Amerikaanse cardioloog Peter McCullough heeft met collega’s in 2021 de bloedbanken op de hoogte gebracht dat er een potentieel probleem is met gedoneerd bloed dat besmet is met mRNA of spike eiwit.

Ze vinden het zorgwekkend dat pas gevacc ineerden boed kunnen doneren.

Zowel de AACB als  het Rode Kruis hebben de ontvangst van hun brieven bevestigd mar er verder niks mee gedaan. Gelukkig brengt een recent wetsvoorstel van het Illinois House onder leiding van Rep Jed Davis (IL District 75) deze bezorgdheid officieel in beeld.

Hij wijzigt hiermee de Illinois Clinical Laboratory and Blood Bank Act. En verplicht een bloedbank om gedoneerd bloed te testen  op sporen van  CO  VID-19-vac cins en andere mRNA-bestanddelen (messenger ribonucleic acid) en verplicht een bloeddonor om tijdens elke bloeddonorscreening bekend te maken of de bloeddonor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen.”

Dat lees je in het document IL HB4243 ingediend bij de Griffier door Republikein Davis (de links hieronder in de bronnen).

“Vereist dat bloed of bloedbestanddelen op het etiket vermelden of het geofferd bloed of de bloedbestanddelen positief getest zijn op sporen van  CO VID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccinbestanddeel of afkomstig zijn van een bloeddonor die bekendgemaakt heeft dat de donor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen. Bepaalt dat het ministerie van Volksgezondheid regels moet vaststellen om de wijzigingen die door de wijzigingswet zijn aangebracht, ten uitvoer te leggen”.

De kwestie van het bloed van gevaccineerden werd gelanceerd door de Amerikaanse journalist Daniel Horowitz op Conservative Review.

“Je maakt misschien deel uit van dat kleine percentage volwassenen dat slim genoeg was om de COVID gentherapie te vermijden en gelukkig genoeg om het niet opgedrongen te krijgen om je baan te behouden. Maar wat gebeurt er als je ooit bloed nodig hebt in het ziekenhuis? Of hoe zit het met degenen die de prikken kregen, maar het geluk hadden dat het spike-eiwit hun systeem zonder veel schade verliet? Wat als je door een medische noodsituatie gedwongen wordt om meer spike-eiwit te accepteren via bloedtransfusies? Nieuw onderzoek wijst op de noodzaak voor staatswetgevers om wetten aan te nemen die vereisen dat bloedbanken spike-eiwit uit de bloedvoorziening screenen.”

Deense microbiologen publiceerden deze week een schokkende bevinding in het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Ze namen bloedmonsters van 108 hepatitis C-patiënten en een van de ontdekkingen was dat “volledige of sporen van SARS-CoV-2 spike mRNA-vaccin-sequenties werden gevonden in bloed tot 28 dagen na COVID-19 vaccinatie.”

Italiaanse onderzoekers publiceerden een soortgelijke studie die benadrukte dat Spike, verantwoordelijk gehouden voor de zogenaamde Spikeopathie en Spike-Demie, ook 6 maanden in het menselijk lichaam kan blijven. De analyse van het bloed van een voormalige Zwitserse bankier die gevaccineerd en verwond werd door genetische mRNA-sera wees op de aanwezigheid van het gevaarlijke eiwit, zelfs twee jaar na de prik.

Het probleem groeit in Italië, vooral in de regio Veneto, waar veel burgers ziekenhuizen waarschuwden tegen het toedienen van bloed van gevaccineerde mensen.

Daarom kan het wetsvoorstel dat is ingediend in het Huis van Illinois een grote wereldwijde impact hebben. .

ik verwijs naar onze vorige artikels binnen onze blog: 1ste corona vaccin in 1966 = biowapen

Bron van dit artikel

En haar bronnen:

MCCULLOGH SUBSTACK – Illinois House Bill Requires Donated Blood to be Screened for mRNA Vaccines

LEGISCAN – Bill Text: IL HB4243

GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER