Toeval bestaat niet, het valt je toe als resultaat van je voorafgaand handelen en denken.

Hier in spanje riep men mijn hulp in bij een juridische zaak waarbij een dame van 65j uit haar huis gezet zou worden nu maandag wegens het niet meer kunnen betalen van haar huur.

TOEVAL 

Het ’toeval” wil nu, dat op het moment dat ik klaar ben met mijn document van kennisgeving in haar zaak, dat zij een bericht krijgt van haar advocaat dat haar uitzetting voor nu maandag gestuit is omdat er nog documenten ontbreken.

Eén van issues waarop ik hen hard aanpakte was juist het sociale aspect ,waarbij het systeem de dame in de steek gelaten had en waarbij ik het voordeel van onze persoonlijke identiteit in vraag stelde. En nu verwijzen ze naar het feit dat haar sociale aanvraag papieren niet in het bundel zaten.

JE BEWUSTZIJN = JE ENERGIE EN INTENTIE

Dat is ook de reden dat ik erop hamer om je bewust te zijn van het feit dat dit een energetisch gebeuren is. En als jij zelfbewust kan accepteren dat elke persoonlijke macht ONDERGESCHIKT is aan jouw goddelijke macht als levende mens en vrije wil dan breken we zo los.

Daarin onderscheidt de piste die ‘ik’ uitgezet heb van de andere pistes:

  • alle documenten worden in de eerste plaats energetisch ingevuld (vanuit bewustzijn van mijn goddelijk almacht)
  • in de tweede plaats plaats ik ons levende mens, buiten hun spel VIA hun spel (hun zwakke plek in hun systeem) = niet vechten maar hun energie tegen henzelf gebruiken

ALLES  IN  NAAM  VAN  GOD

Als je kan accepteren dat alles in en uit naam van god gebeurt omdat er NIKS buiten god is, dan heb je 70% van de winst binnen.  Kijk maar in de meeste landen zweert men trouw op de bijbel en is er een verwijzing naar god (uitgez in belgie omdat de koning daar zogezegd door het volk aangesteld is). Daarom heb ik de goddelijke orde opgericht want ik weet heel goed waar zij mee bezig zijn.  Als je je goed in leest op de site hier en de documenten goed analyseert zal je wel snappen hoe het in elkaar zit. Alles is wit/zwart op aarde dus ik plant een witte tegenhanger in de ether en de materie. Gewoon de ruimte opeisen en invullen ipv die proberen te verkrijgen via hen. Nee het is jouw goddelijk recht en daarmee een feit dat jij gewoon dient hard te maken/door het te bekrachtingen in uw handelen en zijn.

De city of londen die de vrouwelijke macht op aarde in haar trust bundelt en haar vruchten omgezet heeft in geld, is in handen van de rotschilds of de orde van het rode schild met hun rode kruis als hun wapenschild. Daarom vallen we onder maritiem recht (geld stroomt als water )  Snap je nu waarom alle humanitaire hulp zoals het rode kruis, ook een wapen zijn van de rotschilds. Zij financieren alle oorlogen en hun rode kruis groepen zijn diplomatiek en kunnen overal door. Snappie? Zo een zonde want de vele vrijwilligers die voor het rode kruis werken snappen niet voor wie ze hun energie verspillen. Het zijn juist van de meest dienstbare mensen die zich voor het rode kruis inzetten. Het geld die ingezameld wordt via het rode kruis wordt ook misbruikt om oorlog te voeren en maar een klein deel gaat effectief naar waar de hulp nodig is. Daarom doneer ik enkel aan doelen waar ik de mensen ken. In spanje zijn we hier bezig met een nieuw project: een alternatieve school openen waar kinderen leren over het leven ipv de maatschappelijke onzin die ze nu leren op school. Op deze school geen maskerade noch andere onzin maar de real thing. Het is bedoelt als pilootproject dat dan over de wereld gekopieerd kan worden.  Ze proberen geld in te zamelen om speelgoed voor de kinderen te kopen en lesmateriaal dus wie zin heeft om iets te doneren kan dat op mijn rek  BE10 9799 7733 3104 met DUIDELIJKE REF  gift blossom (zo heet het project) Maandag ga ik kijken naar het project en zal ik bepalen hoeveel donatie ik persoonlijk zal geven.

DE  IJSBREKER DEED ZIJN WERK

Om nu te zeggen dat we het pleit al gewonnen hebben in de zaak van suzanne is veel gezegd maar het ijs is zeker gebroken want de energie van de brief  was al beschikbaar via de ether en werd direct opgepikt. Vb sedert ik met “mijn” documenten naar buiten gekomen ben nu een kleine 3 maand terug heb ik constant last van programma’s die crashen, trojaanse paarden…. mijn 2 laptops constant problemen, de ene toetsenbord nu ook kapot, van de andere is de muis kapot en hapert steeds…….voor mij als ongeduldig menske niet evident maar ik blijf rustig en werk lekker verder aan de documenten en dossiers.   Is dit een energetische sabotage poging? En voor alle duidelijkheid het is niet mijn piste, nog mijn documenten want ik ben enkel het kanaal dat onpersoonlijk genoeg is  waardoor ik de stem van god kan horen en vertolken (en elke mens is drager van die stem!!! je geweten)

Omdat de situatie gewijzigd is ga ik het oorspronkelijk document van kennisgeving (geen brieven want brieven stuur je naar geliefden ) dit is het document  uitzetting huis, wat aanpassen en minder hard afronden daar de rechter een teken van menselijkheid vertoonde wat gewaardeerd mag worden. Het is mijn bedoeling dat de goddelijke orde zo snel mogelijk erkenning kan krijgen en naast hun systeem kan bestaan.

Ik kan wel jullie hulp gebruiken ! Hoe meer mensen geloven dat alles wat alles wat persoonlijk is ondergeschikt is aan het goddelijke, hoe krachtiger dit energieveld in de ether zal worden en hoe sneller wij ons spoor kunnen loskoppelen en het echte leven eindelijk gestalte kunnen geven. Maar dit werkt enkel als jij dit echt geloofd !!! Voor mij is het zonneklaar dat alles wat persoonlijk is,  volledig ondergeschikt is aan  het leven/god. En deze overtuiging is ook de macht achter mijn documenten.  De betekenis van mijn naam is niet voor niks: eed aan god 😇, heeft wat lang geduurd (52j) voor het volledig doordrong 😂 ben idd een laatbloeier, dus nu maar knallen met die eed.

UITNODIGING

Ik nodig je  uit om je aan te sluiten op “mijn” beweging maar dat wil wel zeggen dat je je aan de spelregels van de goddelijke orde wil houden (je vind ze hier onderaan) en deze zijn veel strenger dan de menselijke wetten. Ik hoor soms dat mijn lat hoog ligt maar dit klopt niet waar voor mij is een leugen een leugen en de waarheid de waarheid. Geen grijze zones bij mij, want je kan niet een beetje goddelijke zijn want dan ben je gewoon menselijk. Tja het leven is simpel hoor, alleen de mens maakt het moeilijk. Bij ons geen procedure fouten, als je handelt vanuit een leugen, zal je op deze intentie ‘afgerekend’ worden.  Zo zorgt het leven (god) ervoor dat alles zuiver blijft. Let wel een onwetende kan lang domme dingen doen, echter éénmaal je de juiste kennis kreeg komt de afrekening heel snel want dan ben je wetende en dien je te luisteren naar je geweten.

isabelle lambrecht Ⓢ
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar
www.zichtbaar.be
voortrekker van de soevereine beweging: de goddelijke orde
www.levende-gemeenschap.site
https://t.me/joinchat/SbZNz5pkqatkMzM0 (telegram link naar de groep)
https://mewe.com/i/isabellelambrecht
https://www.facebook.com/isabellelambrecht.healing/
groep https://mewe.com/join/vrijesoevereinelevendemens