Uit documenten verkregen door Dr. Pierre Kory blijkt dat er meer dan 200 medische hulpdiensten zijn uitgezonden voor ernstige vaccinreacties, samen met meerdere oproepen om ambulances ‘stand-by’ te hebben in klinieken in New York die het COVID-19-vaccin aanbieden in 2021. Orginele engelse bron 

Door Dr. Pierre Kory

Vlak voor de recente kerstvakantie kreeg ik een telefoontje van een vriend en collega genaamd Louis Conte over een ‘contact’ van hem met kennis van de interne werking van de medische nooddiensten (EMS) in Westchester County, New York.

De contactpersoon van Conte had de ambulancediensten in Westchester County in de gaten gehouden en zag, na de uitrol van de prik begin 2021, wat volgens hem een ​​angstaanjagend aantal telefoontjes was van vaccinklinieken of huizen waar algemene of specifieke ‘vaccinreacties’ werden aangehaald als de oorzaak van de ziekte. ambulance nodig.

Vorig jaar besloot de contactpersoon een FOIL-verzoek (Freedom of Information Law) – vergelijkbaar met een Freedom of Information Act, of FOIA – in te dienen bij het Westchester County EMS (en het aangrenzende Dutchess County EMS) met het verzoek om een ​​overzicht van alle oproepen waarvan transcripties vermeldden in 2021 het woord ‘vaccin’ of ‘ COVID-19 -vaccin’.

Louis vroeg me om naar de documenten te kijken. Hoe moeilijk het op dit moment ook is om mij verder van streek te maken met gegevens over de toxiciteit en dodelijkheid van het mRNA-platform , deze dataset is er toch in geslaagd dit te doen.

Voordat ik de gegevens bekijk, laten we eens kijken wat we weten over ambulanceoproepen die zijn getimed tijdens de uitrol van de vaccinatiecampagne, omdat dit probleem NIET nieuw is.

We weten bijvoorbeeld al uit het Informed Consent Action Network ( ICAN) en het FOIA-verzoek van Aaron Siri aan de V-Safe-gegevens van het Center for Disease Control and Prevention dat 7,9% van alle 10,1 miljoen ontvangers van vaccins aangaf medische zorg nodig te hebben om een ​​vaccin te behandelen nadelig effect.

Van degenen die medische zorg nodig hadden, bezocht bijna 11% (87.700 mensen) de eerste hulp of het ziekenhuis.

Hoeveel mensen voor dit hoge niveau van spoedeisende zorg per ambulance reisden is onbekend, maar historisch gezien arriveert ongeveer 15% van de eerstehulppatiënten per ambulance , wat neerkomt op ongeveer 13.000 patiënten op een bevolking van 10 miljoen gevaccineerde patiënten.

Verder meldde een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Nature :

 • Er was tijdens de COVID-19-pandemie een stijging van ruim 25% in het aantal ambulanceoproepen naar aanleiding van een hartstilstand (CA) en acute coronaire syndromen (ACS of ‘hartaanvallen’) voor jongeren in de leeftijdsgroep van 16 tot 39 jaar. uitrol van vaccinaties in Israël (januari-mei 2021) vergeleken met dezelfde periode in voorgaande jaren (2019 en 2020).
 • Ze vonden ook een robuust en statistisch significant verband tussen de wekelijkse CA- en ACS-oproeptellingen en de aantallen eerste en tweede vaccindoses die aan deze leeftijdsgroep werden toegediend. Merk op dat ze geen waargenomen statistisch significante associatie vonden tussen de COVID-19-infectiepercentages en het aantal CA- en ACS-oproepen.
 • Zij melden dat hun bevindingen in lijn zijn met eerdere onderzoeken die aantonen dat een toename van de algehele CA-incidentie niet altijd geassocieerd was met hogere COVID-19-infectiepercentages op populatieniveau en dat de stabiliteit van de ziekenhuisopnamecijfers gerelateerd was aan een hartinfarct gedurende de initiële COVID-19-golf vergeleken naar de uitgangssituatie van vóór de pandemie in Israël.
 • Hun bevindingen hierboven weerspiegelden ook rapporten van toegenomen bezoeken aan de spoedeisende hulp met cardiovasculaire klachten tijdens de vaccinatie-uitrol in Duitsland, evenals toegenomen ambulance-oproepen voor hartincidenten in Schotland .

De import van de bovenstaande gegevens/anekdotes werd verder ondersteund door nieuwe, enorme vraag naar ambulances over de hele wereld, wat blijkt uit deze compilatie van tv-nieuws en gedrukte rapporten over tekorten, verzameld in een andere favoriete Substack van mij door Marc Crispin Miller .

Merk op dat hoewel sommige rapporten de kwestie wijten aan een tekort aan personeel en ambulance-onderdelen, de overgrote meerderheid ook melding maakt van … een toename van het aantal oproepen voor ambulances.

En dan zijn er nog meer anekdotische gegevens van iemand die mijn diepe vertrouwen heeft verdiend met betrekking tot de nauwkeurigheid van gebeurtenissen aan de “binnenkant van het systeem” (bedenk dat ze een collega-verpleegkundige van mij is die in een groot academisch medisch centrum werkt en die ik heb doorverwezen naar als “Mijn spion aan de binnenkant” [MSOTI] in mijn eerdere, uit meerdere delen bestaande reeks berichten genaamd “ Verplegingsrapporten van de frontlinies van de vaccincatastrofe ”).

Tijdens een van haar diensten met betrekking tot de problematiek ambulance/hulpdiensten:

Laten we, met de bovenstaande publicaties en observaties in gedachten, eens kijken naar deze nieuwe ‘datadump’. Misschien is wat het onthult niet zo statistisch vernietigend als wat de Nieuw-Zeelandse klokkenluider aan het licht bracht, maar je zult zien dat het net zo, zo niet zelfs alarmerender is.

Voor mij is de meest schokkende ontdekking die ik deed bij het doornemen van de documenten dat ik bewijs vond van vijf verschillende gelegenheden waarbij er naar de ambulancedienst van Westchester County werd gebeld om ambulances “stand-by” te hebben:

 1. 21-02-2021 07:38:16.000 E2105940 MELDING EMS 355 PELHAM RD NE _ROCHELLE: @WILLOW TOWERS NEW_ROCHELLE ‘ ZAL VANDAAG HET COVID-19 VACCIN TOEDIENEN AAN 220 PERSONEN. 
 2. 2021-03-20 08:19:58.000 E2108926 STAND-BY EMS 210 N BROADWAY SLEEPY HOLOW: @HIGH SCHOOL- SLEEPY HOLLOW “’ 73B2 & 36M3 OP STANDBY VOOR VACCINEDETAIL .
 3. 2021-03-20 08:46:43.000 E2108930 STAND-BY EMS 168 W BOSTON POST RD MAMARONECK_V: @STT HOMAS EPISCOPALC HURCH MAMARONECK_V “’ VACCINE STANDBY TOT ONGEVEER 1300 UUR .’
 4. 2021-05-20 09:07:15.000 E2115997 STAND-BY EMS 950 PALMER A MAMARONECK_V: @MAMARONECK HOGE SCHOOL-PALMER AVE MAMARONECK_V “’ EMS STAND-BY VOOR VACCINKLINIEK .
 5. 2021-05-20 14:09:41.000 E2116032 ALS 950 PALMER AVE MAMAR @MAMARONECK HOGE SCHOOL-PALMER AVE SIDE MAMARONEC _V “’ EMS STANDBY VOOR VACCINKLINIEK .

Maak je een grapje? Medewerkers van vaccinklinieken in Westchester County belden al op 21 februari 2021 met EMS “om stand-by te zijn?”

Voor “vaccindetail?” Eén beller liet de ambulancedienst weten dat ze “vandaag vaccins zullen toedienen aan 220 mensen?” Merk op dat ze dat al op 21 februari 2021 deden. Zo snel wisten sommige eerstelijnswerkers hoe gevaarlijk de vaccins waren.

Merk ook op hoe op 20 mei 2021 twee telefoontjes vanuit de Mamaroneck High School-kliniek vroegen om ambulances stand-by te laten staan; de eerste oproep werd gedaan om 9.07 uur en een latere om 14.09 uur. Voor een “veilig en effectief” vaccin?

Opnieuw werden er telefoontjes met dit soort verzoeken gedaan vanuit klinieken in New Rochelle, Sleepy Hollow en twee verschillende in Mamaroneck.

Als ik destijds in Westchester County had gewoond, had ik verdomd graag willen weten dat deze telefoontjes werden gepleegd (even terzijde: ik heb van 2008 tot 2015 in die provincie gewoond en heb daar nog steeds veel vrienden met kinderen).

Ik heb het gevoel dat deze telefoontjes zijn gepleegd door werknemers die in het geheim, of op zijn minst enigszins anoniem, probeerden de autoriteiten te waarschuwen voor hoe gevaarlijk de vaccins waren, maar zonder dat te doen op een manier die hen tot een doelwit zou maken als ‘anti-vaxxer’. Of ervoor zorgen dat ze hun baan verliezen.

Ze waren duidelijk slim genoeg om de gevolgen te kennen van een meer publieke oproep tot vaccintoxiciteit.

Dus in plaats daarvan belden ze EMS om ze ‘stand-by’ te krijgen. Moeten zij, ook al was de poging goed bedoeld, worden ontheven van de verantwoordelijkheid voor eventuele daaropvolgende verwondingen die zich tijdens hun wacht in die kliniek hebben voorgedaan?

Ze injecteerden mensen actief met een experimenteel vaccin … nadat ze de ambulance hadden gebeld om ze “stand-by te laten staan?”

Nadat ik dit artikel met A Midwestern Doctor had gedeeld , stuurde hij me dit commentaar:

“Een van de grootste uitdagingen die mensen tijdens de uitrol van vaccins hebben gehad, is het aanvaarden van het feit dat zoveel mensen medeplichtig hadden kunnen zijn aan het op de wereld laten dringen van een slecht vaccin (wat er daarom toe leidt dat velen van hen geloven dat de enige mogelijke verklaring is dat het vaccin feitelijk niet gevaarlijk was).

“Helaas heb ik talloze tragische gevallen gezien van hetzelfde als in het verleden. Een groot deel hiervan wordt verklaard door een effect in de psychologie dat bekend staat als het omstandereffect :

“Het omstandereffect treedt op wanneer de aanwezigheid van anderen een individu ervan weerhoudt om in te grijpen in een noodsituatie, tegen een pestkop, of tijdens een mishandeling of een ander misdrijf.

“Hoe groter het aantal omstanders, hoe kleiner de kans dat een van hen hulp zal bieden aan een persoon in nood. Mensen ondernemen in een crisis eerder actie als er weinig of geen andere getuigen aanwezig zijn.

“Mijn hele leven lang heb ik ontdekt dat als er iets gebeurt waarvan ik weet dat het verkeerd is en niemand zich erover uitspreekt (bijvoorbeeld omdat het niet politiek correct is om dat te doen), ik op betrouwbare wijze kan voorspellen dat als ik dat niet doe, Als je je er niet tegen uitspreekt, zal niemand dat doen.

“Dus om deze reden ‘breek’ ik vaak het omstandereffect (als één persoon zich eenmaal uitspreekt, zullen anderen zich vaak ook veilig voelen om dat te doen), omdat ik weet dat het anders niet zal gebeuren.

“Ook heb ik hetzelfde keer op keer zien gebeuren binnen organisaties, vooral wanneer de financiële middelen van bestaan ​​van mensen op het spel staan ​​als ze zich uitspreken.

“Een van de beste illustraties van het punt dat Kory hier maakt, is te vinden in de gegevens over sterfgevallen door vaccinatie die zijn gelekt door de dappere Nieuw-Zeelandse klokkenluider Barry Young (die nu een gevangenisstraf van zeven jaar riskeert vanwege zijn lekken).

“Binnen die gegevens merkte Young op dat er ongeveer een dozijn vaccinerende artsen en een tiental vaccinatielocaties waren die een zeer hoog sterftecijfer hadden onder degenen die ze vaccineerden.

“Barry stelde op zijn beurt een heel simpele vraag: hoe kon zoiets gebeuren?

“Helaas, zoals deze samenvatting van ambulanceoproepen laat zien, kan het omstandereffect heel reëel zijn, vooral wanneer alle anderen in een grote instelling die ergens mee instemmen, degenen die het willen uitdagen zich nog machtelozer voelen om zich uit te spreken.”

Ik ben van mening dat de medewerkers van de vaccinkliniek die de ambulancedienst in Westchester hebben gebeld enige eer zouden moeten krijgen voor, naar mijn interpretatie, hun poging om op een fluitje te blazen, maar dat deden ze te ‘zachtjes’.

In plaats daarvan hoopten ze, als gevolg van het omstandereffect, eenvoudigweg dat “iemand anders”, dat wil zeggen het ambulancepersoneel of de leiding, kennis zou nemen van deze oproepen en er “iets aan zou doen”.

Vergeet niet dat mei 2021 (de dag van de twee telefoontjes van de Mamaroneck High School) het hoogtepunt naderde van de mondiale ‘psyops’- propagandacampagne waarin de niet-gevaccineerden en/of degenen die aarzelen om zich in te zetten werden gedemoniseerd en breed werden aangevallen in alle reguliere media en sociale media. .

Zelfs degenen die het vaccin al hadden gekregen en probeerden de vreselijke dingen die hen overkwamen te delen, werden aangevallen.

Vergeet nooit wat er is gebeurd, en nog belangrijker, vergeet nooit hoe succesvol die propaganda was. Dus hoewel ik de aarzeling van de kliniekmedewerker begrijp, kan ik hun ultieme gedrag niet vergeven.

Het zou ook een optie zijn geweest om te stoppen met werken, maar als ik iets heb geleerd van COVID-19 en de immense, veelzijdige fraude die zich heeft voorgedaan en nog steeds voordoet, is het dat er veel te weinig echte klokkenluiders waren en zijn. De wens om te blijven werken is van cruciaal belang voor de zorg voor het welzijn van anderen. Periode.

Hoe dan ook, deze gegevenspunten hierboven zijn meer dan schokkend, zelfs voor mij op dit punt in mijn onderzoekstraject. Als iemand een andere of goedaardigere interpretatie heeft van deze vijf EMS-transcripties hierboven dan ik, ben ik een en al oor. Als ik een dergelijke interpretatie overtuigender of corrigerender vind, zal ik een vervolgpost plaatsen.

Laten we nu de rest van de transcripties van de EMS-verzending bekijken. Eén set gegevens is afkomstig van Westchester County EMS. Ten eerste: weet dat Westchester County ongeveer 1 miljoen inwoners heeft, maar deze EMS-oproepen omvatten niet de stad Yonkers, die ongeveer 200.000 inwoners heeft.

Dus voor 800.000 mensen bedroeg het totale aantal ambulanceoproepen waarin het vaccin specifiek werd genoemd als oorzaak van nood in 2021 165 oproepen. Voor Dutchess County, met 295.000 inwoners, bedroeg het aantal oproepen een bijna even evenredig aantal van 55 oproepen.

Deze 220 telefoontjes in deze twee provincies vertegenwoordigen echter waarschijnlijk een kleine subgroep van de ernstige ambulance-reacties waarvoor vaccinreacties nodig zijn, omdat een plotselinge dood waarschijnlijk nooit als vaccinreactie werd gemeld en veel mensen die de ambulance bellen, hun medische probleem in eerste instantie misschien niet met het vaccin in verband hebben gebracht of , zelfs als dit werd vermoed, heeft het misschien niet ter verzending vermeld – deze dataset vertegenwoordigt dus alleen de meest nauw ‘tijdelijk geassocieerde’ gebeurtenissen, waarbij het voor meer dan 100% duidelijk was dat het vaccin oorzakelijk was, zoals wanneer het binnen enkele minuten of uren plaatsvond. of één tot twee dagen nadat het vaccin is toegediend.

Wat was de aard van deze ‘reacties’ die aanleiding gaven tot oproepen voor een ambulance? Welnu, uit het transcriptlogboek dat aan het einde van dit bericht is geplaatst, zeggen de meesten eenvoudigweg ‘reactie op het COVID-19-vaccin’ of ‘vaccinreactie’, maar er zijn ook veel verontrustend gedetailleerde reacties zoals toevallen, onvermogen om te lopen, niet reageren, veranderde mentale status, enz.

Ik som de meer specifieke en verontrustende hieronder op (of je kunt ook gewoon de daadwerkelijke EMS-transcripties lezen die aan het einde van dit bericht zijn gelinkt):

 • 16-2-21 92 YO F abnormale ademhaling door 2e COVID-19-vaccin.
 • 21-2-17-21 69 YO M kan niet lopen als gevolg van het COVID-19-vaccin.
 • 21-2-21 73 YO kan niet lopen, reactie op het COVID-19-vaccin.
 • 2-17-21 vrouwelijke reactie op door vaccinatie veranderde mentale status (AMS).
 • 2-22-21 88 YO F lage zuurstofverzadiging, mogelijke reactie op COVID-19-vaccin
 • 3-10-21 reageert niet, reactie op vaccin.
 • 3-19-21 koorts en verwarring na het COVID-19-vaccin.
 • 27-3-21 56 YO M kankerpatiënt mogelijke reactie op vaccin, veranderde mentale status (AMS).
 • 27-3-21 2e vaccin, plotselinge hypertensie (HTN), rug- en buikpijn.
 • 4-2-21 46 YO M gedesoriënteerd, recent COVID-19-vaccin.
 • 24-3-21 56 YO F abnormale ademhaling door 2e COVID-19-vaccin.
 • 18-6-21 12 YO V ervaart pijn op de borst na de tweede vaccinatie.
 • 7-11-21 13 YO F voelt zich zwak, reactie op vaccin.
 • 4-7-21 27 YO M mogelijke inbeslagname.
 • 4-2-21 flauwgevallen/reactie op het COVID-19-vaccin.
 • 4-22-21 38 YO vrouw ademt niet als gevolg van recente vaccinatie.
 • 32-4-21 50 YO F flauwvallen/COVID-19-vaccin.
 • 5-13-21 49 YO M moeizame ademhaling/reactie op recente vaccinatie.
 • 19-5-21 89 YO M zwakke/spraakproblemen.
 • 24-05-21 27 YO F viel door de apotheek.
 • 17-6-21 39 YO F moeite met ademhalen door 2e vaccin.
 • 31-8-21 31 YO moeite met ademhalen.
 • 11-19-21 18 YO M angstaanval, moeite met ademhalen door een COVID-19-vaccinatie.
 • 46 YO F pijn op de borst/moeizame ademhaling, gevoelloosheid van het lichaam/COVID-19-vaccinbooster gisteren.
 • 11-19-21 18 YO F gevoelloosheid in de benen.
 • 21-12-21 46 YO F pijn op de borst, moeizame ademhaling, gevoelloosheid van het lichaam – COVID-19-booster.
 • 86 YO F laag 02, pijn op de borst die uitstraalt naar de linkerarm na de tweede vaccinatie tegen COVID-19.
 • 4-11-21 50 YO M syncope (flauwvallen).
 • 18-4-21 57 YO F ernstig oedeem (dwz zwelling, waterretentie) mogelijke reactie op vaccin.
 • 21-5-21 16 YO reactie op vaccininjectie, semi-responsief.
 • 31-5-21 48 YO M reactie op het 2e vaccin, moeite met ademhalen, gevoelloosheid aan de rechterkant.
 • 6-2-21 viel flauw na ontvangst van het COVID-19-vaccin.
 • 6-2-21 29 YO F reactie op vaccin, bewusteloos.
 • 18-6-21 12 YO V ervaart pijn op de borst na de tweede vaccinatie.
 • 24-09-21 44 YO M aanvallen na vaccin.
 • 25-09-21 Man bewusteloos na vaccinatie tegen COVID-19.
 • 11-6-21 5 YO M moeite met ademhalen na vaccinatie.
 • 11-13-21 58 YO M reactie op het COVID-19-vaccin, syncope en moeite met ademhalen.
 • 11-3-21 81 YO M Kan na de vaccinatie niet meer lopen.
 • 12-8-21 syncope (flauwvallen) na de COVID-19-injectie.
 • 21-11-21 73 YO M, reactie op het COVID-19-vaccin, niet in staat om te lopen.
 • 4-21-21 reactie op vaccin AMS (veranderde mentale toestand).

Nogmaals, dit was slechts een deel van de 220 oproepen in 2021 onder een bevolking van ongeveer 900.000.

Ik ben er redelijk zeker van dat er geen gegevens zijn om nauwkeurig te schatten wat een ‘veilig’ aantal ambulanceoproepen per aantal toegediende vaccins zou moeten zijn, maar dat komt ook omdat ik nog nooit heb gehoord dat er een drempel is vastgesteld voor een ‘veilig’ ambulanceoproeppercentage per aantal toegediende vaccins.

Ik zou in plaats daarvan eenvoudigweg willen betogen dat het aantal ambulanceoproepen per vaccinatie niet hoger mag zijn dan één op een miljoen, of, als ik genereus zou zijn in het schatten van het vermogen ervan om mensen tegen ernstige ziekten te beschermen, misschien zelfs één op de 100.000, maar in werkelijkheid nul zou moeten zijn.

Ik zeg dit omdat vaccins geen behandeling zijn voor iemand die aan een actieve ziekte lijdt, het is een interventie die wordt gegeven aan over het algemeen gezonde, functionele mensen om hen theoretisch te beschermen tegen ziek worden (dwz ik denk niet dat de stervenden vaccins nodig hebben).

Een interventie die ervoor zorgt dat een over het algemeen gezond, functioneel persoon een ambulance nodig heeft, is in dit opzicht regelrecht in tegenspraak met elk geloof in nut of veiligheid.

Deze gegevens zijn voor mij gewoon weer een schandalig voorbeeld uit het COVID-19-tijdperk van het betreurenswaardige falen van een volksgezondheidsinstantie om de bevolking te beschermen wier letterlijke missie het is om te beschermen.

Het verkrijgen van de gegevens door FOIA betekent dat niemand in de leiding van Westchester EMS of Dutchess County EMS heeft gehandeld in reactie op paramedici of medische noodtechnici die herhaalde oproepen voor dringende medische hulp rapporteerden aan degenen die onlangs waren gevaccineerd.

Denkt u niet dat u, de gemiddelde burger, geïnformeerd zou willen worden als dit in uw gemeenschap zou gebeuren? Dat vaccinatieklinieken vroegen om ambulances ‘stand-by te laten staan’? Bij welke andere soorten evenementen zijn ambulances ‘stand-by’ of aanwezig?

Ik heb gehoord dat ze ter plaatse zijn voor judotoernooien, Evil Knievel-stunts en American Football-wedstrijden (waarvoor twee ter plaatse nodig zijn), maar nooit voor een vermeende preventieve gezondheidsmaatregel.

Van de webpagina van een bedrijf dat ambulancedekking biedt voor sportevenementen :

Blijkbaar kwamen de medewerkers van de vaccinkliniek in Westchester dus al snel tot de conclusie dat het vaccineren van mensen gevaarlijker was dan een liefdadigheidswandeling of een leuke loop.

Maar het punt is: voor velen van ons die de gegevens die de immense toxiciteit en dodelijkheid van het mRNA-vaccinplatform aantonen diepgaand hebben bestudeerd, verandert dit niets aan wat we al weten.

Aan degenen die zich nog steeds in het ‘ veilige en effectieve ’ kamp bevinden, vraag ik hoe u het bovenstaande kunt wegredeneren op een manier die op de een of andere manier dat standpunt nog steeds kan ondersteunen. Leuk om uw opmerkingen te lezen.

Tot slot, voordat we bij de EMS-transcripties komen , raad ik iedereen die net zo veel last heeft van deze gegevens als ik, aan om hetzelfde te melden bij uw lokale EMS-dienst. Ik beloof je dat mijn collega’s en ik geïnteresseerd zijn om dit verder te bestuderen.

Oorspronkelijk gepubliceerd door Brownstone Institute . 

Dr. Pierre Kory is long- en intensive care-specialist, docent en onderzoeker.