Ga naar de pfizer bijsluiter (hier vind je de bijsluiter van alle crona vaxxins  en research dan de ingrediënten. Je zal er een paar ontdekken waarbij duidelijk staat  not for human or veterinary use !!! dus niet voor levende wezens !!!!!!!!!!!

Toen ik dit wou posten op mijn fb lijn ben ik 24u geblokkeerd geweest door fb…………duidelijker dan dat kan niet volgens mij !!!!!!!!

Op de site caymanchem.com vind je de toepassing van de chemische ingrediënten.   vb het ingredient 1,2-Distearoyl-d35snglycero-3-PC  ingegeven heb (zie afbeelding hieronder.

Vb het astra zeneca v$$in heeft Chimpansee Adenovirus coderend materiaal in het vaccin + Dit product bevat genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s, genetically modified organisms).

Bij muizen leiden polysorbaat 80 en carboxymethylcellulose bij relatief lage concentraties al tot veranderingen in het intestinale ecosysteem, ontstekingen en metabool syndroom (verhoogde niveaus van voedselconsumptie, zwaarlijvigheid, hyperglycemie en insulineresistentie). Bovendien hebben dezelfde onderzoekers bij het gebruik van een model van het menselijk intestinale ecosysteem ontdekt dat emulgatoren als polysorbaat de samenstelling van bacteriële stammen van de darmmicrobiota zodanig wijzigen, dat ze meer pro-inflammatoir worden. (Chassaing, 2015; Chassaing 2017) polysorbaat 80