Voetschimmel

Week je voeten 10 tot 30 minuten  in een badje met natuurazijn dat verdund is met water of in kombucha die te zuur is om te drinken.  Voeg hier voor iedere drie glazen lauw warm water één glas natuurazijn aan toe. Het mag de gewone variant uit de supermarkt zijn. De azijn doet wonderen bij het doden van de schimmelinfectie en je hoeft dus helemaal geen dure crèmes te kopen die hetzelfde beloven. Spoel en droog je voeten daarna goed af. Als je dit iedere dag herhaalt, zul je merken dat je klachten binnen enkele dagen zullen verdwijnen!

Zweetvoeten

Idem als hierboven

Droge voeten en hielkloven

 Azijn heeft een zuiverende werking op je huid en gek genoeg heeft het ook een hydraterend effect vanwege de zuurgraad én zorgt er voor dat de huid weer helemaal kan herstellen. Als je iedere dag een voetenbadje neemt, zul je zien dat je voeten binnen enkele dagen weer prachtig uitzien!

Zo werkt het
Het is ontzettend gemakkelijk om een perfect voetenbadje te maken. Pak een schone emmer of een teiltje.  Dit doe je totdat het teiltje vol genoeg is. Laat je voeten ongeveer 10 tot 30 minuten weken in het badje met water en azijn.