Er komt een nieuwe prik die nog heftiger is dan alles wat we al gehad hebben: De prik van Damocles.

Emeritus hoogleraar Pierre Capel, zegt dat de waanzin nog erger wordt. Want men is bezig met een prik die erger is dan wat ze nu al gefabriceerd hebben.

Onlangs is in vele landen aangetoond dat er een enorme verontreiniging is met DNA, want één dosis mRNA -vaccin bevat triljoenen DNA-moleculen. Tot wel 30 procent van de prik is dubbelstrengs DNA dat kan worden ingebouwd in je chromosomen = genetische modificatie.

Waar ze nu mee bezig zijn is een  vaccin tegen COVID-19 waarbij het RNA zich vermenigvuldigt en dat stabiel blijft bij kamertemperatuur. Het is als een copymachine dat overal spike-eiwit gaat aanmaken en dit nieuwe vaccin is al aanvaard in japan.
“Het is echt een ramp,” concludeert prof. Capel en hij hoopt dat mensen snel wakker worden.

 

Naar aanleiding van de recente ontdekking van DNA-fragmenten in de flesjes met het Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccin” onthulde anatomisch klinisch patholoog Dr. Ryan Cole aan “American Thought Leaders” dat deze verontreinigingen verband zouden kunnen houden met de toename van kanker, microstolling en auto-immuunziekten onder de volledig gevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

“Mijn grote zorg is het feit dat miljarden mensen over de hele wereld een product hebben ontvangen dat duidelijk besmet is met iets dat niet in het product had mogen zitten,” legde Dr. Cole uit. “Als ik vlees zou kopen in de supermarkt en er zouden zware metalen of pesticiden in zitten, dan zouden ze dat onmiddellijk uit de schappen halen.”

Dr. Cole verwees naar nieuw onderzoek naar Pfizer’s COVID injectieflacons, die moleculen bleken te bevatten afkomstig van het Simian Virus 40 (SV40), een bekende kankerbevorderaar.

Deze SV40-moleculen lijken in de ampullen te zijn ingebracht als “promotors” of “versterkers” om het effect van mRNA-moleculen te versterken door menselijke cellen aan te zetten tot het maken van eiwitten om een immuunreactie in het lichaam op te wekken.

COVID prik-gerelateerde “turbokankers” verspreiden zich over 44 landen

Hoewel SV40 zelf niet werd aangetroffen in de ampullen van Pfizer, waren bepaalde derivaten ervan dat wel. Dit is niet alleen een probleem omdat het ingrediënt niet goed gelabeld is als zijnde aanwezig, maar ook omdat SV40 gebruikt werd in de vroegste poliovaccins, waardoor sommige ontvangers later kanker ontwikkelden.

Volgens Dr. Cole is de aanwezigheid van deze SV40-bestanddelen een probleem vanwege de gezondheidsrisico’s die ermee gepaard gaan. Een “zorgwekkende” nucleaire co-lokalisatiesequentie, legde hij uit, “stelt het in staat om in de celkern te komen en deze verschillende actiepaden en mechanismen te induceren die, nogmaals, op hol kunnen slaan, kunnen muteren en toxiciteit kunnen veroorzaken.”

Moleculair viroloog David Speicher is verantwoordelijk voor de ontdekking van de SV40-versterkers in COVID-spuiten. Hij vertelde verslaggevers in een recent interview dat deze DNA-prikken onderzocht moet worden, waarvan we ook weten dat het belangrijk is vanwege de plotselinge toename van “turbokankers” sinds de lancering van de injecties.

Kankerregistraties uit 44 landen laten een duidelijke toename zien van kanker in een vroeg stadium van 14 verschillende typen, waaronder colorectale kanker, borstkanker, slokdarmkanker, maagkanker en pancreaskanker. Deze turbokankers komen naar verluidt het meest voor bij jongere mensen.

“Nu zie ik de vastweefselkankers in een tempo dat ik nog nooit heb gezien”, legt dr. Cole uit. “Patiënten die één, twee, vijf, tien jaar stabiel of kankervrij waren en nu is hun kanker terug – het is aggresief terug en het reageert niet op de traditionele therapieën.”

Hoewel Dr. Cole toegeeft dat het fenomeen turbokanker nog steeds grotendeels een mysterie is, gelooft hij wel dat het verband houdt met de onderdrukking van het immuunsysteem, waarvan we weten dat het een bijwerking is die in verband wordt gebracht met COVID-injecties.

“Het is niet noodzakelijk dat de gensequentie kanker veroorzaakt met de gensequentie … het kan sommige mutaties veroorzaken die leiden tot kanker – maar wat het ook doet is het immuunsysteem onderdrukken,” voegde hij er verder aan toe.

“En je immuunsysteem doodt kanker. En als je immuunsysteem slaapt, kunnen je killercellen niet geactiveerd worden.”

Afzonderlijk onderzoek, uitgevoerd door microbioloog Kevin McKernan, die heeft bijgedragen aan het Human Genome Projectvan MIT, ontdekte dat de hoeveelheid verontreinigend DNA in COVID-spuiten 18 tot 70 keer hoger is dan de limieten die zijn vastgesteld door volksgezondheidsinstanties.

bron

bron

bron