Wat crona nu heel duidelijk zichtbaar maakt, is dat hoe meer macht een stem naar zich toe trekt, hoe goddelozer die is. De enige juiste stem voor elke mens is je innerlijke stem.
BUIGEN
Wil je buigen voor iets, buig dan je hoofd in nederigheid voor wat je schepper je schonk en buig je knie in dankbaarheid voor de schoonheid en mogelijkheden die je ter beschikking staan, maar buig nooit in onmacht voor een macht buiten jezelf die je schade wil berokkenen en die je je waarde probeert te ontnemen. Je schepper gaf je alles opdat je GELIJKWAARDIG aan hem zou zijn.
Op vandaag laat de reclame en media uitschijnen dat het belangrijkste je body en seks is, dat wat je nodig hebt uit een potje, fles of doosje komt en het met en pilletje en een spuit goed komt om je te laten vergeten wat de ECHTE BRON IS.
Vergeet nooit de echte bron en geef eer wie eer toekomt.
Het ZELF is dat wat je in en uitademt, dat wat je bezielt en leven geeft = de almacht of levensadem van je schepper.
Bijgevolg beschikt ELKE mens over deze almacht, daarom ook dat die diepe trage buikademhaling zo belangrijk is. De huidige muilbanden😷 maken de diepe buikademhaling onmogelijk waardoor het oppervlakkig ademen onbewust de boodschap aan je systeem geeft dat er gevaar is en je lichaam komt onder ongezonde stress te staan. Dit gebeurt onbewust en automatisch omdat je lichaam een intelligent systeem is dat fungeert volgens natuurlijke wetten.
Wat gebeurt er als jij je ware zelf afwijst door oppervlakkig te leven?
Dan wordt dat hiaat gevuld met de energie van die duivelse stem van buitenaf. Dan ga je een IDEaal (idee) gaan nastreven, waarbij je jezelf zoveel dingen oplegt die voor je eigen wezen zo onnatuurlijk zijn dat je steeds weer bezwijkt. vb omdat ik zelden met gsm werk staat er geen adblocker op maar gisteren zocht ik iets op mijn gsm via google en zag dat google een paar headers weergaf en ik was nieuwsgierig wat er zo “belangrijk” was voor de buitenwereld. ?￰ 🤢🥺 het was om te kotsen van oppervlakkigheid: demi more 58j een selfie in badpak met een tekst in de trant van hoe doe je het zo mooi blijven, terwijl ze grimast ontdaan van haar charme door de verjongingschirurgie aan haar gezicht, dan amanda (jurylid van america got talent) die moet ergens een sexy pose aangenomen hebben op een fiets want het “artikel” droeg de ronkende titel ” ik wou dat ik dat zadel was”…. ?👽🤦‍♀️ na 2 “artikels” had ik er al genoeg van. Gisteren zocht ik iets op op pc en ik moest mijn adblocker uitzetten om het artikel te kunnen lezen en ook daar het ene na het andere “artikel” over bikini selfies, belachelijke selfies met getuite opspoten lippen, ontbloten, smeuïge onbelangrijke details.
Man, man, man, alle jezus en dat oppervlakkig, leeg en zinloos gedoe noemt men de “beschaafde” maatschappij en voor deze onzin zouden wij moeten buigen?????? over my dead body
De leegheid, doodsheid en oppervlakkigheid op vandaag is verbijsterend. ZINGEVING is zoveel mogelijk uit het maatschappelijk beeld gehaald. Onze jongeren worden opgevoed door de apps op de gsm/tablet en die app’s en videootjes zitten bomvol met indoctrinatie. En straks als de zo fel gepromote “spuit” haar vernietigend werk doet, hebben we zombiezone of marionettenland. Olé
Limiteer het gebruik van je mobiel en gebruik overal adblockers (die blokkeren advertenties) en in godsnaam leer je kinderen weer de juiste waarden en samenspelen en in de natuur ipv ze koest te houden met de o zo ondermijnende apps. Zelfs de tekenfilms van nu zitten vol met geweld om een gevoelloze generatie op te kweken. Daar waar in de jaren 50-98 de verhalen en sprookjes nog overgeleverde volkswijsheid, schoonheid en magie bevatten is dit verleden tijd en is de toon hard en gemeen, ook voor de kleinsten.
ADEMEN
Probeer eens om als je vast loopt om een paar keer diep in en uit te ademen, te luisteren naar je buikgevoel/intuitie, naar dat wat goed voelt, naar dat wat jou ECHT op het lijf geschreven is. Ja die keuzes zullen onlogisch zijn en daardoor ook wat stress oproepen. Maar je zal merken dat je dan met gezonde druk en stress aan de slag gaat die je motiveert en bekrachtigd ipv op de knieën duwt. Tegen jezelf, tegen het goddelijke ingaan betekent buigen voor het slechte. Werk je samen met dat (je)zelf dan zal dit je versterken en bekrachtigen.
De stem buiten jou fluistert je steeds in dat je niet goed genoeg bent, niet mooi genoeg, te dik, te oud, te dom…….. Probeer eens gedurende 28d min 3x per dag deze affirmatie: ” ik hou van elke vezel van mezelf want god ben ik “. Heb je problemen met de term god, vervang die dan door de bron.
Hartelijke levendige groet
isabelle lambrecht Ⓢ
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar
voortrekker van de soevereine beweging: de goddelijke orde