Gisteren poste ik de ervaringen van 2 collega healers en beloofde zou ik je mijn ervaring delen.

Deze morgen heb ik een healing gedaan op een  zeer gelovige vrouw (moslim) van 69 jaar, die ongeveer 3 weken terug haar vaccin kreeg (het merk weet ik niet).

Ik was benieuwd of haar geloof haar zou beschermen.

Op het moment dat ik mijn intentie zette om me klaar te maken voor haar healing, werd ik sterk misselijkheid in mijn plexus (zonnevlecht). De zonnevlecht (3de chakra) is ook het ego of persoonlijke centrum van waaruit je uitwisselt met de buitenwereld.  Ik word altijd misselijk als iets een leugen is of onzuiver. Dat was op zich al raar want ik ken die dame vrij goed en zij is echt een schat van een vrouw, eerlijk en zeer zorgzaam en had me al altijd goed gevoeld bij haar.

Van zodra er contact was, was het eerste wat binnenkwam: verwarring, desoriëntatie vanuit de ziel en een duidelijke opsplitsing tussen de ziel en  de persoonlijkheid die zich nergens van bewust was.  Haar energie veld voelde stroperig aan, verwarrend en was  een dichte witte mist.  Ik merkte heel veel druk op de achterkant van de hartchakra en de keel.

4b chakra  staat in verband met ego-wil. En als hier blokkades op zitten dan heb je het moeilijk om anderen te zien als steun of spiegel in je leven want je ervaart het leven eerder vijandig. Hierdoor ontstaat weerstand tegen het volbrengen van je levenstaken, omdat je dit maar kan via het spiegelen en uitwisselen met anderen. Met een blokkade hier zie je anderen als laten zij je in de steek ipv dat je ze als steun of verrijking ervaart. De uiterlijk wereld is altijd een afspiegeling van je innerlijke wereld omdat jij vanuit je geest projecteert.

De keel (5de chakra) is het jezelf een stem geven, dat wat in jou leeft naar buiten brengen, zelfexpressie vanuit passie (je buik 2de chakra)

Ik vroeg hulp aan god en toen verscheen een beeld. Ik werk vaak via beelden. 

Ik zag een soort jezus figuur in wit kleed vol in het licht de hand uitsteken naar haar.  Ze leefde op, lachen en ogen stralen en wou ernaartoe en toen was er de afvlakking. ALsof plots het licht uitging bij haar, het leven uit haar ogen verdween (werd als een robot) ze keerde zich af van het licht En er  verscheen voor haar hart een glimlachende ronde smiley.  Dan zag ik een open buggy en het stuur was die ronde schijf met de smiley, de buggy stond op sporen dus kon enkel via die sporen rijden. Het stuur was er dus voor de show en was een glimlachende smiley.

Wat het beeld toonde was een totaal gebrek aan eigen wil, een zich afkeren van het hogere, de schepper, het hart was niet meer dan een smiley die het stuur van het nieuwe leven (de buggy) vormden en een tevreden zijn met de materiele dimensie en het feit dat alles 100% geleidt wordt voor jou. 

Toen ik scande waarde ziel was zag ik die gefrustreerd staan bonken ergens hoog in de lucht achter een grote glazen wand terwijl de persoon nietsvermoedend, tevreden doch levenloos in de buggy zat. Toen zei ik de ziel ” jij bent diegene die een belofte deed aan de schepper (bron) en dat zij  nu maar actie moest ondernemen.  Hierop werd de ziel zeer groot, stapte over de glaswand.  Ze tilde haar mens uit de bubby en nam haar bij de hand.  Ze stonden met de rug naar de heer en de heer stuurde licht naar ziel en haar mens. Hierop sloten mens en ziel elkaar terug in de armen en was de éénheid herstelt. Mist, desoriëntatie en afvlakking verdwenen ook en de rest van het verhaal betrof dan haar huidige incarnatie dus dat vermeld ik niet meer verder.

Dus ja ik was echt wel verbijsterd over die splitsing tussen ziel en haar mens, die misselijkheid,  die ontzettende verwarring en totale desoriëntatie. Nog nooit meegemaakt tijdens een healing (en ben al 10 jaar healer).  Wel al chaos meegemaakt nadat ze aan een ayahuasca ceremonie meededen of mensen die veel marihuana gebruiken,  maar nog nooit zoals dit.

Het fun vax bestaat echt

Isabelle Lambrecht Ⓢ

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar                                                                                                                                    www.zichtbaar.be       www.levende-gemeenschap.site   

https://www.facebook.com/isabellelambrecht.healing/   en alternatief voor fb https://gab.com/levendegemeenschap