Vrije wil, velen begrijpen het niet.
Ja er is vrije wil, maar dan in het HOE we met een situatie en onze medemensen omgaan en WAT je er van wil maken.
  • hoe: liefdevol en hartelijk of verdelend en heersend
  • wat: een probleem of een uitdaging
Als een pad (een situatie) in je leven zich opent, ben jij het die het pad bepaald, in de manier waarop je ernaar kijkt en mee omgaat.
Jij, als verlengde van de geest, bent een schepper en daarom zowel oorzaak als de oplossing. De macht ligt dus volledig in je eigen handen. Je kan schuld buiten jou leggen of je kan verantwoordelijkheid nemen en het maximaal uit het pad halen dat zich voor je aandient.
Die in de spiegel kijkt, en zichzelf durft te zien (eerlijk zijn met jezelf ipv excuses te verzinnen waarom je niet in de spiegel zou kijken) zal het pad met plezier bewandelen en de geschenken vinden die op dit pad verborgen zijn.
Dus als je in de spiegel kijkt doe het met plezier 😉😁