Het vonnis van de rechtbank in Peru luidde:

“Geen enkele wereldregering, noch individuen, rechtspersonen of de verdediging van de gedaagden kan beweren dat deze pandemie te voorspellen is geweest, behalve de scheppers van de nieuwe wereldorde, zoals Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc.”

De rechters hebben zich laten inspireren door de voorspelling van superarts Billy Gates, die zich ooit heeft laten ontvallen: …..dat een nieuwe pandemie de mensheid binnen 20 jaar zou decimeren en in het ergste geval zelfs binnen drie jaar….”

Dat weten ze in Argentinië nu dus ook.

De dappere Argentijnse journaliste Veronica Ressia heeft zojuist miljoenen mensen via de kabel op de hoogte gebracht van het feit dat de Peruaanse rechtbank de criminele elite, gevormd door Bill Gates, George Soros, het Rockefellersyndicaat en nog vele andere vrijmetselaars die ons “regeren”, ervan heeft beschuldigd het epidemieplan COVID-19 te hebben gecreëerd. De storm die nu in Argentinië in de pers en vooral social media is opgestoken gaat als volgt:

“De leugen ontmaskerd! De waarheid komt aan het licht. Dank u, dappere Peruaanse rechtbank. Dank u Veronica Ressia: je hebt als journaliste je plicht gedaan. Nu is het onze beurt om onze plicht te doen. Spread the Word! Argentinië ontwaakt.”

Artsen voor de Waarheid afdeling Argentinië.

Bron