Een hervulbare waterfles die je drankje revitaliseert en verrijkt met een natuurlijke  draaikolk te creëren. Dit eenvoudige ontwerp zorgt voor een energietransformatie, waardoor uw water aanzienlijk lichter, zachter en verfrissender smaakt. Het water draait van de bovenste fles door de zandloperhals naar de onderste fles. Geef het een korte cirkelvormige schudding en deze energie zal overgaan in een uitgebreide vortexformatie terwijl het water daalt, wat ongeveer 10 seconden kan duren (afhankelijk van de grootte en vorm van je fles). Nadat u uw fles een paar keer hebt gedraaid en gevortext, hoeft u alleen maar de hals los te draaien om uw uitzonderlijke water te drinken.

Stap 1: Vind uw flessen!

Vind je flessen!
Vind je flessen!

Verzamel twee lege drinkflessen van

dezelfde grootte (en dezelfde vorm om

esthetische redenen), met schroefdeksels.

Stap 2: Verzamel uw gereedschap

Verzamel je gereedschap

Je hebt een soort lijm en een boor nodig. 

We gebruikten een heet lijmpistool, maar je

kunt alles gebruiken dat kunststoffen of

metalen kan verbinden

(afhankelijk van je dekseltype).

 

Stap 3: De deksels

Doe mee met de deksels Bedek de buitenste bovenkant van beide deksels met lijm en voeg ze samen, rug aan rug. Probeer geen kanaal in de lijm tussen de twee oppervlakken te hebben waar water doorheen kan sijpelen. Probeer ook de lijm in het midden van de deksels te minimaliseren waar je het gat gaat boren zodat de lijm niet in contact komt met je water.
Stap 4: sluit de verbindingen af
Verzegel de verbindingenGebruik extra lijm of plamuur

om de voeg aan de buitenkant

van de deksels af te dichten.

 

 

Stap 5: Boor het gat

Boor het gat

Boor een klein startgat in het midden van het deksel

met een geschikt boorgereedschap voor uw

dekselmateriaal. Nadat u het materiaal hebt doorboord,

kunt u overstappen op een grotere boor om de maat te vergroten tot maar liefst 1/4 inch diameter.

 

Stap 6: Schuur het gat

Schuur het gatGebruik schuurpapier om de rand
van het gat glad te maken om eventuele
losse deeltjes te verwijderen.

Stap 7: Uw fles gebruiken

Uw fles gebruikenVul één fles met de door u gekozen vloeistof (let op: dit verwijdert geen gifstoffen of bacteriën uit het water, het vitaliseert enkel) en schroef het ene uiteinde van het deksel/de trechterhals stevig op deze fles. Draai je andere fles ondersteboven en schroef hem op het bovenste uiteinde van de hals. Zorg ervoor dat beide flessen goed vastzitten. Draai de fles zodat het uiteinde met de vloeistof bovenaan zit en schud hem een ​​paar seconden in een strakke cirkelvormige beweging. Bubbels zullen eerst stijgen, daarna zou de vortex zich kort daarna moeten vormen. Herhaal het vortexproces meerdere keren (we ontdekten dat ongeveer 7 keer goed werkt). Als er zich bellen vormen maar de vortex niet volgt, probeer dan het gat dat u door de deksels hebt geboord groter te maken.

Geniet van je water!!!

 

Bron