Twee boedhistische monniken en een vrouw

Twee reizende monniken kwamen bij een rivier aan. Daar zagen ze een vrouw die wou oversteken. Omdat ze bang was voor de stroming in de rivier vroeg ze of de monniken haar naar de overkant wilden helpen. De jongste monnik aarzelde maar de oudste zette haar op zijn schouders, waadde door de rivier en zette haar neer op de oever aan de overkant van de rivier. De vrouw bedankte hem en vertrok.

De monniken vervolgden hun reis. De oudste stapte rustig door en genoot van het mooie landschap. De jongste was in zichzelf gekeerd en broedde op iets. Na twee uur te hebben gelopen, verbrak de jongste het zwijgen en zei wat hem dwars zat: “Broeder, wij hebben geleerd dat we contact met vrouwen moeten vermijden, maar jij nam haar op je schouders en droeg haar!”

“Broeder”, antwoordde de oudste monnik, “Ik droeg haar maar zeer kort en heb haar neergezet aan de overkant, terwijl jij haar nog steeds bij je draagt.”

BEWUST  ZIJN 

Ik merk dat de meeste mensen blijven vastlopen op het instrument : de plandemie met haar regeltje en wetten, ipv op de essentie. De essentie is dat wij geest in een lichaam zijn. Alles draait in om bewust zijn. 

Als jij nog dagelijks bezig bent met informatie zoeken over plandemie leugens en rampscenario’s ben  jij net als die jonge monnik en ga je voorbij aan de essentie. 

Er worden geen fouten gemaakt, alles is ontstaan uit die ene bron (god) en zal tot die ene bron terugkeren. De natuur kent geen fouten. Ook ons lichaam maakt nooit een fout en gehoorzaamt aan de biologische wetten die dokter gert hamer wetenschappelijk bewezen heeft en gedocumenteerd met meer dan 6000 dossiers ( de nagel aan de doodskist van big pharam).   De natuur is feilloos en dienstbaar aan de bron. We zitten in een tijdperk van terugkeren tot de bron en het instrument is de huidige plandemie. Zo ook is de deepstate, big pharma en co een goddelijk instrument, net als alles wat bestaat. Het is zinloos de deepstate te vervloeken en verwijten te maken want goddeloosheid kan maar via goddeloosheid, zichzelf opheffen en zo weer tot bron komen.  Liefde en gebrek aan angst is voor de goddelozen een taal die ze niet gebrijpen. Aan ons om ons niet tot dat niveau te verlagen maar vanuit liefde actie te blijven ondernemen en duidelijk stand te houden in ons ja god en nee goddeloosheid. Goddelijkheid versterkt goddelijkheid en wordt zo de bron.

Mellen Thomas die een bijna dood ervaring achter de rug heeft maar als unicum binnen deze ervaring nog dagelijks contact heeft het met licht, vertelde in 2017 dat vanaf 2020 tot 2100 heel veel mensen van de aarde zullen verdwijnen en dat er door onvruchtbaarheid minder menselijke lichamen zullen ter beschikking zijn.    Dat heeft tot doel de mensheid op een verhoogd niveau te brengen. Op vandaag kent elke mens 1 ziel maar tegen 2100 zullen de nieuw geborenen 2-3 zielen herbergen waardoor die mens meer mogelijkheden tot zijn/haar beschikking zal krijgen.

In de nieuwe wereld is er geen plaats voor mensen die zo zwak zijn om zich te laten verleiden door groepsdruk, de oppervlakkigheid van materie en bezit. De slang is hebzucht en oordelen. In de nieuwe wereld is hebzucht vervangen door liefde, is oordeel vervangen door respect en zullen we zelfredzaam omdat we leven vanuit goddelijke kennis en overvloed (het hof van eden). 

De mensen die nu zelfbewust genoeg zijn om ja te zeggen tegen de waarheid en niet buigen voor dwang en manipulatie, zijn de sterkeren die de basis zullen zijn voor de nieuwe wereldorde. De zwakkeren die zich op vandaag, laten verleiden door materiele gunsten en voordelen zijn ongeschikt om zich te openen voor de waarheid en om standvastig drager en expressie van liefde te zijn. We zitten in de opwaartse curve van terugkeer naar de bron  en op vandaag wordt bepaalt wie hiervoor geschikt is en wie niet.  Gaia het levend organisme de aarde heeft beslist, ze is bezig met een opwaartse rit naar de bron en ze zal geen angst en misbruik meer toleren. 

We hebben nu al 2 j genoeg bewijzen en rampscenario’s gedeeld, ik hoop dat we in 2022 andere dingen gaan delen die opbouwen, versterken en bekrachtigen.  Als je rampscenario’s deelt dan voedt je de lagere frequenties en daar zijn we nu klaar mee want alles is vrije wil.  Wees standvastig is je keuze voor jezelf en blijf trouw aan jezelf. De teerling is geworpen de paralelle stromingen zijn nu heel belangrijk. Het onderling uitwisselen, ruilen en verbinden, met velen op straat komen om de vrijheid te bekrachtigen, weer genieten van zelfgekweekte groenten, niet meer afwachten tot het systeem iets voor jou beschikbaar stelt of totdat het systeem ons een gunst wil verlenen.

Voor wie nog een stapje verder wil gaan: het legaal systeem is een papieren creatie, met onze documenten herstellen wij onze soevereine standing als mens en beroepen wij ons daardoor op onze eigen autonomie. Wij identificeren ons met een diplomatieke pas (DDP) en schikken ons naar de natuurlijke wetten ipv naar de geblinddoekte vrouwe justitie.
  • Haeredem Deus facit, non homoGod maakt erfgenamen, niet de mens. [Bouviers`s Law Dictionary] =Alles en iedereen is goddelijk en ondergeschikt aan god !
  • Consensus facit legem: Toestemming maakt de wet. [Bouvier’s Dictionary of Law] = niemand kan je dwingen jij kiest ofwel voor jezelf of je kiest voor materiele gunsten
  • Conventio vincit legem.Een contract overwint de wet.  Verhaal, Ag. Zie Graven. 16, 3, 1, 6.  [Bouvier’s law Dictionary] = Ga enkel akkoord met die dingen die jij bewust aangegaan bent, al de rest dien je af  te wijzen.

isabelle [lambrecht] voortrekker goddelijke orde                                                                                                                                                                                          healer & bewustzijnscoach (www.zichtbaar.be)