Inzicht in de rechtsgebieden van de rechtbank   10 november 2018 uit common law hoek

Wat als de rechter opstaat en de rechtbank verlaat en terugkeert? Wat de rechter doet, is de jurisdictie veranderen. (Gezag)

Er zijn twee manieren om op een dergelijke wijziging van jurisdictie te reageren: u kunt ofwel voorkomen dat de rechter vertrekt en de rechtbank overnemen met de rechter in de functie van fiduciair, waarin zij dan ere- en plichtgebonden zijn.

De tweede reactiemethode is om op de juiste manier op elk rechtsgebied te reageren.

De drie rechtsgebieden van het Hof zijn als volgt:

  1. Kerkelijke rechtbanken zijn gebaseerd op de schriftuurlijke wet van het Oude Testament en gaan over een man / vrouw van vlees en bloed. Dit is de wet van het land, aangezien land en mens hetzelfde woord zijn.
  2. Het canoniek recht dat de intern georganiseerde wet van de kerk is. Hoewel gebaseerd op de wetten van de kerkelijke jurisdictie, omvat de canon ook artikelen, secties en hoofdstukken. De Kerk en de Heilige Stoel beweren de status van morele personen te hebben. De jurisdictie omvat ook: Admiraliteit (militaire) rechtbanken Maritieme (handels) rechtbanken
  3. Deze jurisdicties werden overgedragen aan de Inner Temple nadat Elizabeth I de marine had gebouwd die werd gefinancierd door het Huis Pallavacini van de Heilige Stoel. Onder bevel van de Private Crown, de Inner Temple, ging deze jurisdictie over naar Washington D.C. in de contracten die na WOI werden gesloten. Het maakte deel uit van de wortel die Amerika in de Eerste Wereldoorlog bracht, voor Groot-Brittannië moest de regering de oprichting van Israël steunen. Ergo, Israël is de oprichting van de families achter de Heilige Stoel. Ze lijken tegenwoordig rechtstreeks vanuit de Crown Temple onderworpen aan het Griekse canonieke recht. Dit past heel goed bij de Griekse symboliek rond Adelphi House ook in de binnenstad van Londen.

Admiraliteit en Maritiem zijn de jurisdicties die worden beheerd door de Inner Temple, zelf verbonden met de Heilige Stoel via Templar. Dit betekent dat de Byzantijnse Griekse canon ten minste sinds de Engelse burgeroorlog namens de Heilige Stoel door de Inner Temple heeft gewerkt. Elizabeth I bouwde de Marine, gefinancierd door het Huis Pallavacini namens de Heilige Stoel, dit gaf op zijn beurt de Inner Temple de rechten om de jurisdicties met betrekking tot de Zee / Zee overzee te bezitten. Het duurde langer, tot Vaticanum II, voordat de geheime genootschappen van de Tempeliers de Romeinse canon omverwerpten en de Griekse installeerden. Ergo, Washington D.C., beheert als hoofd van de marine namens de Inner Temple alle vracht voor hetzelfde. Daarom zijn al onze geboorteaktes en regeringen geregistreerd bij de Securities and Exchange Commission.

Wat dit communiceert, is het feit dat de Britse kroon niet de privékroon is die de kroontempel is. Het is essentieel dat u begrijpt hoe u zich buiten elke respectievelijke jurisdictie houdt, dit wordt bepaald door uw reactie. Als waarschuwing moet u alles wat u doet volledig begrijpen, anders faalt u naarmate de hoorzitting vordert. U moet buiten elke jurisdictie blijven die de rechter inroept, om de actie tegen u te verslaan, moet u uw status bevestigen.

De iteratiemethode

Bepaling van de jurisdictie Wanneer u bij de rechtbank wordt gevraagd om “uw naam te vermelden”, reageer dan alleen met uw voornaam – bijvoorbeeld “sean” of “uw voornaam gevolgd door uw middelste naam”, maar bied nooit een achternaam aan –

Dan verklaar of geef je toe dat “Ik ben hier om de rechtbank” in deze zaak “toe te spreken – dit vertelt de Rechter dat je hier bent, in je lichaam van vlees en bloed, dat je een Man / Vrouw bent. (Wees nooit in de rechtbank, wees altijd op)

Dit moet worden gedaan aan het begin van elke rechtszaak, strafrechtelijk of civiel, en u moet de hele kwestie van het “naamspel” volledig vermijden.

De jurisdictie verandert en wordt gesignaleerd wanneer de rechter opstaat van de bank en de rechtszaal verlaat. Als hij terugkeert, hebben ze zich “opgeschrikt” naar een andere en serieuzere jurisdictie.

Ze volgen altijd dezelfde volgorde en beginnen in de maritieme (commerciële) jurisdictie waar het antwoord is om een remedie te wensen. De tweede meer serieuze jurisdictie is de admiraliteit (staat van beleg), waar het antwoord is: “verlangen naar” genezing en verlichting.

Als de rechter het aandurft om te vertrekken en weer terug te komen, spelen jullie allebei voor High Stakes, en bevinden jullie je nu in de bevoegdheid van de kerkelijke rechtbank (kanonrecht) … Waar het antwoord is om jezelf te identificeren in verband met de Schepper. Een rechter die uw soevereiniteit in deze jurisdictie schendt, verliest definitief zijn baan.

De kerkelijke jurisdictie werkt met uw titel als schuldeiser aan Rome, zoals te zien is in het Live Birth Record, maar er is nog steeds een hogere jurisdictie, die van een Man naar het beeld van God. Om een beroep te doen op deze jurisdictie, moet u de Engelse taal begrijpen, en toch is deze jurisdictie alleen actief in Groot-Brittannië, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

De methode

Dit is de “iteratie” -methode wanneer u wordt geconfronteerd met een actie in een van hun rechtbanken. U maakt deze drie “iteraties” omdat u alleen antwoordt: “Edelachtbare, voor en op het record van deze rechtbank, ik ben een levende man, het bloed stroomt en het vlees leeft en ik wens een remedie … ..

” Hij zal moeten opstaan en de rechtszaal verlaten. Als hij terugkomt. “Edelachtbare, om nog maar eens te herhalen, voor en volgens de aantekeningen van deze rechtbank, ik ben een levende man, het bloed stroomt en het vlees leeft en ik wens genezing en verlichting.

” Hij zal opnieuw moeten vertrekken of ronduit moeten vertrekken. De meeste rechters zullen op dit punt ontslaan in plaats van de gevolgen van een laatste confrontatie te riskeren, maar als hij voor de derde keer terugkomt, herhaal je het.

“Edelachtbare, om te herhalen, voor en volgens de getuigenissen van deze rechtbank, ik ben een levende man, het bloed stroomt en het vlees leeft, en we zijn autonoom. Niets staat tussen mijzelf en de Goddelijke Schepper van Al Dat Is.

” En er is het definitieve einde van de nachtmerrie. Hij heeft geen verhaal meer, kan geen andere jurisdictie uitoefenen, en hij moet definitief vertrekken. Dat is Estoppel, hetzij door verzwijging of stilte, wat betekent dat het tijd is voor uw compensatie: Vervolgens overhandigt u de griffier uw gegevensbestand waarop uw vergoedingen en bankgegevens worden vermeld….

Het is allemaal belangrijk ‘wie’, niet een ‘wat’, … u brengt uw vergoedingen in rekening, u moet de man / vrouw ‘die’ ‘handelt’ slaan in de hoedanigheid van ‘wat’, als een griffier van de rechtbank, rechter-aanklager of wie dan ook, zorg er gewoon voor dat het een levende man van vlees en bloed is – man / vrouw. De CPS kan proberen een andere zaak op te zetten en de griffier kan proberen een andere rechter aan te wijzen, maar als ze in strijd zijn met het canoniek recht, zijn ze aansprakelijk voor alles wat ze doen.

Consistory court
Arches Court
Database of manuscripts and Archives
Sancta Maria de Arcubus