Dat het de laatste 2 jaar spannende tijden zijn tja, dat hebben we aan den lijve ondervonden;

Het startschot kwam op 21 december 2020 met de jupiter-saturnus conjunctie die een nieuw tijdperk inzette: tot 2040 zal de sfeer gekenmerkt zal worden door het luchtteken waterman

Afbrokkelende oude systemen, normen en “vanzelfsprekendheden” en die drang om het anders te doen, anders aan te pakken en vernieuwing te brengen; De 2 kosmische krachten die hiervoor zorgen zijn Saturnus en Uranus, die elkaar uitdagen;

Tussen februari en december 2021 waren er drie exacte vierkanten tussen Saturnus en Uranus van waterman naar stier; Een vierkant binnen de astrologie betekent:  haaks op elkaar staan / iets dat vierkant draait; En die spanning situeert zich tussen saturnus: de ons bekende structuur, de comfortzones, het conventionele en traditionele, het verleden die tegenover Uranus komt te staan die staat voor vrijheid, mindswitch / verandering van perspectief, het ideaal van de toekomst en technische vooruitgang die nieuwe wegen mogelijk maakt;

Hoewel dat aspect eind vorig jaar voor het laatste exact was, viel 2022 ook nog ander deze invloed en nu zitten we weer in een tot op 1 graad na volmaakt vierkant die voor spanning zorgt tussen comfortzones/ afhankelijkheid (saturnus) en zelfredzaamheid /verantwoordelijkheid nemen (uranus); En het vierkant blijft tot 15 januari 2023; Maak goed gebruik van deze machtige energie en surf mee op haar golf; Ik kan je verzekeren dat het zalig surfen is op deze super golf als je het aandurft; 

De energie van waterman is gekenmerkt door open mind, vrij willen zijn, individualiteit en privacy, gelijkheid, verantwoordelijkheid nemen ipv schuld te leggen bij een ander, echte vriendschap, een leefgemeenschap met gelijkgestemden;

Het is een goeie tijd om een balans op te maken: hoe zit het met bovenstaande thema’s in je leven; pik je in op deze nieuwe vibe of blijf je vastklampen aan oude zekerheden die gebakken lucht blijken te zijn; Heb je al ontdekt dat je goed voelen afhangt van je kijk op het leven en niet van je job, geld of die andere zogenaamde typische saturnus concepten;

Wie nu inpikt op het huidig potentieel zal heel veel plezier kunnen beleven aan het leven; Wij dragen ons steentje bij en kunnen je een opleiding aanbieden die hier perfect op aansluit: een opleiding die je leert hoe jij vrij kan zijn, door je wet te stellen (uranus) ipv je de les te laten spellen (saturnus) en hoe je dit ook dan afdwingen via de rechtbank; Zie onze webshop waar je de les modules vind; Onze telegramgroup https://t.me/naturallawenvrijlevendemens

een krachtige uranus groet 😉

de vrouw: isabelle lambrecht