De volle maan in ram op 9 oktober 2022 gaat sterk inspelen op het feit dat je wil verbinden met gelijkgestemden. Je wil je goed voelen en veilig bij de anderen, je wil de gemeenschapszin aanwakkeren en het betreft een collectieve wond die nu healing vraagt (maan + cheiron in ram huis 11).

Ram heeft ook te maken met het je bewustzijn van jezelf, je identiteit en met woede. Daarom kunnen oude pijnen van je niet gezien en gehoord voelen door de samenleving, nu je aandacht vragen zodat je deze kan healen en loslaten. Ook veel woede naar het systeem toe, die jou buitenspel lijkt te zetten.  Het gedachtengoed van communes, samenlevingen is bij velen die het anders willen, nu aanwezig. Maar dat is voor velen een vlucht. Je kan ook nu al zorgen dat het systeem je hoort en ziet dankzij onze opleiding leer jij hoe jij je wet kan stellen en afdwingen. Het is je gevoel van machteloosheid waardoor je in een commune wil “vluchten”.  Als jij je zeker van jezelf voelt zal je merken dat je de gemeenschapszin ook kan aanwakkeren zelfs daar waar anderen niet op jouw golflengte zitten. Want kleine daden kunnen soms voor grote veranderingen zorgen. Maar inderdaad omgaan met gelijkgestemden schenkt vreugde. Velen vinden het moeilijk om gelijkgestemden te ontmoeten dus kan je een affirmatie gebruiken: ik geef mezelf nu de toestemming om te genieten van verrijkende contacten met gelijkgestemden.

De klemtoon ligt op de golflengte van je relatie

Je realities kunnen wat druk ervaren omdat je opkomt voor jezelf en je grenzen/je wet duidelijk afbakent. Dus als je op dezelfde golflengte zit zal je relatie sterk verdiepen maar als je op verschillende niveau zit dan zal je het lastig krijgen. Het gevoel naar verbondenheid, naar soulmates is zeer sterk aanwezig. Blijf nuchter. Er zal veel kunnen uitgesproken worden binnen deze maanenrgie de volgende 10dagen.

Dankzij saturnus is er een positieve flow die zorgt voor een verantwoordelijke en mature insteek, diegene onder ons die een ongedurig karakter hebben, adem diep in en focus je op die saturnus energie. Want  saturnus brengt emotionele balans en er zijn nog andere invloeden die ervoor  zorgen dat je momenten ervaart van geluk die je zomaar “overvallen”. Venus samen met zon zorgt voor hartverwarmende contacten en verdieping van vriendschappen. Een invloed die zeker 1 maand zal aanhouden. Benut hem ten volle.

Kanaliseer je vuur

Je weet met volle maan zijn je emoties en intuitie ook op zijn krachtigst. En in ram kan dat ook voor ongeduld zorgen. Pluto kan zijn explosie energie er ook op loslaten vanaf 8 oktober, wat veel vuur en daadkracht zal losmaken. Richt die positief .

Voor wie ook zijn grens en wet wil aangeven naar diegene die nu “leiding” geven aan onze samenleving, kan dat leren in de opleiding die wij aanbieden: exit legale slavernij, enter de wet: rechtvaardigheid.

isabelle lambrecht