De WHO & WEF spelen al langere tijd met de natuurkrachten en proberen om via een zogenaamde klimaatproblematiek de mens wijs te maken dat de natuur zich tegen ons aan het keren is. Maar de natuur is perfect, het is de mens die ermee klooit om de samenleving de destabiliseren en te manipuleren. Laat je niks wijsmaken.

H.A.A.R.P. Het High Frequency Active Auroral Research Program is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Maar die in wakkere kringen beter bekend is als het programma dat rommelt met de natuurkrachten. Fukushima was het gevolg van haarp. 

tesla was een briljant denker en werkte aan onbekende energiebronnen, zcontact hebben gehad met UFO’s, de Tunguska-explosie hebben veroorzaakt door een dodelijke straal, en zelfs hebben gewerkt aan een aardbevingsgenerator.

In 1896 werkte Tesla aan oscillaties voor energieoverdracht. Het idee was om een door stoom aangedreven oscillator te maken die verschillende frequenties kon opwekken. Als de frequentie overeenkwam met de resonantiefrequentie, zou een ontvangstapparaat de mechanische oscillaties weer moeten omzetten in een elektrische stroom.

In 1897 was het apparaat klaar en in 1898 zou hij erin geslaagd zijn laboratorium op 48 E. Houston St. in New York zodanig te laten trillen dat gealarmeerde buren de politie en een ambulance belden uit angst voor een aardbeving. Tesla legde dit principe later uit aan verslaggever Allan L. Besnson, die in februari 1912 een artikel over Tesla’s resonator publiceerde in het tijdschrift The World Today:

Hij stopte zijn kleine vibrator in zijn jaszak en ging op jacht naar een half opgericht stalen gebouw. In de wijk Wall Street vond hij er een, tien verdiepingen staalskelet zonder baksteen of steen eromheen. Hij klemde de vibrator op een van de balken en rommelde met de afstelling totdat hij het voor elkaar kreeg.

Tesla zei dat de constructie uiteindelijk begon te kraken en te weven en dat de staalarbeiders in paniek op de grond kwamen, in de overtuiging dat er een aardbeving was geweest. De politie werd gebeld. Tesla stopte de vibrator in zijn zak en ging weg. Nog tien minuten en hij had het gebouw op straat kunnen zetten. En met dezelfde vibrator had hij in minder dan een uur de Brooklyn Bridge in de East River kunnen laten vallen.”

Tesla stelde zich voor om de door zijn uitvinding opgewekte golven te gebruiken voor vreedzame toepassingen. Eén apparaat zou elektriciteit omzetten in trillingen. Tesla zou dan de rotsen in de ondergrond gebruiken om de trillingen naar een tweede apparaat te sturen. Dit ontvangende apparaat zou de trillingen opvangen en omzetten in elektriciteit, voor lokaal gebruik. In feite, aldus Tesla, was het apparaat, bestaande uit een zuiger die trilt in een cilinder, al krachtig genoeg om een heel gebouw in trilling te brengen. Er was slechts één voorzorgsmaatregel nodig. Als hij krachtig genoeg was, dus Tesla, kon zijn machine de frequentie van de aarde evenaren en zelfs aardbevingen veroorzaken. Toch stelde Tesla zich in de jaren 1930 voor om kleinere apparaten te gebruiken om energie van de aarde te halen, in dit geval om aardbevingen te voorkomen. Het “telegeodynamische” systeem van Tesla kwam echter nooit verder dan het prototype. Men beweerde dat het apparaat in werkelijkheid niet krachtig genoeg was om de energie ver genoeg te sturen. De demping van de trillingen door constructies en de ondergrond zou te sterkt zijn.

Een ander idee van Tesla had meer succes. Hij stelde zich voor de door zijn apparaat opgewekte trillingen te gebruiken om de ondergrond te onderzoeken. Golven die naar de ondergrond werden gestuurd, zouden worden weerkaatst door obstakels of verschillende rotsen. Door de terugkerende golven te observeren, kan een geoloog de ondergrond zien. Het is dit basisidee dat moderne seismologen gebruiken. Energiepulsen, opgewekt door elektromagnetische apparaten, gecontroleerde explosies of mechanische zuigers, die diep in de ondergrond worden gestuurd, worden weerkaatst of afgebogen door geologische structuren. De weerkaatste signalen kunnen dan worden gebruikt om een model van de ondergrond te reconstrueren.

bron