Waarom doe je wat je doet? Waarom verzet je je tegen de huidige maatregelen? Waarom wil je vrij zijn? Wat is vrij zijn? …………Regelmatig stilstaan bij het leven, bij de zin van het leven en erover mijmeren is heel belangrijk. 
 
Alles draait rond bewust ZIJN, vanuit een volledig zelfbewustzijn.
Waarom doe je wat je doet? Omdat je een weg zoekt om je goed te voelen?
Waarom verzet je je tegen de huidige maatregelen? Omdat ze je een slecht gevoel geven? Omdat ze oneerlijk aanvoelen? Omdat het je vrije wil, bestaansrecht en zelfbeschikkingsrecht aantast?
Wat is bestaan en wat wil bestaan? Bestaan is iets hardmaken / zichtbaar maken, dat iets is altijd energie/intelligentie. Er is dus een intelligentie die zich wil manifesteren.
Wat is het zelf dat zelfbeschikkingsrecht opeist? Is dat je hogere zelf? Je ziel of die almachtige, allesdoordringende intelligentie waarvan alles wat bestaat een uitingsvorm is?
Wat is het in jou die je stuwt in de richting van vrijheid? Is het je geweten of innerlijk weten dat je zegt dat deze huidige vorm van liefde onvolmaakt is?
Waarom het willen boven deze wereldlijke autoriteit uit te stijgen? Omdat er een andere autoriteit is die 
Welke stem is het in jou die je influistert dat er iets anders en beters is? Wat is dat iets, dat anders en beter is? Wat is er beter?
Allemaal boeiende vragen die je helpen om je bewust zijn te versterken en je zelfbewustzijn te vergroten.