Boeren zijn een probleem of ze nu dieren houden of gewoon gewassen verbouwen, ze zijn simpelweg een probleem voor het klimaat omdat ze Co2 produceren. Het schijnt dat die dieren met hun winden/scheten teveel Co2 produceren, geen idee wat hoe de planten voor teveel wind zorgen 😂 amaai amaai amaai straks zijn we strafbaar omdat wij ook scheten laten 😂
🤔 begrijpe wie kan, Met gezond verstand niet te begrijpen, enkel te begrijpen voor zieke/verwarde geesten blijkbaar 😉

EFFE WAT GEZOND  VERSTAND

Dr Wolf-Dieter Storl is een duits-amerikaanse antropoloog, is duidelijk:  Co2 is GEEN klimaatgif maar een LEVENSGAS, noodzakelijk voor het leven. Schep een onzichtbare vijand: een terrorist, gas of virus en hopla je kan de mensen de gekste dingen wijsmaken en  doordrukken.

De klimaatagenda gaat tegen elke logica en gezond verstand in want het is een levensbedreigende daad. Het Co2 veroorzaakt GEEN  speciaal broeikaseffect want Co2 is zwaarder dan lucht en zakt daarom naar de grond, daar wordt het meteen!!! gretig opgenomen door alle planten. Daarom is het bijna niet te vinden in onze atmosfeer om de simpele reden dat onze lucht uit maar slechts 0,04% Co2 bestaat.

DE DWANG & ANGST CULTUS met het oog op ?????

Hoe kan je een mens het beste destabiliseren? Door te verdelen en te overheersen en dat kan enkel door de mens te laten geloven in een vijand en een vijandige omgeving, zodat hij twijfelt aan zichzelf en zich loskoppelt van zijn essentie en goddelijk wezen dan is de mens zonder houvast en fundament, wat resulteert in onzekerheid en angst. Een angstige onzekere mens is super gemakkelijk te manipuleren. Enkel een mens die kiest voor haar essentie en trouw is aan haar essentie (het hoger zelf) kan de uiterlijke druk en verleidingen weerstaan. 

De angstige en onzekere mens geeft graag zijn natuurlijk recht op in ruil voor bescherming en valse zekerheden. 

HOE SCHEP JE EEN VIJANDIGE OMGEVING: door er een strijd van te maken zorg je voor chaos

stap 1 angst en  terreur = er is een fysieke vijand (bommen, schieten, vernietiging). Oplossing: overal camera’s hangen mensen “aanvaarden”/dogen die schending van de privacy 

Stap 2 beheers de uitwisseling = geld is het ruilmiddel  dus beperk dit onder het mom van witwas problematiek en terreur te bestrijden die enkel de terreur en drugs zou voeden; wie een beetje logisch denkt weet dat 95% van de bevolking weinig wit te wassen heeft en niks te maken heeft met terreur dat dit enkel voorbehouden is voor de mensen met het grote geld die kicken op macht en overheersing

Stap 3 vernietig de basis: natuur & voeding = haarp, klimaatonzin, gitige sproeistoffen, GGO’s, onnatuurlijke machinale voeding, ….. 

stap 4 neem alle eigendom (zelfbewustzijn) weg: maak de mensen bang van hun eigen lichaam zodat ze de zeggenschap over zichzelf vrijwillig willen afgeven en ze afhankelijk worden voor hun gezondheid van medicijnen en ze zo ook genetisch met je lichaam kunnen rommelen

VERANTWOORD HANDELEN 

hieronder een filmpje hoe ze met rubberen banden omgaan  😉  de levende winden kunnen daar niet tegenop 

grootste bandenkerkhof koeweit

bron