Wie of wat ben jij?
Iemand stuurde me juist een mail met vraag voor een healing en ze schreef: ik stel me eventjes voor. Ik ben 67 j oud en weduwe en woon alleen. De schreeuw om aandacht en liefde is natuurlijk loeihard.
Maar wat ik wat ik zelf nog schrijnender vind is het feit dat zij zich identificeert met haar leeftijd, weduwe en alleen. Dat is dus wie en wat zij maar is? Waar is die levende mens, met goddelijke wonderbaarlijke gaven, talenten en mogelijkheden?
Als je zegt IK BEN, dan is dat een identificatie en een identificatie is een gelimiteerd concept, waartoe jij levende mens door jouw persoonlijkheid veroordeelt/beperkt wordt. En het is ook de conditionering die via de maatschappij opgelegd wordt.
-Via onze opvoeding en opleidingen worden we in een keurslijf gedwongen, is creativiteit en zelfontplooiing verstikt. Alles is netjes geordend met licenties, bewijs van bekwaamheid volgens het systeem.
– Van kindsbeen af worden onze plichten aan de maatschappij/overheid erin gestampt, wordt het idee van de vrije wil verstikt en leven we vanuit de conditionering dat we beperkt zijn in onze mogelijkheden.
IK BEN een zelfbewuste levende onbeperkt creatieve intelligentie, aanwezig in een fysiek lichaam, dat zichzelf regelt via de bio logische natuurwetten.
IK BEN ook onderdeel van het leven en daarmee het leven, want het leven (= god, de onvoorwaardelijke liefde) stroomt door mij en schenkt mij leven, daarom ben ik een expressie van leven of een levende expressie van god.
Sta eens stil bij jezelf, hoe zou jij jezelf omschrijven: IK BEN ……..   en maak het nu ruimer en voeg eraan toe alles wat jij waardeert in deze wondere wereld. Want de dag de we weer leveren VERWONDEREN zijn we vrij van angst. Dat is de macht van het kind, verwondering. Het kind erkent nog het wonder dat het leven is !!!
Het is tijd levende mensen dat onze persoonlijkheid omgevormd wordt tot een onpersoonlijke stralende expressie van het leven. Zonder corona, het flagrante schenden van alle menselijkheid, had ik nooit deze leugen ontdekt, nl dat het leven geroofd werd.
Voor de maatschappij (de huidige heersende orde) bestaat de levende mens NIET, is zelfs onvindbaar in de grondwet en in de mensenrechten. In onze huidige orde zijn we niks meer dan een sociaal nummer (rijksregister of burgerservice) een natuurlijke persoon gekortwiekt tot de noden van de overheid. De essentie, het leven, de levende mens als expressie van het leven, wordt door de huidige heersende orde op aarde geroofd. Dit omdat ze het goddelijke niet wensen te erkennen en daarom bezondigen ze zich uit en in naam van god aan deze duivelse praktijk.
Het tijd om het licht te laten schijnen, de switch te maken en ons bewust te gedragen als LEVENDE ZELFBEWUSTE MENSEN in het volle bewustzijn van de macht van ons woord en vrije wil.
Levendige groet
isabelle lambrechtⓈ
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut
www.zichtbaar.be
voortrekker van de soevereine beweging: de goddelijke orde
www.levende-gemeenschap.site