Bewijs dat de regeringen alles wisten over de gevaren van de vax? Ik geef deze video vrij namens Mark Sexton @XPCBirmingham, voormalig politieman in het Verenigd Koninkrijk, die hier de details laat zien van een contract met Pfizer dat vernietigende informatie bevat over de schuld van de regeringen aan deze gruweldaad tegen de menselijkheid.

 

Proof that the governments knew all about the dangers of the vax? I’m releasing this video on behalf of Mark Sexton @XPCBirmingham, former UK Policeman, who is showing here the details of a Pfizer contract containing damning information regarding the culpability of the governments in this atrocity against humanity. (Text by Mark Attwood)

Bewijs dat de regeringen alles wisten over de gevaren van de vax? Ik geef deze video vrij namens Mark Sexton @XPCBirmingham, voormalig politieman in het Verenigd Koninkrijk, die hier de details laat zien van een contract met Pfizer dat vernietigende informatie bevat over de schuld van de regeringen aan deze gruweldaad tegen de menselijkheid.

Proof that the governments knew all about the dangers of the vax? I’m releasing this video on behalf of Mark Sexton @XPCBirmingham, former UK Policeman, who is showing here the details of a Pfizer contract containing damning information regarding the culpability of the governments in this atrocity against humanity. (Text by Mark Attwood)

Open de contracten: de rechtbank oordeelt ten gunste van vaccintransparantieVonnis uitgesproken in het Hooggerechtshof van Pretoria op 17 augustus 2023!

arrest zuidafrika openen vaccin contracts F-1000922-the-health-justice-vs-min-of-health-judgm

OCRSerum-2_Redacted

OCRSerum-1_Redacted

OCRPfizer-3_no-sign

OCRPfizer-2_Redacted

OCRPfizer-1_Redacted

OCRJanssen-3-no-sig

OCRJanssen-2_Redacted

OCRJanssen-1_Redacted

COVAX-Facility-–-Gavi-Alliance-–-Committed-Purchase-Agreement

COVID-19 Pandemic Origins: Bioweapons and the History of Laboratory Leaks

  bron