22 01 22 Er is momenteel chaos op de scholen vanwege de quarantaine!
 
Het systeem is een meester in het creëren van CHAOS onder het mom van veiligheid, het is voor jou eigen goed 🤣en dit allemaal op basis van vermoedens, waaraan zij dan weer rechten verlenen. Zo worden vermoedens die jij niet weerlegt rechtsvermoedens die dan als feit en waarheid worden behandelt en gekaderd onder één van hun rechten in hun wetboeken 🧐 Op die manier worden leugens, diefstal, afpersing ….. gelegaliseerd.

Legaliteit: Niet werkelijkheid (Latijn: fictio non est, ubi veritas). [Bouvier’s Dictionary of Law (1856)]Fictio juris non est ubi veritas  : Een juridische fictie bestaat niet waar de waarheid is.

🤔 Ik weet niet hoe dat zit bij jou, maar bij mij is een vermoeden een niet bewezen feit en een leugen een leugen.
 
Och gottekes toch, een leugentje om “bestwil” is toch niet zo erg? 🤔wel kijk zelf maar, de overheid kent maar leugentjes om bestwil 😉 . Heeft de overheid ooit als iets waardevols gedaan voor haar landgenoten? Nee, mooie blabla, beloftes en agenda’s als het verkiezingen zijn en éénmaal in hun dikbetaalde stoel gaan ze hun eigen gang. Olé 🥳 carte blanche want ze genieten onschendbaarheid en immuniteit (nodig om hun eigen beperktheid, gebrek aan bewustzijn en fouten te verdoezelen)
 
Maar dat is niet erg want leugentjes om bestwil zijn gemeen goed 🤗 en hopsakee handjes worden gewassen in “onschuld”. Een eerlijke mens staat voor de waarheid, is getrouw aan het geweten en neemt volop de verantwoordelijkheid voor het eigen handelen en geen kinderachtig gedoe als leugentjes om bestwil of voor het zogenaamde goed van 🤢🤮
Het leven is zwart OF wit en alles ertussen valt in de schaal van het onzuivere het zwart.
 
Als jullie jezelf en je kinderen laten testen op cov🖕d dan GEEF JIJ HEN HET RECHT om je te behandelen als een schuldige en idioot en kunnen ze je dankzij jouw instemming boetes en quarantaines opleggen.
 
Als we allemaal stoppen met testen is de plandemie gedaan binnen de 2 weken.
 
Ik sprak deze morgen iemand, zijn zoontje deze week de ganse dag thuis want 4 kids waren positief getest ????? De maandag kreeg hij een telefoontje van school: ” kom je zoon maar ophalen” 😲Ja en wat als je aan het werk bent en geen opvang hebt?
Quarantaine op basis van een VERMOEDEN dat jij een gevaar kan zijn?  Het virus is ONBEWEZEN. Wat met de grondregel dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is?
Actori incumbit probatio: de eiser draagt de bewijslast . Wat heeft de overheid eigenlijk al bewezen? Juist dat deze hele onzin gebaseerd is op vermoedens !!!!
 
STOP MET TESTEN en STOP MET HET WEGGEVEN VAN JE MACHT
De macht is aan ons, als we willen dat die onzin stopt DOE ER DAN GEWOON NIET MEER AAN MEE !!!!!! as simple as that . Stoppen met testen is stoppen met noodsituaties creëren. Met elke test bekrachtig jij een zogenaamde noodsituatie
 
het draait om bewust zijn, bewuste keuzes maken, begrijpen wie je bent
isabelle [lambrecht]
healer en bewustzijnscoach www.zichtbaar.be
voortrekker soevereine mensen : de goddelijke orde www.levende-gemeenschap.site