Je kan in het leven 2 dingen doen:

  • klakkeloos overnemen en voor waar accepteren wat de buitenwereld je presenteert
  • of de dingen bewust tot jou nemen en kijken of het echt of fictie is

Wie mij al een beetje kent, weet dat optie 1 voor mij een no way is, en dat ik alles in mijn leven bewust tot mij neem en invoel en analyseer wat de essenties en of de boodschap klopt;

Wel lieve mensen in mijn 2 jarige diepgaande studie van het recht, dankzij de plandemie, is héééééééél veel mij duidelijk geworden en heb ik héééééééééééél vaak gedacht: hoe is het in godsnaam mogelijk dat ze wegkomen met zoveel onzin?

En hier is weer zo een pareltje van een onzin:

 Op wikipedia vind je bij de uitleg rechter: Voor de consumenten van het recht is het belangrijk te weten dat het recht breder is dan alleen de wet. Dienaren der wet (dienders) kijken alleen of de wet wordt gevolgd en daarom………;

Denk nu zelf eens na:

  1. hoe kan een recht breder zijn dan haar wet? Kan jij breder zijn dan je schepper? Ik laat het antwoord bij jou of wie zin heeft, laat maar van je horen hieronder;
  2. een andere boeiende daaruit voortvloeiende vraag: hoe bepalen de dieners wat wet is en wat niet
  3. en dan komen we bij de essentie: wanneer wordt iets wet en wat is de wet

Zeer interessante vragen en  meer nog, ze zijn zelfs de sleutel om je te ontdoen van je blinddoek, zodat je gerechtigheid kan realiseren in jouw leven ne leven als een man/vrouw die echt vrij is; Symboliek is ook zie iets veelzeggende: Er is een reden waarom vrouwe justitia geblinddoekt is 😉  de mens is ziende blind voor haar macht; 

Als het waterman tijdperk 1 rode draad heeft dan is het wel vrijheid op grond van de ware kennis; Je bent bij ons al aan het goeie adres en als je de fictie, drama en blabla beu dan zou onze basis module 1 wel eens een zeer grote opluchting voor jou kunnen zijn en module 2: de rechtbank,  een halleluja moment; Als je klaar bent voor de hogere frequenties van waterman dan weet je ons te vinden; 

levendige groet

isabelle