Hoe ontstaan oorlogen, drugshandel, seks-wapen- en slavenhandel, …. alle vormen van kwaad en WAAROM kunnen ze blijven bestaan, ondanks alle zogenaamde veiligheidsinstanties en acties om al die foute handel een halt toe te roepen?
 
Heeft u zich überhaupt, die vraag al eens gesteld? Nee, wel het antwoord is nochtans heel simpel hoor. Het kan allemaal WELIG TIEREN omdat de zogenaamde elite waar u beste burger zo naar opkijk en naar luistert, diegene is die al deze foute handel OPZET, omdat ze gedreven zijn door hebzucht en geldhonger. De aardse elite is gewoon een bende criminelen, die tonen kapitaal naar zich toetrekken en die beschikken over de beste technologische snufjes en mogelijkheden om alles voor jou te verdoezelen. Het zijn juist de geheime diensten, die criminele organisaties zijn en die alles in het geheim en geniep kunnen opzetten en sturen. Denk zelf: al die opsporingsapparatuur, camera”s, alles is online en kenbaar, privacy is onbestaande (elke mail, elk gesprek is opgenomen dankzij de smarttechnologie) en toch kan misbruik blijven bestaan?????????? Durf dingen in vraag te stellen en te luisteren naar je eigen gezond verstand. 
Wat is het voordeel van oorlog zowel tegen een vermeende vijand als tegen zogenaamde ziekte?
Ooit als eens stilgestaan bij deze vraag?  Voor ons burger NUL maar voor de aardse elite is het kassa kassa omdat oorlog de 4 aardse  pijlers spekt en voedt: geld (banken), seks & mensenhandel, wapens, big pharma.  Onthoud goed dat elke vorm van oorlog opgezet spel is DOOR MENSEN en ONNATUURLIJK. Vijanden bestaat niet maar worden gecreëerd, ziekte bestaat niet maar wordt via diagnose gecreëerd. Het lichaam kent een biologisch zelfgenezend vermogen maar de medische industrie werkt daar juist tegenin en kan zo blijven nieuwe middelen verzinnen. Jij levende  mens bent niks meer dan een middel op geld mee te verdienen, zo ook jouw lichaam is maar handelswaar. Hoe meer mensen zich hiervan bewust worden, hoe sneller we de omslag kunnen maken van een leven van zelfafwijzing naar een leven in liefde.
  • Geld industrie/banken: Als een land verdeeld is of kapotgeschoten is er schade en om schade te herstellen is er geld nodig: wereldbank en co lenen geld aan het land en het land zit met een gigantische staatsschuld waardoor hij ook voor altijd naar de pijpen moet dansen van de wereldbank en co (daarom kan het bedrijf de overheid NOOIT ten dienst staan van ‘haar’ volk. Het volk,  jij levende mens, mag deze schit afbetalen via taksen, belastingen, boetes,….. Het zijn dus die paar families “top” bankiers die alles in handen hebben van de overheden, tot mainstream media, seks en wapens.
  • Seks industrie en menshandel: de onbewuste mens is een primair wezen dat haar macht graag via seks afdwingt en via overheersing. Seks en mensen zijn ruilmiddelen. Legers en politie zijn bedrijven en worden verhuurd aan de hoogste bieder. Seks om mensen aan zich te binden, om hun machtslust bot te vieren????? Mensen zoeken altijd naar iets om die leegte in zich te ledigen. Enkel onvoorwaardelijke liefde kan die leegte opvullen maar mensen verwarren seks nog altijd met liefde. Seks mond vaak uit in een verslaving om de liefdeloosheid in hun leven te “verslaan”. En na elke seksbeurt wordt de leegte groter en hebben ze nog meer seks nodig.  Op 24 juni 2018 zegt:   zegt Alex Helmy, de stichter van Xbiz, een vakblad voor de seksindustrie  dat de recentere cijfers de omzet situeren tussen de 6 en 15 miljard dollar,
  • Wapen industrie: Als er gevochten moet worden zijn er wapens nodig. De wapenindustrie is ook een miljarden industrie vb  De verkopen aan de ontwikkelingslanden daalden van 33 miljard dollar in 1995 tot 17 miljard dollar in 2002 en veerden dan terug op. België de grootst wapenafnemer voor België is Saoedi Arabië.
  • Medische industrie:  In totaal werd tussen 2000 en 2018 ruim anderhalf biljoen(!) dollar aan de aandeelhouders uitgegeven, waarvan 864 miljard dollar aan dividend. Om zo veel geld te kunnen uitkeren, was winst maken niet genoeg. Er werd dus geld geleend. Heel veel geld. Dus ook heel wat medische bedrijven hebben hierdoor de strop  van de centrale bank rond hun nek. Kijken we naar een paar spelers op de corona markt: – moderna : Waarschijnlijke omzet in 2021 geraamd op 19,2 miljard dollar (15,9 miljard euro). Omzet vorig jaar maar 803 miljoen dollar behaalde en over 2019 van slechts 60 miljoen.  – Pfizer verwacht dit jaar een omzet te halen van 26 miljard dollar (omgerekend zo’n 21,5 miljard euro) uit de verkoop van zijn vaccin.  Dat is ruim 70 procent meer dan eerder was aangekondigd. Het Amerikaanse farmaconcern trok ook zijn winstverwachting voor 2021 op.
– wie een beetje nuchter en logisch kan nadenken komt vanzelf tot deze simpele vaststelling. Speelt je indoctrinatie je nog parten en lukt het zelfstandig nuchter en logisch nadenken nog niet goed dan hieronder 2 bronnen die het kunnen weten
 
Ronald bernard  was ooit een “speler” in die hogere kringen omdat hij een tussenpersoon was in de geldstroom op het zogenaamde topniveau (ministers, banken, de rijken op aarde en de multinationals). In dit filmpje geeft ronald een aantal belangrijke dingen mee.
  • JF kennedy is vermoord omwille van het feit dat hij de criminaliteit van de geheime diensten en hoge ordehandhavers aan de kaak stelde. JF Kennedy zegt letterlijk in het bovenstaande filmpje : We are opposed around the world. By a monolithic and ruthless conspiracy. That relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence. On Infiltratin instead of invasion, on subersion instead of elections, on intimidation instead of free choise, on guerillas by night instead of armies by day, We worden tegen elkaar opgezet, door een monolithische en meedogenloze samenzwering, die haar invloed in het geheim met alle mogelijke middelen uitbreidt.  Op basis van infiltratie in plaats van brute zichtbare invasie, via omverwerping in plaats van verkiezingen, via intimidatie ipv vrije wil, met guerillas bij nachte ipv legers overdag.  
  • Ivm geheime diensten CIA en co: je denkt dat ze er zijn om de mensen te dienen en te beschermen. Maar niks is minder waar.  Zij zijn juist de criminele organisaties, die oorlog creëren en alle vormen van lijden.
  • op het moment dat de mens opstaat als lichtmanifestatie, verdwijnt de duisternis. Want alles wat nu nog op aarde aan negativiteit is, is DOOR ons HEEN. Wij zijn het kanaal. Dus mensen die het toelaten dat de negativiteit door hen heen werkt, geven ruimte aan de negativiteit. Mensen worden GEKOCHT met een carrière en andere zogenaamde priviléges. Op het moment dat jij levende mens besluit, ik wil dat niet meer, ben jij los uit de wurggreep van de slavernij. De shit wordt door wij zelf in stand gehouden door er erkenning en waarde aan te geven.