Welke impact heeft echografie tijdens de zwangerschap?

De laatste 40 jaar grijpt de medische wereld zeer ingrijpend in op onnatuurlijke en schadelijk wijze, hun opleiding is mechanish en éénzijdig in plaats van een verlengde van de natuur en de biologische wetmatigheden;  zieke en zwakke mensen zijn BIG BUSINESS; ze doen dit al van in de jaren 20 doch pas de laatste 40jaar hebben ze dit gelegaliseerd en maken ze de mensen wijs dat het verplicht is (ik wijs graag naar onze module 1 die je uitlegt wanneer je wel ondergeschikt ben aan hun legale regels en wanneer niet, zodat je je kinderen kan beschermen); de officele verklaring over echo is als volgt:

Tot nu toe zijn er geen schadelijke gevolgen voor jou of je ongeboren kindje bekend bij het maken van echo’s. Alle echoapparaten beschikken over zogeheten ‘veiligheidsmarges’. Deze veiligheidsmarges zorgen ervoor dat er in principe geen schade wordt toegebracht aan moeder en kind. bron

hmm wie een beetje kan doordenken fronst nu beter al de wenkbrauwen bij “veiligheidsmarges” en “in principe gaan schade wordt toegebracht”; zulke uitspraken doe je natuurlijk maar als je weet dat het schadelijk en gevaarlijk is; geluid in water is totaal anders dan in de lucht en het wordt versterkt met een factor maal 5; we hebben kunnen vaststellen dat baby’s in het vruchtwater de echo als oorverdovend ervaren en het een trauma oproept omdat ze er niet van kunnen wegvluchten;

Het is hoog tijd dat mannen en vrouwen weer natuurlijk leren denken in plaats van te denken als een gebrainwashed persoon; al meer dan 2000 jaar bestaat de mens en pas de laatste 40 jaar claimt de geneeskunde de biologie van de mens en worden vaccins en andere onzin gepromoot tot verplicht, als we niet zonder hun onzin zouden kunnen overleven; wie een beetje logisch kan denken weet dat de natuur perfect werkt en dat de mens het probleem is; de medische wereld claimt de langere levensduur van de mens wat onzin is, wie natuurlijk leeft en zelfbewust tikt gemakkelijk de 100 jaar aan;

in de cursus zwangerschap leer je wat echt belangrijk is zodat je als mama de juiste keuzes kan maken, hier deel 1 en hier deel 2, in deel 2 lees je oa over de gevaren van echo

 

 

dus de oudere bevolking heeft simpelweg te maken met verhoogd bewustzijn op aarde (wie met energie bezig is weet wat ik bedoel) In de jaren 40 is de eerst lichting op aarde gekomen van verhoogd bewustzijn ( die waren de flowerpowers van de jaren 60) in de jaren 80 kwam de 2de lichting de indigo’s en in de jaren 90 kwamen de kristal kinderen omdat het tijd was om weer collectief wakker te worden (weer terugkeren naar onze ware natuur)