Super mensen, ik ben trots op die 42% volwassenen die kozen voor LIEFDE ipv voor de spuit van angst.
VOLHOUDEN samen zijn we sterk 😍🤩🥳👊
Volgens één van de belgische roddelbladen (je kan dat moeilijk nog een nieuwsblad of journalistiek noemen) zijn er in belgie maar 58% volwassen die hun verstand verloren hebben. En pogen ze nu met nieuwe kanonnen de ether te verzadigen met het gezalf en gezever van een paar andere idioten en kwakzalvers die DIKBETAALT krijgen uit de big pharme biljardenkas.
Nee geen biljart spel maar biljarden zogenaamde “harde” $, die natuurlijk verre van hard zijn daar alle geld niks meer is dan SCHULDBRIEFJES waarvoor de mensen zich te pletter zweten, moorden, haten, verdelen en elkaar de ogen uitkrabben 🤦‍♀️.
Mijn tante deze morgen wat in paniek: “heb je het al gezien dat we in frankrijk nergens meer binnen mogen (resto, kapper, sport,….)”. Tja in de bijbel in openbaringen stond dat wie zonder het MERK VAN HET BEEST niks meer zou mogen doen of kopen en dat kort erna het beest zou verslagen worden. Ik verwacht idd na het verlof dat ze het mes nog wat meer op de keel gaan proberen te zetten.
We zitten op koers 😇 en we blijven tonen wat we echt waard zijn !!! We zijn levend + met een geweten +met een VRIJE WIL + gezond verstand !!
Nog iemand stuurde me berichtje van een aantal artisten, acteurs en andere influencers die blokletteren dat je gek bent als je geen gehoor geeft aan de collectieve PROMOTIE van een onnodig, onnatuurlijk handelen tegen jezelf = het va$$in
Het wordt tijd dat mensen zich weer de ESSENTIE herinneren , nl dat wat ECHT waardevol is ……. L I E F D E ……..VERBINDING
Gisteren een kennis van 73j die vertelde dat haar vriendin zich helaas heeft laten spuiten omdat ze niet meer welkom was bij haar kinderen en vrienden !!! IS DAT LIEFDE???? Hoe armzielig moet je zijn om nog met zulke mensen contact te willen en er je ziel voor verkopen. Die houden duidelijk meer van een angst-idee dan van jou.
Laat je NOOIT chanteren lieve mensen, legt iemand jou voorwaarden op of eist dingen van je die voor jou slecht voelen, zwaai die mens dan maar uit. In vlaanderen zeggen wij: “salut en de kost” ( = je kan de pot op). Voor mij in elk geval geen oppervlakkige mensen in mijn leven, dan is mijn leven veel RIJKER alleen met een ZUIVER GEWETEN.
Wees eens echt eerlijk met jezelf: hoe vaak ben jij al EENZAAM geweest terwijl je in gezelschap was? Andere mensen kunnen de leegte in jezelf NOOIT vullen, restaurants, uitstapjes, seks en andere materiele oppervlakkige dingen kunnen NOOIT de leegt in jou vullen. Waarom zou je dan in godsnaam je ziel verkwanselen voor deze dingen.
Overwin de weerstand tegen je schepper (de schuld van de fake religie), keer je terug tot hem die zich IN jou bevind………Kies voor liefde ipv voor angst……….wees trouw aan je geweten dan kan je erop vertrouwen dat je schepper/god/de bron over jou zal waken, maar echter enkel als jij een actieve uiting bent van liefde in woord en daad.
Dat is iets wat jehova’s getuigen vb niet snappen. Ze dragen het woord gods uit als een papegaai en denken dan dat ze goed bezig zijn. Maar ze begrijpen niet wat de bijbel daarmee bedoelt: het levende woord uitdragen is LIEFDE ZIJN . Mijn buren zijn jehova”s getuigen, ze mogen geen contact met niet-jehovanen en zullen een niet-jehovaan nooit een helpende hand reiken. Is dat dan liefde? Echter na 2 jaar vriendelijk blijven doen tegen hen, ontdooien ze nu en is er al eens een gesprekje met hen 🤩. Door de rest van de straat hier worden ze met de nek gekeken. Is dat niet jammer voor mensen die het woord gods uitdragen?
Wat is het leven? liefde
Wat is het woord gods? liefde
Wat is een mens? een vorm die in staat is tot liefde
Wat is een persoon? een mens die kiest voor angst/haat/gebrek
Het is belangrijk om te begrijpen wat nu echt bezig is. Stel jezelf de volgende vragen :
– wil je een mens of een persoon zijn
– wil je een bron van liefde of van angst zijn
– wil je vrij of geknecht zijn?
– wil je onafhankelijk of verslaafd/afhankelijk zijn
Het is een goeie tijd voor bezinning want we gaan volgende 2 maanden tegemoet waar het belangrijk zal zijn dat je achter jezelf staat en stand houdt. Maar je weet, de laatste loodjes zijn altijd de moeilijkste MAAARR het zijn dan ook de l a a t s t e 😉👊
Blijf in contact met gelijkgestemden, desnoods met videobellen, als je nog niet sterk genoeg in eigen schoenen staat.
Hartelijke levendige groet
isabelle lambrecht Ⓢ
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar
voortrekker van de soevereine beweging: de goddelijke orde