Deze techniek doe je 2 tot 3x per dag of telkens je last hebt van tinitus.

Veeg naar boven vanuit die punten , 10x traag, 10x snel ,  10x  traag en 10 x snel. Met deze neurale stimulatie stuur je bericht naar de hersenen, terwijl de hersenen communiceren via het zenuwstelsel. Je voelt een tinteling en je voelt je ook alerter.

 

 

 

 

Nu gaan we de Eustachius buis stimuleren en na de drainage kan je warmte voelen als je last hebt van sinus  zal je grote verandering zien. Neem  je oren vast met en als het glibberig is veeg dan eerst je oor droog met een zakdoekje.

Trek je oor nu als het ware  10x traag naar voor uit en in, zie filmpje 5:35min. Doe het nu 10x snel, 10x traag en 10x snel

 

 

 

Nu stimuleren we de uitwendige  gehoorgang 6:23 gebruik de vlezig kant van je duim (niet je nagel); duw je duim in je oor en uit en je voelt als het ware een ploppende sensatie omdat je en soort zuigeffectie bereikt en je de  druk in je oor manipuleert 10x traag, 10x snel, 10x traag, 10x snel. Je moet dat ploppend gevoel realiseren, want tinitus ontstaat door een overdruk.

 

 

 

Nu gaan we het belangrijkste stimuleren: de mastoidproces 8:20 duw nu 10x je oor omhoog traag, 10x snel, 10x traag en 10x snel. Dat zorgt voor neurale stimulatie en extra bloedtoevoer naar je volledig hoofd . Op die manier reset je het binnenoor en de hersenen.