Fb censureert op bepaalde woorden, dus vandaar rare schrijfwijze; Wel voor de mensen die een sterke drive hebben naar vrij zijn was er al een stevig vangnet klaar; Dus toen corona zich manifesteerde vlogen wij, de moord-en-brandschreeuwers massaal in het web van de complot verhalen van de stroman, geboortetrust, vaticaan en the crown als hoofd van het evil waar de spin (the controlled opposition) op de loer lag om onze aandacht en energie te blijven roven; En idd gretig deelden wij al die drama en de vele (complot)theorieën;

Dat corona en verplichte vaccinatie foute boel is, is evident voor die mensen die gezond verstand hebben en zelf durven na te denken; Dat corona onwettig is, is een feit voor die mensen die de wet begrijpen (module 1 is de basis om het verschil tussen wet en legaal te begrijpen);

Ik ben er ook ingevlogen in het begin; Maar toen ik mij alleen maar slechter ging voelen door al die rottigheid die ik onder ogen kreeg en mijn onmacht voelde toenemen door al die ingewikkelde en belachelijke constructies die vrijheid beloofden, maar niks bleek te werken, heb ik mij uit dit web laten vallen en ben ik naar de diepte gegaan; En dit met het fantastische resultaat dat ik je op vandaag kan vertellen dat ik nu weet hoe ik mijn recht kan waarborgen en zelfs afdwingen via de rechtbank; Wie zij niveau en energie omhoog wil brengen en zich ook uit het web van drama en leugen wil laten vallen kan zich via onze opleiding scholen in de kennis die je vrij maakt; Je vind onze 3 modules in de webshop;

Met welke kennis ben je niks en bezorgt het je enkel overlast voor je geest en negatieve emoties 

1 – Stroman en staat: onze persoon is geen stroman het is een legaal instrument waarmee je bezit vastlegt en ervoor zorgt dat je nageslacht kan erven van je en jij je eigendomstitel kan bewijzen en daarmee anderen uitsluiten van je eigendom; Contracten die ook een vorm van eigendomsrecht zijn vallen onder de persoon; Jij de man/vrouw bent diegene die het voordeel geniet van je persoon;

2 – Wat is een trust; het is een beheersvorm en veel wijst in de richting dat we een geboortetrust hebben op grond van onze geboorteakte en dat de overheid daaruit rooft; Aangezien geld niet gelukkig maakt en vrij zijn wel richt ik mij op de info die mij kan garanderen dat ik vrij ben; Zolang jij je eigen bankrekening kan beheren en je recht kan laten gelden op je eigendommen zou ik mij weinig zorgen maken om die zogenaamde geboortetrust (waar ik nog geen harde bewijzen van gezien heb); dus geen idee wat deze informatie je vooruit kan helpen;

3 – Kerk en recht: de kerk beschikt over heel wat esoterische kennis die ze misbruiken en voor ons achterhouden; en omdat zingeving uit de hoek van de schepper komt en dit op aarde vertaalt wordt in “religie” is dit de klasse waarbinnen zij machtsmisbruik uitoefenen; Uit macht volgt recht; De scheiding van kerk en staat inzake recht maakt weinig uit; feit is dat de esoterische kennis gaat over bestaansrecht; Geen idee wat deze informatie je vooruit kan helpen; 

4 – Verschillende rechtsvormen; civil recht, common law, admiralty/maritiem recht maakt allemaal niks uit; Dat zijn legale concepten verzonnen door een elite die uitblinkt in goddeloos en oneervol gedrag; Je hoeft daar niks vanaf te weten om je wet te kunnen stellen en je recht af te dwingen tot zelfs voor de rechtbank; Het enige wat je nodig hebt is begrijpen wat de wet is en hoe jij die kan belichamen; zolang jij blind blijft voor de wet kan je nooit gerechtigheid en vrede realiseren: daarom ook draagt vrouwe justitia een blinddoek; Het is een feit dat versplintering verzwakt dus helpt deze informatie je ook niet vooruit; Kennis van de wet ipv de legale wereld focust je macht in 1 centraal punt waardoor je onaantastbaar bent; 

5 – Washington, city of londen, vaticaan: doet er niet toe of washington DC of cern in zwitserland  of de dode queen van england het hoofd zijn van deze goddeloze bende, wat helpt je dat verder? Je zal daarmee je recht en macht niet in eer kunnen herstellen;

6 – Het faillissement van de VS: wel heb jij er een probleem mee? nee als je werkt storten ze geld op je rekening, je betaalt ermee en de geldmolen draait ondanks dat door dat faillissement alles zogenaamd fake zou zijn en we in schuld geboren zouden zijn? Al die info staat nog wel ergens in onze blog hier, hier alvast het artikel over de faillissementswet  helpt dat artikel je nu vooruit? Nee, jij mag het verhaal aanvaarden dat je in schuld geboren bent maar ik niet hoor;

7 – Geld dat geen geld is: so what heb je er last van dat je geld is goed genoeg is om je kont mee af te vegen? het is idd één grote luchtbel en geld is geen geld maar een schuldbrief waardoor we allemaal in schuld staan bij de grote private bankers (tenminste als je meegaat met dat gedachtengoed); hier een artikel over fractioneel bankieren, helpt dat artikel je nu vooruit?

8 – De systematische stappen: er zijn geen stappen die je moet ondernemen om vrij en zelfredzaam te zijn; je bent namelijk vrij en de enige autoriteit in je leven (tenminste als je het wil aangaan), het enige dat je nodig hebt is de juiste kennis zodat je die minswitch kan maken en met de scholing die wij je aanbieden kan je dat realiseren; 

9 – De weg naar de UCC, via registratie van een zekerheidsstelllingsovereenkomst via het UCC1 formulier : tja dat is echt wel een door spoor hoor: of je manifesteert je vanuit de standing: man/vrouw in private capaciteit die de enige autoriteit is in eigen leven of je neemt een positie in binnen de legale wereld en je verliest je macht;  met de UCC1 filling (verklaring) legt men in financiële krijgen zijn recht op de borg vast;; Hier lees je waarom de UCC en dood spoor is en wat de waarde is van een UCC1 verklaring

10 – Dood op zee of dood geboren: ik schaam mij rot dat ik ook ooit dat verhaal gedeeld heb; in persoon ben je maar een ding, een lading want idd de persoon is het boek waarin al je eigendom of bezitsrechten opgetekend staan; maar het is een boek en heeft niks met jou te maken; Het is niet omdat je een boek bezit dat jij daarom dat boek wordt

11 – Gegoochel met je stroman: ik betwijfel sterkt of er met je persoon gegoocheld wordt; er doet alleen een verkeerd verhaal de ronde en wij doen onvoldoende research of maken fout analyses waardoor we de dingen niet begrijpen; Je moet gewoon kijken naar het hoe en waarom van dingen;  Je persoon is een instrument; 

12 – Handtekening, autograaf en notarieel bekrachtigen; velen maken ingewikkelde documenten en laten dit dan door de notaris bekrachtigen maar je bent er niks mee; Als man/vrouw in private capaciteit heb jij niks te maken met je geboorteakte voor waarde aan te nemen en al die andere onzin; Dat je je wil vast legt in een testament is belangrijk en teken idd als m/v in private capaciteit met je duimafdruk (autograaf) 

13 – Ontwikkelingen in Engeland: tja als jij je daar wil mee bezighouden omdat je denkt dat dit je vrij en zelfredzaam maakt, voor mij geen probleem hoor;

14 – De ongebreidelde macht van The City en vaticaan: a ja? wel als jij je macht aan dat verhaal en aan die goddelozen wil geven, doe maar hoor

15 – Autonomie en politiek: autonomie en politiek is hetzelfde als een tang op een varken, dat heeft niks met elkaar te maken; Elke man/vrouw in private capaciteit is een soeverein wezen (heeft enkel de schepper boven zich) en handelt autonoom (jij bent de enige die de keuzes maakt in je leven en bepaald waar jij recht op hebt)

Zo vandaag Okt 2022, kan ik zeggen dat ik na 2 jaar intense studie van 7 op 7, heel veel bij geleerd heb en dat ik blij ben dat ik het kaf van het koren heb kunnen scheiden; Het is niet omdat je voelt dat er iets niet klopt dat je daarom wakker bent; We zijn nog maar aan het ontwaken en aan bovenstaande verhalen is het te zien dat we nog een behoorlijke weg af te leggen in het wakker worden; je bent maar wakker als je niet meer in de greep bent van drama, verhaaltjes en emoties;  Zelf groei ik nog elke dag en help ik samen met mijn team die mensen de ook wakker willen worden;

levendige groet

de vrouw: isabelle lambrecht