Belgie: een kapster kreeg “bezoek” van agenten omdat ze geen muilband wou dragen in de kapperzaak.  Resultaat: een pv of ook wel een corona “minnelijke schikking’ genoemd .  De minnelijke schikking heeft ze geweigerd en op het pv heeft ze getekend als levende mens. Wat opvalt is dat de agent zijn handtekening niet heeft geplaatst. Ze vroegen me wat ze nu moesten doen?

Wat staat nu op dat document?  Invulformulier CORONA – minnelijke schikking. Dwz dat zij uitgaan van een contract waarmee jij akkoord gegaan bent.  Een schikking kan maar tussen 2 partijen tengevolge van een overeenkomst of contract. Een schikking is bedoelt om een discussie over bezit te beslechten. God gaf ons alles en op aarde is er maar OVERVLOED, het systeem schept schaarste. Ze verwijzen naar een paar KB’s in de zijkant geschreven en als motivatie: weigering of verzuim zich te gedragen naar de maatregelen die bevolen werden met toepassing van artikel ….vd wet… betreffende de civiele veiligheid en de uitvoeringsbesluiten houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het corona virus covid 19 te beperken.

Wat ik technisch kan opmerken op het document (document vind je onderaan deze tekst).

 • erkenning corona
 • ik zag haar rijksregisternr staan.
 • akkoord voor ondervraging op later tijdsstip
 • te tekende met haar voornaam en geslachtsnaam in kleine letters. Dat is onvoldoende.
 • het belangrijkste is correct : haar weigering akkoord te gaan met het haar ten laste gelegd misdrijf

De eerste 4 foutjes zijn in dit geval hier te verwaarlozen. Het belangrijkste is dat ze geweigerd heeft zich akkoord te verklaren met het haar ten laste gelegd misdrijf.

Mijn advies: Waar het om gaat is ervoor te zorgen dat ze geen rechtsvermoeden tegen jou kunnen hard maken. Dus zorg dat je verhaal als levende mens klopt. DENK en HANDEL als levende mens. Dat wil zeggen als je met iets niet akkoord gaat dan GEEN COMPROMISSEN sluit ! Vragen ze je te identificeren gebruik dan ons diplomatiek pasport DPP. Doen ze heel lastig toon ERNA je ID kaart. Mochten ze mij zo een document onder mijn neus duwen doe ik het volgende , op het moment dat ze mij hun contractformulier geven om te ondertekenen ben ik aan zet en

 • Bovenaan zet ik een kruis door het woord corona en schrijf ik erbij ONZIN in hoofdletters
 • Bovenaan het identificatiekader schrijf ik : identificatie als levende mens = soevereine politieke macht
 • het rijksregisternummer doorstreep ik een paar maal en schrijf ernaast : onder dwang verkregen
 • met rode balpen of stift is ideaal indien je geen bij de hand hebt is dit niet erg
 • Laat de politie maar  aankruisen ik betwist de feiten en vraag voor verhoor op later tijdsstip.  Dan doorstreep ik het woord betwist en schrijf erboven wijs af, doorstreep ik het woord feiten en schrijf erboven VERMOEDEN en  doorstreep  “dat ik door de politie verhoord wil worden”
 • als levende mens teken ik als volgt : voornaam [familie naam ts] executor
 • schrijf nu dwars in grote letters over het volledige document NO CONSENSUS
 • mail hen dan ons document afwijzen corona boetes met voorwaarden levende mens

Hier de verdere feedback in deze van de kapster zelf

Dag isabelle. U had mij gevraagd, u op de hoogte te houden wat betreft het verder verloop van mijn visite van de politie. Ik had de papieren getekend op soevereine wijze. Politie had geen handtekening gezet , en ik had kruisje gezet bij verhoor op kantoor.
Ben dus naar geen verhoor geweest. De politie belde me op, met de vraag als ik mij nog wil gaan aanmelden op verhoor? Ik zei , neen dat doe ik niet. Toen zei de inspecteur , je blijft bij de beslissing van de opgemaakte papieren die u mij hebt doorgestuurd. Ik zei “ ja” en tot nu toe. Geen boete of nog bezoek gehad van hen. U vroeg mij hoe onze klanten er mee omgaan? Wel, de meeste begrijpen mij, maar hebben er geen vertrouwen in dat ze niet beboet kunnen worden, dus deze houden de vod aan. Zo’n 30 proc van cliënteel doet hem af! En is er helemaal mee eens,
Dan heb ik er ook die niet begrijpen dat ik al zolang zonder mondmasker sta. En ook mensen die ik niet meer zie door dat ik zogezegd onverantwoord werk! Maar dat is hun probleem. Ik voel me vrij in mijn werk.

Iets anders nog, Mijn dochter is 8 jaar mijn zoon, word 5 volgende maand. Ik heb voor hen nog geen v uitnodiging ontvangen. Zou het kunnen te maken hebben met onze llc? Dat ze ons niet meer zullen lastig vallen? En zo geen uitnodiging ontvangen?
Lieve groet,

Antwoord isabelle: het is de bedoeling dat ze ons niet meer lastig vallen met de corona onzin, dankzij onze LLC documenten. We blijven alert.

Hier het document contract voorwaarden levende mens + ingevuld voorbeeld 22 01 20 , te gebruiken voor particulier en zelfstandige

Hier het document huisregels voor zelfstandigen. Maak je zaak tot een privaat concept met je eigen huisregels 😉