 24u voelt nu nog aan als 16u, je week bestaat percies maar meer uit 4 dagen ipv 7.

Het beeld dat de geest mij toonde was ofwel laat je de geest: de witte energie door jouw lichaam werken, ofwel laat je een andere energie door jouw lichaam werken en dat was een donkere grove, verstikkende energie. Terwijl de geest mij het beeld toonde liet hij mij het ook voelen: die witte energie door mijn lichaam gaf een verruimdend gevoel rond de hartstreek en maakte mijn hele lichaam lichter en ik voelde mezelf zachter worden, een zachte glimlach verscheen spontaan op mijn gelaat. Dan die donkere energie en van zodra die mijn lichaam raakte wuifde ik die pijlsnel weg, weg van mijn lichaam. Het is zinloos om te discussieren op het materieel niveau, wees je bewust van het geestelijke niveau want daar wordt nu in snel tempo het kaf van het koren gescheiden. Diegenen met het zielencontract voor het kwaad, doen er nu alles aan om je aandacht en energie op het materieel vlak te houden, ze weten dat van zodra we in de geest gaan werken het game over is en ze ons niet meer kunnen raken.

Jouw wil bepaald: als je zegt ik wil je niet in mijn lichaam dan wijkt die energie; De  vrije wil wordt strikt gevolgd op het geestelijk level. Maar nog beter is om je gewoon op die witte, lichte energie richten en die te voelen (je voor te stellen) in je lichaam. Als je zegt : ik wil je niet in mijn lichaam dan hou je dat wat je niet wil tegen de grenzen van je zijn (je veld en aura) aan. De donkere energie cirkelt dan rond je veld totdat je er geen aandacht meer aan schenkt = het tegenhoudt, en dan floept die donkere energie over je grenzen toch bij je binnen. Scan daarom zeker voor het slapen gaan, hoe je je voelt; voelt je lichaam licht, ok, voelt je lichaam verkramt en kan je moeilijk ademen dan dien je dringend die donker energie eruit te borstellen met een grote energetische bezem en van zodra er ruimte is laat je er direct de witte geest inlopen. 

VOOR DIE LICHTWERKERS DIE ACTIEF OPSTAAN

Zoals jullie weten zijn wij met onze groep ook bezig om de energie te verschuiven richting vrede en rechtvaardigheid.

Als jullie kennisgevingen opmaken waarmee je belastingen en boetes wil stuiten kreeg ik door dat je je tot de geest moet richten. Het beeld toonde me dat je je focus moet verleggen van diegene (ambtenaar, rechter, ….) die je aanschrijft naar letterlijk de geest = je richten naar de geest alsof je de geest aanschrijft, want die persoon heeft nu niks meer te zeggen. 

De geest toonde me dat hij weet of je meent, begrijpt en belichaamd wat je schrijft en dat als het loze woorden zijn, hij het direct naar je terugwerpt nu. De tijdsinterval van karma of de cirkels die uitwaaieren tot een volgende incarnatie, zijn verdwenen. Het  GEBEURD NU. Diegenen die de rol van het kwaad als zielencontract hebben om de massa in beweging te krijgen, zullen dat nu niet ervaren, maar wel wij de lichtwerkers omdat het ons contract is om nu de valse, persoonlijke vlag te verlaten en om onder de vlag van de geest te varen. Onze koers is uitdrukkelijk kiezen voor het licht, vrede, verbondheid en harmonie en om ons daar voor onzelf ook een  duidelijk beeld van te vormen. 

De schifts van de tijdlijnen is aan het versnellen en bijna op kruissnelheid; dus richt je op de geest want daar ligt de macht en als wij, de geest kunnen vatten, bevatten en dragen in ons lichaam, komt die vanzelf beschikbaar voor alle mensen die al min of meer op onze trilling zitten. 

isabelle lambrecht, healer en coach www.zichtbaar.be