Als iemand die gevaccineerd is, ziek valt, tekenen van desorientatie vertoont of andere ongemakken zorg dan voor een D dimer bloedtest. Het is geweten dat het vaccin voor bloedstolsel problemen zorgt in de zin van bloedklonters. 

Deze test toont aan of er bloedstolsels in het lichaam zijn. Je dient voor een diagnose telkens de d dimertest als vertrekpunt te gebruiken.

De synthetische mRNA injecties  zijn tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase en op de markt op basis van een voorlopige toestemming. Technisch gezien zijn ze officieel nog niet goedgekeurd. Weer staaltje legale kolder: ofwel is het goed gekeurd en mag het op de markt ofwel is het nog experimenteel en hou je het toch weg van de markt? Hoe moeilijk kan gezond en logisch verstand zijn? Maar ja, ze laten ook moordenaars vrij omdat er een procedurefout zou

We weten dankzij wetenschappers , therapeuten en artsen van over de hele wereld dat de vaccins een verhoogd risico geven op  o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed vanwege bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten), wat kan zorgen voor overbelasting voor het hart, hersenen en andere organen. 

Wees wijs en hou je verre van alles wat onnatuurlijk is en de natuur geweld aandoet. mRNA doet je DNA geweld aan door het te vervormen.