De spilfiguur de boer beschermen, hoe doe je dat

We kennen de agenda van het WEF en de handlangers = zoveel mogelijk schade berokkenen waar ze kunnen; Ze willen dat je de natuur als je vijand ziet, dat jij vijandig staat tegenover je eigen natuur en ware aard: Ze schudden hiervoor de ene na de andere crisis uit hun mouw, en proberen op alle mogelijk manieren om het klimaat te verstoren; Dag na dag spuien ze onzin, maar als je iets genoeg hoort dan sijpelt het in en aanvaard je het op den duur als REALITEIT; Vandaag ook weer:Wetenschappers luiden opnieuw de alarmbel: schimmels leiden niet tot zombie-apocalyps, maar mogelijk wel tot wereldhonger 😆 
De vraag die ik mij de laatste 3 jaar stel is:  is wanneer het volk crisis, angst, verdrukking en onzin beu; Waar ligt hun incasserings grens maar boven alles, waar is hun gezond verstand; 

Wat basis kennis: overvloed is de enige realiteit

Ik koop 1 rode peper bij de winkel, bij thuiskomst gebruik ik de peper in een gerecht en de pitjes leg ik netjes op een rij op een stukje keukenpapier, zeker 40 bruikbare zaadjes;

ik vouw dat papier dicht besprenkel het met wat lauw water en leg het in een transparant kunstof bakje met deksel;

Na een dag of 10 heb ik zeker 25 tot 30 zaailingen, die vervolgens in een week of 5 – 6 uitgroeien tot een mooi plantje, dat plantje gaat dan de buitenlucht in en groeit verder en zal dat eerste jaar al zeker 15 – 20 pepers geven;

25 planten * 15 pepers = 300 pepers;

Dit zou op het basis onderwijs al met de paplepel ingegeven moeten worden, de reden dat het niet gebeurd is duidelijk = de  voedselcrisis is een hoax; Mocht je weten hoeveel voedsel ze bewust maandelijks vernietigen om de prijzen hoog te houden zou je van je stoel vallen; 

De felbegeerde landbouwgronden

Ze focussen nu op de boeren omdat dat via de klimaatonzin de landbouwgronden in handen willen krijgen; Eénmaal de “overheden” de landbouwgronden in hun klauwen hebben controleren ze de voedselketen en zullen ze ervoor zorgen dat we minder natuurlijk voedsel ter bechikking krijgen; Elke crisis is een bewuste creatie van die wezens die beweren het zo goed met ons voor te hebben; Dankzij crisis kunnen ze het volk “overtuigen” om van hen te laten roven; 
Op vandaag komen boeren in belgie en nederland in de problemen door de legale leugen: de klimaatonzin; De nederlandse “overheid” heeft zelfs laten weten onteigening te zullen inzetten; We horen verhalen van boeren die zich al verhangen uit wanhoop; Jammer want dat is totaal onnodig;

De legale onzin stuiten 

Wie onze volledige opleiding volgt die begrijpt hoe alles in zijn werking gaat en hoe je je eigen recht kan waarborgen en gerechtigheid realiseren door de geest van de wet weer in eer te herstellen; 
Boeren hebben een spilfunctie binnen onze samenleving en in de nieuwe samenleving waar we naartoe gaan hopen wij dat boeren en leden van de gemeenschap meer gaan samenwerken, zodat landbouw, voeding een gemeenschappelijke factor wordt binnen de gemeenschap, in plaats van nu een gesubsidieerde factor;
Als leden van de gemeenschap de landbouwers helpen zullen ze zich misschien minder focussen op grootschalig werken op grond van subsidies en beseffen dat gemeenschap en gezondheid belangrijk zijn; Beter een wat kleinere oogst zonder chemische verdelgingsmiddelen waarmee ze de gemeenschap en de natuur ondersteunen in plaats van schade te berokkenen uit hebzucht;  Door de verleiding van subsidies hangen de boeren teveel af van die subsidies omdat ze steeds groter en groter willen werken met als resultaat de legale strop rond hun nek en heel veel voedseloverschotten die door de overheid stelselmatig vernietigd willen;
Enkel als de klemtoon weer op de gemeenschap , broederschap komt te liggen kunnen we tijd keren;
Als de overheden de landbouwgronden n handen krijgen, zullen ze teveel controle krijgen over de samenleving; Mail ons de naam en adres van de boeren in je omgeving naar admin; En vanuit onze levende gemeenschap zullen wij die aanschrijven en hen laten weten hoe zich kunnen wapenen tegen het machtsmisbruik van de leden van de overheid en hoe zij hun landbouwgronden kunnen blijven behouden;
Samen zijn we sterk, de macht ligt altijd bij het volk dat samenwerkt; Dat gerechtigheid op aarde mag geschieden en eer toekomen wie die eer toe komt. 
Wil jij een live presentatie organiseren, klik hier
de vrouw: isabelle