Gebruiken:

1. Hartaanvallen: in 35 jaar oefenen, werken met de mensen en lesgeven, heb ik nog nooit een hartaanvalpatiënt verloren tijdens huisbezoeken en de reden is dat wanneer ik naar binnen ga – als ze nog ademen – ik giet geef ze een kopje cayennethee (een theelepel cayennepeper in een kop heet water, en binnen enkele minuten zijn ze op en rond). Dit is een van de snelst werkende hulpmiddelen die we ooit voor het hart kunnen geven, omdat het dat hart onmiddellijk voedt. De meeste harten lijden aan ondervoeding vanwege het bewerkte voedsel dat we eten, maar hier krijgt het een goede krachtige dosis echt voedsel en het is iets dat mensen keer op keer heeft gebracht. Dit is iets dat iedereen zou moeten weten hoe geweldig het is, want een hartaanval kan op elk moment bij je vrienden of geliefden komen. En zelfs jezelf. De warme thee werkt sneller dan tabletten,

2. Steriliseren en bloeden stoppen: De oude kruidkundigen beweerden dat cayennepeper (Capsicum of rode peper) direct in een verse wond moest worden gegoten om te steriliseren en het bloeden te stoppen.

3. Menstruele krampen: als een jonge vrouw menstruatieproblemen heeft, kan ze vermoeden dat haar vrouwelijke organen niet in goede conditie zijn. Hoewel het onnodig zou moeten zijn om te zeggen, moeten we medicijnen vermijden bij het beheersen van onze menstruatiekrampen. Om de symptomen te behandelen, geven sommige mensen de voorkeur aan rode frambozenthee, pepermuntthee, kamillethee of kattenkruidthee. Je kunt met elk van deze een capsule cayennepeper nemen om de inwendige organen te helpen opwarmen. Als de krampen echt hevig zijn, kunt u cayennepeperzalf uitwendig op de buik gebruiken om als een tegen-irriterend middel te werken, maar zorg ervoor dat u de applicatie afdekt met gaas, omdat dit vlekken op uw ondergoed kan veroorzaken.

4. Ogen en zweren: zie getuigenissen.

5. Tinctuur van Cayenne geneest wonden, snijdt door slijm, goed voor keelpijn en tonsillitis; mildere oplossingen kunnen worden gebruikt in de neus, ogen en oren voor het opruimen van microscopische “lounge hagedissen” bij infecties. Is met succes gebruikt voor reanimatie van pasgeboren baby’s; enkele druppels oraal toegediend. De beste en veiligste stimulant die de mens kent.

6. Cayenne Salve: Diepe Verwarmende Balsem: Het is uitstekend geschikt voor stijve nek, pijnlijke spieren, hoofdpijn, pijn, stijve gewrichten, artritis, enz.

Doseringen:

1. Stop met bloeden: een wond, uitwendig of inwendig, stopt met bloeden als de persoon een kopje water (bij voorkeur heet) drinkt met een theelepel cayennepeper (rode peper) erin geroerd. Het bloeden zal over het algemeen stoppen tegen de tijd dat iemand tot tien kan tellen na het drinken van de cayennethee. De cayennepeper egaliseert de bloeddruk van de bovenkant van het hoofd tot aan de voeten. Dit houdt de druk uit het bloedingsgebied zodat het op natuurlijke wijze stolt, wat het niet kan doen met een hoge bloeddruk die het bloed snel in het bloedingsgebied pompt.

2. Neusbloedingen: een theelepel cayennepeper in een kopje water (bij voorkeur heet) dat inwendig wordt ingenomen, zal de meeste bloedneuzen snel stoppen. In een noodsituatie als deze gebruiken we cayennepeper. Zoals gezegd zal een theelepel cayennepeper in een glas water en helemaal opgedronken een bloedneus in bijna alle gevallen stoppen, tegen de tijd dat je tot tien kunt tellen. Dit is geen wonder; het is het principe van de celstimulerende cayennepeper die door de hele bloedstroom reist en de druk regelt zodat de druk van de stroom in de voeten hetzelfde is als in het hoofd of enig ander deel van het lichaam. Dit haalt de zware druk van het bloedende gebied en maakt een snelle coagulatie mogelijk. [HHH p.110]

3. Zalf: Diepverhitte balsem: indien plaatselijk nodig.
Ingrediënten: Pure cayennepeper is het enige ingrediënt in de cayennepoeder.

Salve Deep Heating Balm ingrediënten zijn Olijfolie, African Birdpepper (Cayenne), Oil of Wintergreen, pure gedistilleerde muntkristallen en bijenwas.

De tinctuur bestaat uit cayennepeper en alcohol.
Getuigenissen: 1. Ogen: Cayenne wordt ook gebruikt voor ogen, hoe extreem dat ook mag klinken. Dr. Christopher herinnerde zich dat een student voor een lezing stond en een snufje cayennepeper in één oog gooide. Dr. Christopher was er zeker van dat de student zijn verstand had verloren! Maar binnen enkele ogenblikken stopte het oog met tranen en werd het helder, helder en zag het er gezond uit. (Dit is de reden waarom Dr. Christopher Cayenne heeft in zijn Herbal Eyebright-formule).

2. Diepe snede: Een persoon in ons publiek vertelde hoe hij met een scherp instrument diep in de binnenkant van zijn hand, vingers en handpalm had gesneden. Het bloed spoot er in stromen uit. Hij goot een grote hoeveelheid cayennepeper in de wond en binnen enkele seconden vertraagde de bloedstroom tot gestold druppelen en stopte het bloeden volledig voordat er vele seconden waren verstreken. Met een flinke hoeveelheid cayennepeper die de wond bedekte, wikkelde hij hem vervolgens in. Hij was zo enthousiast over de snelle resultaten dat hij bijna niet kon wachten op de reguliere kruidenbijeenkomst. Maar, zoals hij zei, de “punch line” was verloren gegaan, want in plaats van een akelig rafelig litteken om te laten zien hoe ernstig hij gewond was, was het gebied genezen en was er geen litteken.

3. Zweren: Een dame woonde al een tijdje onze serie kruidenlezingen bij. Op een dag vertelde ze ons over het ernstige geval van maagzweren van haar man. De aanbeveling van hun arts was om een ​​deel van zijn maag te laten verwijderen, maar hij zei dat hij liever de pijn zou lijden dan een dergelijke operatie te riskeren. Hij weigerde ook het voorstel van zijn vrouw om cayennepeper te proberen en maakte haar studies belachelijk. Als hij me in de stad zou zien, brulde hij: “Hallo, Doc! Iemand vermoord met cayennepeper, vandaag?” Hij werd zo onaangenaam dat ik hem ontweek wanneer ik kon. Maanden gingen voorbij en op een dag zag ik hem door de straat naar me toe komen. Ik probeerde hem te ontwijken, maar hij kwam “vooruit”. Deze keer was ik verbaasd omdat er geen scherpe opmerkingen of sarcasme waren. Hij verontschuldigde zich zelfs heel erg en vroeg of hij even met me kon praten, en vertelde me toen dit verhaal: Hij was op een avond thuisgekomen van zijn werk, ‘ziek genoeg om te sterven’, met maagzweren. Zijn vrouw was niet thuis. Hij had zo’n pijn dat hij zelfmoord wilde plegen. Hij ging naar het medicijnkastje om een ​​soort medicijn te vinden dat giftig en dodelijk genoeg was om hem te doden. Maar hij ontdekte dat zijn vrouw alle oude flessen farmaceutische medicijnen had weggegooid. Het enige dat in het medicijnkastje overbleef, waren wat kruiden en een grote bak cayennepeper. Hij was zo boos dat hij bij het zien van de cayennepeper dacht dat het hem in een grote dosis zou doden door hem te verbranden. Hij nam een ​​flinke eetlepel cayennepeper in een glas heet water, slokte het naar binnen en haastte zich naar de slaapkamer. Hij viel op het bed en bedekte zijn hoofd met een kussen zodat de buren zijn “stervende geschreeuw” niet konden horen. Het volgende dat hij wist, zijn vrouw schudde hem de volgende ochtend wakker. Ze vertelde hem dat hij de hele nacht had geslapen (in plaats van elk half uur op te staan ​​voor antizuurtabletten). Tot zijn verbazing ontdekte hij dat de pijn voor het eerst in maanden weg was. Hij bleef cayennepeper drie keer per dag trouw gebruiken.

4. Bloeddruk – Dr. Christopher’s eigen verhaal: Ik had verharding van de slagaders, gedurende mijn periode van 20 en 30 jaar, tot een punt dat het erg ernstig was. Geen enkele verzekeringsmaatschappij zou me op dit moment zelfs maar aannemen voor een polis van $1.000. Dus je kunt zien in welke slechte toestand ik verkeerde. Ik maakte me er nogal zorgen over en begon cayennepeper te gebruiken. Ik werkte drie keer per dag tot een theelepel, en ik ging door vanaf mijn vijfendertigste en gebruik het nog steeds. Het was geweldig! Tegen de tijd dat ik vijfenveertig jaar oud was, tien jaar nadat ik cayennepeper was gaan gebruiken, wilde een groep dat ik een polis van $ 100.000 had om hen te verzekeren voor een zakelijke deal die we aan het uitwerken waren. Ik ging voor het examen. Omdat het zo’n grote polis was, had de verzekeringsmaatschappij twee artsen nodig, elk om twee fysieke onderzoeken op verschillende tijdstippen te geven (zijnde vier keer om fysieke onderzoeken te hebben met deze twee artsen). Ik deed het onderzoek en een arts zei toen hij klaar was: “Nou, dit is verbazingwekkend. Ik zie dat je leeftijd vijfenveertig jaar is, maar je hebt de veneuze structuur van een tienerjongen.” Hij zei: “Dit is uitstekend”, en hij gaf me een schone gezondheidsverklaring. Ik ging naar de andere dokter en bij zijn tweede onderzoek deed hij de bloeddruktest op mijn arm. Hij pompte zijn apparatuur vijf keer op en mijn arm raakte er geïrriteerd door, en ik raakte een beetje in de war, en ik zei: “Wat is er aan de hand, werkt uw apparatuur niet?” “O ja, het heeft tot nu toe altijd maar ik blijf naar je grafiek kijken en er staat dat je 45 jaar oud bent en toch is je systolische over je diastolische absoluut perfect. Ik kan het niet bevatten.” Ik zei: “Dat klopt. Het is perfect.” En hij gaf me ook een schone gezondheidsverklaring. Dus ik slaagde op 45-jarige leeftijd voor een polis van $ 100.000 met een goede bloeddruk, dankzij de cayennepeper.

Artsen hebben mij verteld dat ik vanwege mijn artritis, verharding van de slagaders, maagzweren en een aantal auto-ongelukken die me behoorlijk in de war brachten, niet verder kon dan mijn 40e jaar. Toch werd ik op 45-jarige leeftijd in goede conditie verklaard. Dit was voor mij een van mijn grootste verkooppunten op cayennepeper. Als het mij kan helpen, kan het iedereen helpen. Ik heb het door de jaren heen zo vaak zien gebruiken met zo’n succes, dat ik het gevoel heb dat het een van onze geweldige kruiden

bron