Wat is de EU toch een verrijking voor ons simpele “burger”; je kan je vragen stellen bij de morele gezondheid van die mensen die de EU commissie vormen en diegene die de regeringen bemannen; Hun motto is: maak wat gezond is ziek en wat mooi is lelijk; 

Ik weet niet meer juist wanneer die Al Gore (ja die gore vent  😆  wat een toepasselijke naam) die klimaat onzin begon te promoten; Denk ergens 2001-2002 maar we weten dat ze al een kleine 100 jaar die controle agenda aan het uitbouwen zijn en proberen om het natuurlijke leven te verstoren tot onmogelijk te maken;

De natuur reguleert zich van zelf, die CO2 is zelfs levensnoodzakelijk voor ons; De normen die ze voorstellen is 1 vogelpoepje die nog mag vallen; Je snapt het al PURE KOLDER;  En, weet je, die kolder kan totdat jij: man/vrouw en lid van de gemeenschap zegt: stop, hier is mijn grens; De mannen/vrouwen van de EU Commissie hebben “besloten” (uiteraard alleen maar in ons voordeel,  voor wie nog geloven wil) dat vanaf 2035 geen wagens meer mogen verkocht met verbrandingsmotor (diesel en benzine) en dat er enkel nog het “veilig” alternatief dat bovendien “goed is voor het milieu” mag verkocht worden: de electrisch wagen; 

Ik weet niet hoe zot jij zal zijn om die wagen te kopen of je te laten opdringen: maar ik zeg: no way; Zet ik eventjes wat FEITEN op een rij en eens zien of je nog in vuur en vlam zal staan voor deze EU promotie:

  • kinderarbeid: Kobalt het essentieel onderdeel in accu’s van elektrische auto’s en onze iphones komt uit de kobalt mijnen van Congo, waar kinderen onder weerzinwekkene omstandigheden voor een paar dollar per dag in levensgevaarlijke tunnels op zoek  gaan naar kobalt; Die tunnels storten vaak in, kinderen worden zwaargewond of graven hun eigen graf.’ En dit voor die zo geroemde tesla batterij; Het is een schande voor het genie dat de man Tesla was, dat  elon musk zijn naam gebruikt voor zulke verdorven praktijken; Het kobalt gebeuren  is een hele schimmige wereld die vol zit met corruptie en illegale praktijken.’’  bron Elon Musk is onderdeel van de cabal familie en helpt graag om pijn en lijden te brengen onder de mens; 
  • 10x schadelijker voor natuur en milieu en stikduur: “Een auto accu weegt minimum ongeveer 250 kg , het volume is zo groot als een koffer, bevat 6 kg lithium (3.4831 lithiumcellen ) , 15 kg nikkel , 10 kg mangaan , 8 kg kobalt , 50 kg koper, 100 kg aluminium , staal en plastic = een heleboel GIFTIGE STOFFEN; Die batterij gaat maar acht jaar tot een bepaald percentage (tussen de 70 en 80 %) van de capaciteit van de batterij mee. De gemiddelde prijs voor één accupakket is 4400 euro en kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot 13.000 euro.
    Om een autobatterij te maken , moet je 5 ton zout verwerken om lithium te produceren , 8 ton erts voor het kobalt , 1 ton erts tot nikkel en 6 ton erts koper. In totaal wordt een 100 ton grond opgegraven voor één enkele accu.
  • die batterijen ontbranden spontaan met GROTE regelmaat; Je zal dan maar juist in je kofferbak rommelen met je kinderen naast je of in je flat wonen met die bomauto’s onder je geparkeerd; je kan gerust zeggen: een “knallend” effect op je gezondheid en veiligheid van jezelf en je medemens; 

Het is tijd dat we ons gezond verstand gaan gebruiken en onze levens in eigen handen nemen; Jouw enig probleem is je vals geloof = aanname dat het overheidssysteem de macht is en enige realiteit en dat jij geen stem hebt in je eigen leven; Ben je er ook klaar mee en klaar om zelfredzaam te zijn, kan je al starten me onze gratis inleidingsmodule en als je de smaak te pakken hebt kan je je scholen in je recht en mogelijkheden via onze volledige opleiding; Starten met mod 1 en dan mod 2 en/of mod 3.

de vrouw: isabelle lambrecht