Alles is goed om de mens plat te spuiten.  Artsen worden weer omgekocht nu via de druk van de franse ziektekostenverzekering, die overweegt een deel van de vaste vergoeding voor artsen afhankelijk te maken van het aantal uitgevoerde vaccinaties op elke patiënt.

Mens, die de rol van arts speelt, neem jullie verantwoordelijkheid. Dit is chantage en omkoperij, geef er niet aan toe. Als jullie collectief stoppen met buigen voor deze genocide, zal het stoppen. Er is maar 1 wet, en elke mens kent dit en elke mens heeft de plicht om binnen die wet te handelen, want het is die wet die onze natuur regelt: BEROKKEN  NOOIT  KWAAD  OF   SCHADE

Maw, handel altijd liefdevol, zorgzaam, verbindend, hartelijk. Elke mens weet dat je geen kwaad of schade mag berokkenen, en niemand kan zich verbergen achter een titel of zich beroepen op het excuus: ik moest, ik kon niet anders. Dat is onzin. Elke seconde ben jij een geestelijk wezen, elke seconde ben jij een mens die al dan niet een rol speelt, maar die rol ontslaat je NOOIT  van je natuur en zijn.  Het is dankzij jullie hebzucht of gemakzucht, dat ze deze genocide kunnen uitrollen. Heb je een boete of wordt je lastig gevallen neem dan contact op met ons. 

We leggen allemaal verantwoording af aan de geest: niemand kan zich verbergen voor het oog van de schepper, die de enige rechter is. Hoe sneller de mensen dat feit weer willen HERINNEREN, hoe sneller die onzin zal stoppen.  

Jullie weten of zouden al mogen begrijpen, dat onze virussen onnatuurlijk = gepatenteerd zijn. 

Jullie weten of zouden al mogen begrijpen, dat onze ziekten gecreëerd zijn

L’Assurance Maladie envisage de conditionner une part de la rémunération forfaitaire des médecins au nombre de vaccinations réalisées par chaque patient. Cette mesure, inacceptable sur le plan déontologique, soulève des préoccupations majeures quant à ses implications éthiques et pratiques.

Bron