DNA-deskundige Lex Meulenbroek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kreeg volgende vraag: Is een DNA-profiel altijd 100 procent uniek? Zijn antwoord : “DNA-profielen die we tegenwoordig maken, die cijfercodes, zijn nagenoeg uniek. De enige personen die hetzelfde DNA-profiel hebben, dat zijn de eeneiige tweelingen. Er zitten hele kleine verschillen in, maar de profielen zijn hetzelfde. Bij tweelingen moeten we andere dingen gebruiken om ze uit elkaar te houden.” 

Dat is weer typisch, een tegenstrijdige interpretatie: Tweelingen hebben hetzelfde DNA profiel MET kleine VERSCHILLEN. Sorry maar voor mij is zelfs 99,9999…% niet gelijk aan 100%.  Elke mens, levend wezen is  UNIEK & authentiek. 

Een schitterend voorbeeld hierbij is het verhaal van de siameese tweeling, Masha & Dasha

Een moeder kreeg te horen dat haar tweeling overleden was na de geboorte. De waarheid was echter heel anders: ze werden naar een instituut in de buurt van Moskou gestuurd om daar te worden bestudeerd. Dit zou het lot zijn van Masha en Dasha, één van de meest ongewone Siamese of met elkaar verbonden tweeling die ooit werden geboren.

Omdat hun bloedsomloop met elkaar verbonden is, delen de tweelingen elkaars bloed. Daarom zal een bacterie of een virus dat in de bloedbaan van een tweeling komt, op korte termijn ook in het bloed van haar zus te zien zijn. Maar verrassend genoeg beïnvloedt ziekte hen anders. Dasha is bijziend, vatbaar voor verkoudheid en rechtshandig. Masha rookt af en toe, heeft een gezondere lichaamsgesteldheid en een hogere bloeddruk dan haar zuster. Ze heeft een goed gezichtsvermogen en is linkshandig.

“De wederzijdse verschillen in de gezondheid van de Siamese tweeling vormen een mysterie. Waarom werd de één ziek, door een kinderziekte zoals b.v. de mazelen en de ander niet? Het “mazelenvirus” was in beide lichamen aanwezig, in hun collectieve bloedbaan, dus waarom kregen ze niet allebei de mazelen? Blijkbaar speelt er meer mee bij het krijgen van “de mazelen” dan het “mazelenvirus” te hebben. Dit fenomeen werd keer op keer gezien bij de meisjes (griep, verkoudheid en andere kinderziekten werden allemaal afzonderlijk ervaren). Als alleen bacteriën de mogelijkheid zouden hebben om infectieziekten te veroorzaken, waarom zou dan één van de tweelingen ziektevrij zijn terwijl de andere ziek was? …”

Voor mij is het antwoord heel eenvoudig. Er zitten 2 zielen/wezens,  in dit lichaam die elk hun eigen programma en proces hebben.  Het wezen staat voor de essentie. Ze hadden elk hun eigen invoelen en denken, dat uniek was ondanks hun gedeelde lichaam. In dit artikel lees je meer over de werking van geest, bacteriën en virussen.

De fabels dat mensen elkaar besmetten is ONZIN.  Wel kunnen de zogenaamde medische labo’s schade berokken met genetische manipulatie van zaden en voeding, stoffen in drinkwater en de lucht, frequenties (oa haarp technologie), … maar mensen besmetten elkaar nooit met virussen.  Dat is een aanname die alleen maar geld oplevert in de lade van big pharma en co