Op deze pagina kun je reviews lezen van mensen die jou voorgingen;

DPP Paspoort

Rated 5 out of 5
25 november 2022

Ik heb er 2 dagvaardingen mee aangevraagd op 24 nov 2022 op de rechtbank in spanje; Toen de griffier me naar een identificatiebewijs vroeg, gaf ik hem mijn DPP die hij netjes kopieerde en in het aanvraagdossier stak

isabelle

Module 1

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

20 jaar opzoekwerk gespaard; ongelooflijk veel “behapbare” info op de site en de workshops; bezielde feedback; dikke aanrader met concrete hulp voor iedereen die zijn vrijheid wil handhaven in deze bizarre tijden en dichter bij zijn ware zelf wil komen, heel dankbaar 🙏

Rita

DPP paspoort

Rated 5 out of 5
8 oktober 2022

Dag Lieve mensen, ik heb gisterenavond 24 juli 2022 voor het eerst onze dpp´s gebruikt bij een ontmoeting met de politie. Ik reis door portugal met mijn zoontje in ons autootje.  De politie was nogal verward toen ik de dpp´s uithaalde en hun vertelde dat dit is hoe wij ons wensen te identificeren, dat we recht hebben ons te identificeren hoe we willen op aarde, … ze gingen vrij snel weg maar kwamen terug met z´n zessen, allemaal wouden ze de dpp´s zien en met de versterking hebben ze toch wat druk gezet om onze id´s te tonen, en over de auto veel gedoe, hoe gevaarlijk het is zonder autostoel voor mijn zoon en zonder verzekering en zomaar in de tent slapen die volgens hen geen bescherming biedt tegen alle gevaren die er zijn… ik stond te trillen op mijn benen tussen die zes kerels met hun pakken, maar voelde me tegelijk zo krachtig en vrij, en ze hebben geluisterd naar hoe ik het voel, leven als mens… en op het eind kwam degene die in het begin meest agressief optrad af met foto´s en de website van een hippiecommunitie bij zijn dorp, waar we nu bijgevolg een kijkje gaan nemen om te zien of we er misschien deel van kunnen uitmaken 🙂 wou het hier delen als ervaring dat de dpp´s wel degelijk werken als het je lukt in je kracht te blijven staan, en de politie niet als vijand ziet maar als mensen die je willen helpen… niet evident maar eerst confrontatie geslaagd… Ze hebben ons dus uiteindelijk laten kamperen waar het eerst niet mocht, en ons laten gaan zonder miserie…wel even gedreigd dat ze me gingen moeten meenemen als ik onze id´s niet toonde, dat dat illegaal is maar uit module 1 wist ik hoe ik stevig recht in mijn schoenen kon blijven staan

lisa

Module 2 - de rechtbank module

Rated 5 out of 5
5 oktober 2022

Het gevoel bij het lezen en begrijpen van module 1 en het eerste deel van module 2 voelt aan als EINDELIJK, nu begrijp ik iets van de wereld waarin we ‘over’ leven.

erwin

Module 1 exit legaliteit enter de wet

Rated 5 out of 5
5 oktober 2022

Fijn deze nuchtere en eenvoudige aanpak. Niks is wat het lijkt omdat we inderdaad vanuit aannames leven en te weinig vanuit de realiteit. Ergens voel ik al lang wat jij nu uitlegt maar mijn denken wees het af. Maar nu begrijp ik het en is het inderdaad eenvoudig éénmaal je het onderscheidt begrijpt tussen die 2 werelden: de wettelijke wereld en de legale wereld. Ik ben hier al een tijdje mee bezig en eigenlijk maar bij toeval bij jullie terecht gekomen en het is een opluchting dat er inderdaad geen ingewikkelde documenten of procedures nodig zijn. Ik ga zeker de 2 opvolg modules aankopen.

mieke

Module 1 review

Rated 5 out of 5
5 oktober 2022

Dat is het waar ik al mijn hele leven naar op zoek ben. Het is ook de bevestiging van wat ik voelde over het systeem maar ik wist nooit hoe ik het anders kon, waar het pijnpunt lag. Maar nu is alles over de wet me heel duidelijk en is het inderdaad doodeenvoudig. Maar omdat het zo indruist tegen wat we als kind aangeleerd worden is het niet genoeg om het maar 1x te horen. Je module is bedrieglijk eenvoudig maar het is een studie, je moet het tot jou nemen om die klik te kunnen maken. Ik kijk al uit naar module 3 om te ontdekken hoe ik mijn wet moet verwoorden en hoe ik mijn recht kan bepalen. 

christiane

De rechtbank module 2

Rated 5 out of 5
4 oktober 2022

Ben bezig met module 2, is een plezier. Er komt steeds van alles in mij op dat ik wil en zal aanpakken. Nu snap ik nog beter wat er echt in module 1 staat en hoe ver reikend die informatie is; Module 1 is echt die mindswitch kunnen maken vanuit het begrip van wat is wat; Nu begrijp ik ook beter waarom je het in 2 modules uitgewerkt hebt; Je moet inderdaad eerst leren stappen voordat je kan lopen; Bij module 1 zat ik inderdaad met de vraag; “en nu, hoe onderneem ik de nodige actie”, want je wil er direct mee aan de slag; Module 1 is het leren stappen en module 2 is de sprint; Ik vermoed dat module 3 het leren lopen zal zijn  😉 En door de steeds positieve resultaten is het super spelen met de kennis van module 1 en 2; Ik voel me zo sterk in mijn schoenen staan, zonder dat ik voor iets moet vechten; Wat een verademing; Dankbaar dat deze kennis op mijn pad gekomen is. 

kim

Module 3 je rechtsprofiel

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Hallo isabelle, ik kijk verlangend uit naar je module 3. Warme groet.

gus

Module 2 de rechtbankmodule

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Zo die module 2 is echt super; goed geschreven ook heel duidelijk.

arie

Module 2 review - de rechtbankmodule

Rated 5 out of 5
1 oktober 2022

Had ik maar …, ik had het mezelf veel gemakkelijker kunnen maken in mijn leven; Liever laat dan nooit, dus ben ik super dankbaar dat ik deze kennis ontdekt heb. Dank u wel isabelle.

marc

Module 1 boek

Rated 5 out of 5
5 september 2022

Het gevoel bij het lezen en begrijpen van module 1 en het eerste deel van module 2 voelt aan als EINDELIJK, nu begrijp ik iets van de wereld waarin we ‘over’ leven.

Erwin

Diplomatiek paspoort DPP

Rated 4 out of 5
8 augustus 2022

Hi allemaal, wij zijn van de week vertrokken van schiphol. Alles is vlot verlopen en we zijn goed aangekomen met ons DPP en we kregen zelfs voorrang van de Security op Schiphol. Na aankomst in Spanje zijn we

naar Gibraltar gegaan, alles met ons DPP en alles verliep uitstekend. In spanje zelf dan wel een agent gehad die beweerde dat we het zelf gemaakt hadden en hem gezegd dat dit niet zo was en hem netjes uitgelegd hoe het in elkaar zat. Dankzij module 1 kon ik rustig blijven en standhouden en die agent zag en voelde dus wel dat we niet zomaar met iets bezig waren en uiteindelijk mochten we gewoon doorrijden.

jo

DPP reis pas (diplomatiek paspoort)

Rated 5 out of 5
28 juli 2022

Gisteren 27 juli 2022 vlotjes Turkije binnengeraakt met de diplo pas van Isabelle . En dit zonder id kaart voor te leggen , ze vroegen mij in Brussel enkel , heb je nog iets anders , waarop ik antwoorde ja zeker maar dat krijg je helemaal niet  In Turkije vroegen ze helemaal niks. 

rik

Module 1 exit legaliteit enter de wet mp3

Rated 5 out of 5
23 juni 2022

Hallo isabelle, ik wil je hartelijk danken voor deze mp3. Jouw extra duiding helpt me de module beter te begrijpen. En telkens ik de module herhaal ontdekt ik weer nieuwe facetten en sijpelt het steeds dieper en dieper door. Deze kennis brengt me grote rust, wat heel fijn is na de onrust door corona.

linda

DPP privaat identificatiedocument en reis pas (diplomatiek)

Rated 5 out of 5
2 april 2022

31 maart 2022, via identificatie met ons DPP, aanwezig op de correctionele politierechtbank in brugge in de hoedanigheid van man die vrij is

robert