Je hebt 4 invloeden waarmee je elk jaar speelt: de algemene invloed van een jaar, de kosmische invloed op 1 januari van het jaar, je jaarkaart of dat waarin je dit jaar zal groeien en je hulpkaart. We maken hiervoor gebruik van de boodschap via tarot kaarten.

De invloed voor 2023

De algemene trilling voor 2023 is een 7 invloed, maar om te zien hoe deze invloed uitwerkt in je eigen leven, neem je je de startdatum van dit jaar: 1-1-2023 = 9. Een 9 jaar is een speciaal jaar omdat het elke individuele agenda op een hoger plan tilt en daarmee jouw eigen groei versterkt..

Je berekent eerst je jaarkaart door alle cijfers van je verjaardag op te tellen: vb Je verjaart op 21 februari 2023 = 3+2+7 = 12 = 3

In dit voorbeeld is de jaarkaart of het thema waarin je zal groeien en uitgedaagd worden 3 de keizerin. Maar er is een hulpkaart via dewelke je naar de keizerin kan groeien nl de kaart 12 = de gehangene. Vertaalt betekent dit dat er overvloed is en creativiteit dit jaar als je de zaken vanuit een totaal andere hoek bekijkt met name als je staat bent om je leven te bouwen op gods wil (de symboliek van het been dat naar boven wijst)

De kosmische kaart voor 2023 is 1-1-2023 = 9. Je telt nu de 9 op bij je jaarkaart; in het geval bovenstaand voorbeeld is dat 3 + 9 = 12 = 3. Je ziet dat je in een kosmisch 9 jaar steeds weer uitkomt om je persoonlijk jaarkaart. Dat wil zeggen dat we collectief heel veel kunnen realiseren omdat de kosmos jouw pad op een hoger plan wil tillen. 

vb De kosmische kaart voor 2022 was 8, de jaarkaart was 21-2-2022= 11 = 2; de kosmische invloed was 10 = 1

Isabelle lambrecht

healer, coach & law teacher bij de levende gemeenschap

Hier vind je uitleg over tarotkaarten 

Hier vind je uitleg over kundalini in de tarot