Zo, de media (brood en spelen voor de geest) heeft (gelukkig) weer een epidemie om hun bladeren te vullen. Jammer dat ze alleen maar naargeestigheid kunnen brengen en dat hiervoor bomen moeten sneuvelen. Enfin: het verhaal griep verdient blijkbaar weer een plaats op de wereldmap na 3jaar van de kaart geveegd te zijn door C 😉. Op het griep toneel kweekt men lustig drama met de woorden:het grijpt rond zich, dreigt met problemen, het woedt, het dood. Tja woorden kunnen inderdaad “dodelijk” zijn  😆 Voel zelf maar wat het met je doet als je speelt met de lading van woorden, voordat je een titel aanklikt: pff welke kiekezever schudden ze nu weer uit hun mouw of ooh nee er is weer gevaar. In het eerst geval zal de naargeestigheid je niet kunnen grijpen, in het tweede geval zal je wel gegrepen worden door naargeestigheid.

  • Parool bloklettert op 4 januari 2023 : Griepvirus grijpt om zich heen, zorginfarct dreig. Er heerst sinds twee weken een griepepidemie in Nederland. Daarvan is volgens het RIVM officieel sprake als meer dan 58 op de 100.000 Nederlanders naar de huisarts gaan met klachten die aan griep doen denken, en 10 procent van de onderzochte monsters daadwerkelijk het griepvirus bevat. Vorige week ging het om 66 per 100.000, de week daarvoor om 70. In bijna de helft van de afgenomen monsters wordt het influenzavirus (de griep) aangetroffen, aldus het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (Nivel).
  • Sciensano bloklettert voor belgie: Griepepidemie woedt verder 4 januari 2023
  • womenshealthmag bloklettert op 1 januari 2023: opvallend veel (jonge) mensen krijgen een longonsteking. Volgens het RIVM heerst er dan ook sinds twee weken een griepepidemie in Nederland. En heftig is die griep zeker, want er zijn opvallend veel (jonge) mensen met een longontsteking. Met zelfs een dodelijke afloop.

Ik heb het wel 3X herlezen, maar als ik het goed begrijp spreekt men van een epidemie als 58 op 100 000 man met klachten naar de huisarts gaat (voor zover ik dit juist bereken is dit 0,058%) en als 10% van hen effectief het griepvirus heeft is de epidemie een “feit”.  Dus als 10% van 0,058% = 6 man op 100 000, een probleem heeft, is dat voldoende om de hele samenleving op zijn kop te zetten onder het mom van een epidemie. 🧐🤔 Je hebt dom, dommer, domste en dan oliedom. Jammer dat pillen  met gezond verstand onmogelijk zijn, de samenleving zou snel een pak gezonder en positiever zijn. Gezond verstand of hoger bewustzijn is de verantwoordelijkheid van elke man/vrouw, op grond van het feit dat de wil vrij is. Een ander kan het niet in jouw plaats doen, jij moet zelf klaar/helder leren zien. 

Wat is een epidemie

Het woord ‘epidemie’ was al bekend bij de klassieken” en komt van het Griekse voorzetsel epi, wat ‘bij’ of ‘in’ betekent, en dèmos: ‘land’ of ‘volk’. ‘Epidemie’ sloeg oorspronkelijk op iets dat aanwezig was in het volk, dat circuleerde onder de mensen of ‘inheems’ was. Het woord ‘pandemie’ kwam later ergens rond de 18de eeuw ter onderscheiding van epidemie. Pan betekent ‘geheel’: een pandemie betreft dus het gehele volk, terwijl een epidemie beperkter kan zijn. Het enige wat onder de mensen leeft en circuleert die voor problemen zorgt is naargeestig denken, omdat deze nare geesten/entiteiten aantrekken die hen dan beheersen. Elke man/vrouw heeft de verantwoordelijkheid om het denken (jouw geest) zuiver te houden.

Wat is de basis van het leven

Alles is energie die je ofwel (aan)voelt ofwel ziet omdat er licht op schijnt. Je hebt materieel licht: lamp, laser, kaars, ….. en je het het veel krachtiger immaterieel licht dat de basis is van het leven. Dat immaterieel licht is het geloof en deze kennis wordt al eeuwen via onze taal doorgegeven met het spreekwoord: je licht ergens over laten schijnen. Het onzuiver geloof is de religie omdat die bindt, dwingt aan een menselijke macht (een kloosterorde) in plaats van aan de hogere geest (je schepper). Het is de onzichtbare wereld die de zichtbare (de gesproken) wereld mogelijk maakt. Het is niet omdat je hem niet ziet dat hij er niet is. 

religie [godsdienst] {1480 in de betekenis ‘godsdienst, afzondering van de wereld, kloosterorde’} < latijn religio [gemoedsbezwaar, godsdienstig bezwaar, plichtsbetrachting, godsvrucht, geloof, godsdienst], van religare [vastbinden], van re- [wederom] + ligare [binden]. Men is door en aan de goddelijke rechten ‘gebonden’. In het middelnl. was gewoner religioen [godsdienst, kloosterleven] {1265-1270} ontleend aan Frans religion.

Eénmaal je echt begrijpt wat geloof is, dat alles in je leven (tot in het kleinste detail) draait rond geloof, rond wat JIJ geloofd, zal je weten hoe jij je leven kan bewust sturen. Het geloof is inderdaad dwingend en ja het bindt je energie/jou, zodat het concept van je geloof zichtbaar, realiteit kan worden.

Loven is eren. Eren betekent jouw energie ergens aan geven / aan toevoegen. Energie is macht. 

  • geloof jij anderen, dan geef je hen de macht om met je energie te spelen, van je te roven, op je te teren
  • geloof jij in je angsten, oordeel dan voedt jij naargeestigheid = trek jij nare geesten en lagere entiteiten aan die je verzwakken en laten lijden
  • geloof jij in een hoger niveau van schoonheid en zuiverheid, dan voedt jij de schepper = liefde en trek je positieve energie/entiteiten aan die je versterken

In het boek de inwijding van elisabeth Haich lees je dat ze monsters (lage entiteiten) ziet bij mensen die ziek zijn. In het boek “de onzichtbare wereld” van Omraam Mikhael Aivanhov, lees je dat hij ook verwijst naar lager entiteiten die je beheersen als je geloof onzuiver is. Het is een feit voor mij, als ik mij openstel voor de inhoudt van negatieve media dat het voelt alsof ik letterlijk naar beneden getrokken wordt (gegrepen door lagere entiteiten) want dan voel ik me depri, ongelukkig, …… Door me dan weer bewust af te stemmen op de lichtwezen kan ik direct weer loskomen uit dat naar beneden getrokken worden. 

Het is aan jou wat je wil loven. Het leven is éénvoudig, hemel of hel, wit of zwart: of je leeft conform de wet van je schepper: natural law, berokken geen schade of kwaad of je leeft volgens je begeertes en angsten en bent slaaf van de openbare media en legale doctrines. Leven is een keus, en elke gedachte is ook een keus. Aan jou om uit het mensdom te stappen en een verlichte geest te zijn, door je denken te zuiveren van alle lage gedachten en je aandacht enkel nog te richten op hogere  materie (thema’s).

Met onze module 1 leer je de basis van wet & recht, die je helpt de mindswitch te maken zodat je je leven op een hoger niveau kan laten afspelen in plaats van speelbal te blijven van de legale gemeenschap. Met onze modules 2 & 3 leer jij hoe je een rechtbank onder natural law realiseert en in module 3 leer je hoe jij je claim opbouwt onder natural law 

isabelle lambrecht

healer, coach, lawteacher en voortrekker van deze gemeenschap