Hier een hele mooie boodschap

Alleen liefde ligt onder de dingen, in de kern van alle harten en in alle situaties”

Gechanneld door: Ann Albers – 25 Februari 2023

Beste vrienden, we houden zoveel van jullie,

De dingen zijn niet zoals ze lijken. We hebben het niet over mensen die jullie voor de gek houden of proberen uit te buiten. We hebben het over de enorme stroom van liefde die ondanks alle schijn stroomt en groeit. In de ongeziene werelden maakt jullie menselijk ras een gigantische sprong in zijn evolutie. Liefde stroomt als nooit tevoren. Je zou energetisch kunnen zeggen dat de baby na een lange periode van weeën uit het geboortekanaal is geduwd. De mensheid en jullie moeder Aarde hebben een nieuwe stortvloed van liefde gebaard door er de afgelopen jaren om te vragen in jullie gebeden en intense verlangens. Jullie hebben collectief gebeden als nooit tevoren, en de liefde beantwoordt de roep. Het lijkt nu in veel opzichten niet op liefde, maar de dingen zijn niet altijd wat ze lijken.

Jullie zijn getuige van de ontwrichting op jullie planeet. Wij zien de evolutie. Jullie rouwen om de fysieke overgang van zoveel dierbare zielen die de aarde plotseling hebben verlaten. We begroeten hen terwijl ze zich weer uitbreiden naar een onbegrensde liefde. Jullie voelen pijn in je lichaam. Wij zien stromen van liefde in je stromen die soms tegen gebieden van spanning of fysieke blokkade aanduwen. Je voelt je ongedurig en bezorgd over verandering. Wij zien je in de eeuwige dans tussen hoofd en hart, waarbij je ernaar streeft je in jouw hart te laten vallen en op de reis te vertrouwen.

Jullie hebben een menselijke ervaring, zien door menselijke ogen en evalueren door jullie menselijke conditionering. Dit kan soms heel pijnlijk zijn. Naarmate je verder leert kijken dan de wereld van de schijn, naar een wereld waar onzichtbare liefde onophoudelijk stroomt, leer je in harmonie met deze stroom te dansen op een manier die beter voelt, beter creëert en beter in je leven toelaat.

Velen van jullie voelen zich veel minder tolerant tegenover slecht gedrag en situaties die jullie tot nu toe hebben verdragen. Je ziel roept je op tot beter – een verbeterde houding en/of een verbeterde situatie. We willen nooit dat je lijdt onder iets waar je niet van geniet. In plaats daarvan adviseren we je te zoeken naar het goede hier en nu, en je te richten op de ware verlangens van je hart. Stel bijvoorbeeld dat je jarenlang iemand hebt verdragen die tegen je schreeuwt, en je hebt er nog steeds last van. Je kunt beginnen je af te keren van het destructieve gedrag door te kijken naar hun goede kanten of die van jezelf. Of je kunt het slechte gedrag volledig negeren alsof het niet bestaat.

Je verschuift je vibratie als je minder aandacht geeft aan wat je stoort en meer aandacht aan wat je bevalt. In deze nieuwe en verbeterde trilling sta je meer open voor begeleiding en ideeën voor verbetering. Misschien krijg je de moed om weg te lopen van iets dat niet werkt. Je kunt geïnspireerd worden om te spreken op een manier die een vriendelijker reactie aanmoedigt. Je kunt geïnspireerd worden om onvriendelijkheid te negeren en alleen het goede te zien.

De inspiratie zal per persoon en situatie verschillen. Niettemin, wanneer je een trilling vindt die neutraal of liefdevoller is dan de vorige ergernis, sta je open voor het ontvangen van leiding. De acties waartoe je geïnspireerd wordt, zullen op maat gemaakt zijn om je te leiden op de weg van de minste weerstand en om je op de vriendelijkste manier te leiden naar wat je verlangt. Je leiding zal niets te maken hebben met het veranderen van de ander en alles met het versterken van jezelf.

Sommigen van jullie voelen nieuwe passies, nieuwe richtingen, nieuwe interesses, of hernieuwde interesses. Je voelt dat je ziel je met vreugde naar voren wenkt. Luister. Leer wat je wilt leren. Volg de ideeën die je goed aanvoelen, ook al lijken ze onlogisch. Spirituele logica houdt in dat je doet wat je echt plezier geeft en dat je verwacht dat het leven werkt terwijl je dynamisch naar je leiding blijft luisteren.

Sommigen van jullie geven eindelijk aan jezelf toe dat je rust nodig hebt. In jullie stilte en rusttijd zullen jullie je opnieuw verbinden met je hart en ziel en zullen jullie merken dat die nieuwe richtingen op een natuurlijke manier opkomen als je ophoudt jezelf door het leven te dwingen.

Wees mild voor jezelf. Als je door deze periode van ongelooflijke expansie gaat, ga dan zitten, haal adem en ontvang onze liefde. Wij wankelen nooit van liefde. We zijn ons bewust van jullie omstandigheden en gevoelens, maar richten ons bewust op het grotere jij, het grotere leven en het leven dat jullie willen ervaren.

Een voorbeeld kan helpen. Stel je voor dat een jong kind schreeuwt en boos is omdat het een koekje wil. Je weet dat een koekje op een lege maag hen een suikerhoogte en vervolgens een dieptepunt zal geven, en op grond van eerdere ervaringen zullen ze moe en chagrijnig worden voor het avondeten. Je weet dat ze zich goed willen voelen. Ze willen voeding voor hun lichaam, liefde voor hun ziel en smaken om hun zintuigen te verwennen. Ze willen zich energiek en gelukkig voelen. Dat is hun diepere waarheid, hoewel ze op dit moment al deze wensen opvatten als een sterk verlangen naar het koekje!

Als je toegeeft aan de schreeuwende eisen, leer je ze dat ze het leven en anderen kunnen manipuleren door middel van lager trillingsgedrag dat voortkomt uit het gevoel van machteloosheid. Dit zou tijdelijk kunnen werken, maar zoals je je kunt voorstellen, zal dergelijk gedrag hen als volwassenen niet dienen! Je houdt van hen. Je wilt meer voor hen. Je wilt dat ze weten dat het universum op een betere manier aan hun behoeften en verlangens wil voldoen dan de schijnbaar oppervlakkige oplossing. Je wilt dat ze zich gesterkt, geliefd en tevreden voelen.

Dus je pakt ze op en omhelst ze. Je erkent dat ze een koekje willen. Je zegt hen dat je het begrijpt, en dat je nog iets beters hebt. Je vertelt ze over de heerlijke maaltijd waarvan je weet dat ze die heerlijk zullen vinden. Je praat over het maken van hun favoriete toetje! Je laat ze op alle mogelijke manieren weten dat je weliswaar van ze houdt en begrijpt dat ze een koekje nodig hebben, maar dat je alles wat ze willen en meer binnenkort voor ze hebt.

Als ze bereid zijn, zullen ze luisteren, vooruitlopen op de maaltijd en je vrijlaten om het te koken! Als ze aandringen op de zeer begrijpelijke kinderachtige eisen dat de dingen nu op hun manier gaan – als ze niet geloven dat je van hen houdt en wilt dat ze een nog betere ervaring hebben – zullen ze hun heerlijke diner en heerlijke dessert uitstellen!

Zo ook jouw ziel, jouw beschermengelen en het Goddelijke horen jouw kreten, maar wij kennen ook de totaliteit van alles wat je verlangt. Soms kunnen we je het “koekje” geven, en zal het alles bevredigen wat je wilt in die levensarena. Soms zien we zoveel beter. In alle gevallen zijn we getuige van en hebben we medelijden met je gevoelens. We weten waar je nu bent. We houden onze blik gericht op de toekomst, waarin je alles zult hebben wat je wilt en een niveau van liefde zult ervaren dat verder gaat dan waar je om zou vragen. We zoeken naar mogelijkheden om je op het pad van de minste weerstand te leiden. Als een wijze ouder zullen we je troosten, liefhebben en kalmeren zoveel als je toelaat. Maar door ons ontwerp zelf kunnen we niet reageren op eisen van een lagere vibratie als je vraagt om een resultaat van een hogere vibratie. Wij houden de frequentie van de uitkomst vast en begeleiden jullie daarheen.

Wij dansen niet in de dichtheid, dierbaren. We nodigen jullie uit in jullie eigen licht.

Als je je lichaam of emoties wilt helen, zijn wij er om je te helpen. Stop elke dag een paar minuten met je te concentreren op de pijn of het verdriet. Zit, adem en ontvang onze liefde terwijl je eerst droomt van verlichting en je uiteindelijk heerlijk voelt.

Als je overvloed wilt, stop dan met de voortdurende zorgen en focus op gebrek. Handel af wat je nu moet doen, en richt je aandacht dan bewust op iets beters. Tel je zegeningen, en herinner jezelf aan eerdere “wonderen”. Laat jezelf elke dag in stilte zitten. Denk aan hoe overvloed zou voelen en vertrouw op de ideeën die snel zullen komen. Velen vertellen ons dat ze niet kunnen stoppen met zich zorgen te maken, maar daar zijn we het liefdevol niet mee eens. Je stopt met piekeren elke keer als je een goede film kijkt. Je stopt met piekeren telkens als je een leuk gesprek hebt met een vriend. Je stopt met piekeren als je je hond kust. Je stopt met piekeren als je je concentreert op je boodschappenlijstje. Telkens als je je elders op iets beters richt, stop je met je zorgen te maken. Je moet gewoon die keuze maken… vaak telkens weer.

Als je meer liefde wilt, stop dan met praten over hoe je niet geliefd was, niet geliefd bent en geen liefde kunt vinden. We begrijpen dat je menselijk gezelschap en liefde wilt. Natuurlijk! Jullie zijn ontworpen om te verbinden en te genieten van de stralende Goddelijkheid van elkaar die op jullie schijnt! Jullie zijn ontworpen om dat licht op een ander te laten schijnen. Wij willen dit voor jullie als jullie dit voor jullie zelf willen.

Jullie zijn echter niet ontworpen om van een ander te verwachten dat hij of zij goedmaakt wat jullie in jezelf missen. Een ander persoon is niet verantwoordelijk om je veilig, mooi en goed te laten voelen, je angsten te verlichten, of je te bevrijden van eenzaamheid of verveling. Dierbaren, zouden jullie willen dat iemand anders dit van jullie vraagt? Als je wilt liefhebben, richt je dan op de liefde – het leven liefhebben, de liefde ontvangen van het gras onder je voeten en de warmte van de zon. Ontvang de liefde overal en nergens waar ze vrijelijk wordt gegeven. Geef de liefde waar je authentiek kunt. In die stroom kun je niet anders dan steeds meer liefde ontvangen! Iemand die verliefd is op het leven wordt bemind door lieve anderen die dat ook zijn.

Wij verlangen dat je alles hebt wat je voor jezelf wilt en meer. Wij zullen niet afwijken van de frequentie van de liefde die jullie willen ervaren. Wij wijken niet af van ons begrip van de liefde onder alle dingen. Wij dienen jullie het best door de hoogste visie voor jullie leven vast te houden en die naar jullie toe te leiden zo goed als we kunnen en zoveel als jullie toestaan.

Jullie wereld bevindt zich nu in een aanzienlijke staat van overgang. Het ziet er chaotisch uit, en vanuit menselijk perspectief is dat ook zo. Maar of je wereld nu herschikt, je kasten opruimt, je zakken leegmaakt of de inhoud van je portemonnee weggooit, het is een feit dat chaos vaak voorafgaat aan grotere orde.

De dingen zijn niet zoals ze lijken. De wereld van energie is liefdevol en onpartijdig. Zij reageert op elke liefdevolle vibratie van jou, met zoveel als je in je leven toelaat. Naarmate je authentieker wordt met jezelf en het leven, laat je meer liefde toe. Naarmate je accepteert waar je bent, laat je meer liefde toe. Als je droomt van meer liefdevolle realiteiten, laat je liefde stromen. Als je anderen laat ervaren volgens hun keuzes, laat je liefde stromen. Dit kan je levenservaring, de ervaring van degenen die ervan willen profiteren en de ervaring van liefde op jullie aarde alleen maar verheffen.

Het is echt heel eenvoudig. Je wordt aangemoedigd om kalmerende en goed voelende gedachten en activiteiten te zoeken, zelfs als dat betekent dat je destructief gedrag moet negeren, je moet afwenden van doemdenkers en liefde moet laten stromen naar hen die erop staan negatief te zijn. Zelfs als je je in ongemakkelijke situaties en rond onaangename mensen moet bevinden, kun je je richten op de stroom van liefde naar jou en door jou naar buiten, waarbij je in stilte de omstandigheden en beesten observeert terwijl jouw liefde stroomt.

Als je dit doet, begin je het leven te zien door de ogen van je ziel. Je begint in liefde te leven en open te staan voor liefde en laat meer liefde los in je eigen leven en wereld. De dingen zijn niet zoals ze lijken. Alleen liefde ligt onder de dingen, in de kern van alle harten en in alle situaties. Je staat het toe of je verzet je ertegen, maar het leeft, ademt en stroomt onophoudelijk, of je het nu ervaart of niet. Je kunt het ervaren wanneer je naar binnen kijkt, naar het ongeziene, of zelfs om je heen kijkt en het goede opmerkt.

God Zegene Jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org