Paus verdedigt opgestapte aartsbisschop met opvallende uitspraak: “Zonden van het vlees zijn niet de meest ernstige” 😲🤥😱 man man man wat een kanjer (van een leugen)
 
Tja uit mond van die “witte” duivels zullen we alleen maar leugens horen. Maar 😉 op die manier tonen ze ons echter ook de weg 😁 Doe het tegenovergestelde en je zit op het goddelijke spoor ipv in het goddeloze moeras. AMEN 😇
 
Zij zijn namelijk juist de aanstichters van de goddeloosheid op aarde. In 1302 liet de toenmalige paus vastleggen dat het voor het zieleheil van de mens belangrijk is om onder zijn gezag te staan. Die “witte” duivels claimen de uitvoerder van het testament van christus te zijn en claimden de zielen op aarde. Die zouden netjes, onder de vorm van een waardepapier, in een trustfonds zitten in de kelders van het vaticaan.
 
In 1302 kwam engeland onder het gezag van het vaticaan, america is een kolonie van engeland ( het zullen wel gevallen engelen zijn die daar aan lang gekomen zijn 😉 En samen met de bankkartels vormen deze 3 “schatjes” (vaticaan & city of londen & washington D.C) the crown die de heerschappij over de aarde had en wenst te behouden. Door de bewustzijnsverhoging raken ze die kwijt vandaar deze wanhoopspoging om het bewustzijn van mensen laag te houden via hun genetische tussenkomst. De m RN A techniek is ontwikkeld om emoties (bewustzjin) af te vlakken. Vanuit mijn healing werk weet ik dat deze afvlakking 6 weken duurt, vandaar dat ze naar maandelijkse b o o s t e r s willen (dat zeg ik al vanaf de eerst 💉, helaas zal ik gelijk krijgen als ik zie waar ze nu mee bezig zijn)
 
De val in de zonde, is juist de zonde om het vlees !!!!!!!! Madre mia als er iets zo klaar is als pompwater dan is het wel dat FEIT🤦‍♀️ Door het vlees (de materie) boven de geest (god) leef je vanuit angst ipv uit liefde.
 
WAKKER WORDEN MENSEN laat je geen onzin meer wijsmaken. Elke mens beschikt over een geweten, verstand en een bron van liefde in zich dat je eigen wijsheid. Alle informatie van buitenaf is maar kennis = iets waar je kennis van neemt. Maar je eigen wijsheid is een stuk van jezelf, uit de bron.
 
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211208_96051771