Feit is dat alles wat we leren op school gedicteerd is door de cabal en de mens afhoud van het zo natuurlijk mogelijk leven; Wat zij beschaving noemen, noem ik indoctrinatie; Op school leer je een voorbeeldig burger te zijn: een marionet; Je houdt je aan “menselijke” regels in plaats van aan goddelijke, natuurlijke wetten; 

Het meeste in de geschiedenisboeken is fake of uit zijn context gehaald met als enig doel je in angst en onderdrukking te houden;

Wil je je eigen ding doen dan hoor je vaak: “tja wat voor zin heeft het, kijk maar naar wat onze geschiedenis je “leert”; Onze geschiedenis leert ons niks, want het zijn grotendeels verzonnen verhalen of totaal vertekende verhalen die in onze geschiedboeken staan; Onze zogenaamde geschiedenis maakt ons iets wijs; Het wijst ons de weg, weg van ons ware zelf, weg van onze natuur; Idem voor de bijbel want de orginele bijbel zou totaal anders zijn dan onze huidige bijbels; 

De enige echte realiteit is wat je voelt; Leer je intuitie/gevoel als leidraad te gebruiken in plaats van de buitenwereld en focus je altijd op liefde, zachtmoedigheid maar daadkrachtig er te staan in eer en geweten;  

Volgens frans heslinga is er een hiaat of fictieve geschiedenis van 1000 jaar, waardoor we nu eigenlijk in het jaar 1023 leven;