Een vraag aan alle gevaccineerde mensen.
Hou zou je nu in het leven staan, had je vorig jaar geweten:
  • dat je na 1 va$$$in nog nergens zou staan
  • dat je na 2 va$$$ins nog altijd nergens staat en gebukt onder bijkomende maatregelen (dus nog altijd geen volledige vrijheid terug)
  • dat 2 spuiten niet genoeg is maar dat er nu nog een 3 en 4 en….. aankomen. Een zogenaamde booster????? Waar is die goed voor als 1 en 2 niet werken wat zal die booster dan versterken???🧐🤔
  • dat ondanks het feit dat jullie netjes gehoorzamen ze nog meer eisen, d”er moet nu nog een cronapas komen die bovendien maar zal werken zolang je ALLE nog toekomstige va$$$ins ook wil nemen
  • dat je nog altijd niet weet waar je staat, de ene keer dit, de andere keer dat alsof de overheid zelf niet weet waar ze mee bezig is (duidelijkheid en BEWIJZEN ONTBREKEN volledig) wist je trouwens dat het zogenaamde virus nog nooit bewezen (geïsoleerd) werd?
  • en als kers op de taart het risico neemt van zware bijwerkingen, dat je ondanks je behandelingen met de spuit je wel nog ziek kan worden, in het ziekenhuis arriveren en anderen besmetten. Dat geva$$$ineerden nu kwetsbaarder zijn dan niet-geva$$$ineerden.
  • dat we op vandaag al onze menselijkheid verloren zijn en gedegradeerd tot 2 groepen: geva$$$ineerden en niet-geva$$$ineerden en dat de geva$$$ineerden de niet-geva$$$ineerden doodleuk veroordelen.
Zoveel artsen, wetenschappers en alternatieve therapeuten die opstaan HUN JOB VERLIEZEN OMDAT ZE VAN HET LEVEN, ZICHZELF EN HUN MEDEMENS HOUDEN!!! = ze hebben hier niks van belang bij, integendeel. Terwijl al die promotors van va$$$inatie er DIK HUN ZAKKEN MEE VULLEN. Waarom doet dit geen belletje rinkelen bij jullie?
 
Wist je dat er 1 miljoen euro uitgeloofd is aan diegene die het 4irus kan bewijzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Gisterenavond meeting gehad er was een advocate bij die bevestigde uit goeie bron dat in kortrijk 9 van de 10 in het ziekenhuis DUBBEL geva$$ineerden zijn !!!! En deze berichten bereiken me vanuit alle mogelijke kanten. Ze vertelde over een vriendin van haar, een ambulance medewerkster wiens dochter van 13J de spuit kreeg. Het kind viel ten prooi aan een trombose, maar haar mama wil niet erkennen dat trombose één van de BEKENDE BIJWERKINGEN is van het va$$$in. Hoe kan het dat iemand met medische kennis ZIENDE BLIND is en DOOF voor de bewijzen die voorgelegd worden. Wat is er zo angstaanjagend aan de waarheid? Het enige wat ik kan bedenken is dat het schuld en schaamte gevoel over een mogelijke foute beslissing zo pijnlijk dat ze liever de kop in het zand steekt. 
 
Een goeie vriend vertelde gisteren dat hij vandaag niet mee kan naar plopsaland (een verjaardagscadeau) met zijn zoontje vanwege cronadiscriminatie. Zijn schoonvader VERWEET hem dat hij zich maar moest laten va$$$ineren. LIEFDE en RESPECT ver te zoeken op vandaag. En waarom? Omdat mensen bang zijn van een IDEE . Er ligt 1 miljoen euro te wachten op diegene die het 4rus kan bewijzen !!!!
 
Waar zijn we mee bezig? Wat is er fout met GEZOND VERSTAND en REALITEITSBESEF?
Waarom zou ik iets MOETEN geloven wat niet bewezen is?
Waarom zou ik mezelf (mogelijke) schade MOETEN berokkenen?
Waarom zou ik mezelf schade willen berokkenen?
Hoe zou ik anderen kunnen beschermen door mezelf schade te berokken? Dat noem ik een vorm van zelfmoord ipv liefde.
 
Waarom poogt men op vandaag om ons HET RECHT op een NATUURLIJK leven te ontnemen?
Het 4rus is nooit bewezen, laat staan dat bewezen is wat de oorzaak is van ziekte !!!! Geen enkele dokter kan jou 100% garanderen dat zijn diagnose correct is. Het lichaam is GEEN machine, maar een levend concept dat ze proberen te BEHEERSEN? ondanks de overduidelijke biologische wetten die werkzaam zijn en VASTGELEGD en BEWEZEN werden door dokter Ryke Geerd Hamer.
 
Als dank voor zijn eerlijk en MEESTERLIJK onderzoek, is dokter Ryke Geerd Hamer meer dan 40 j vervolgt geweest want met deze kennis is big pharma ten dode opgeschreven. Hier vind je de nederlandse telegramgroup van casper die 16J contact had met Hamer