Iemand schreef me:
Ik heb juist kleding gekocht voor de eerste verjaardag van mijn kleindochter. Pffff, kon ik in het voorjaar nog gemakkelijk schattige leuke Nijntjes kledij in babyroze vinden, nu is alles genderneutraal en doods: beige, grijs en andere ellendige kleuren terwijl mijn kleine blonde jongedame met blauwe ogen helemaal opleeft en schittert als ze in het roze is. Wij houden van kleur in onze familie en dat genderneutraal gedoe zien wij helemaal niet zitten. Ik heb serieus moeten zoeken hier in de winkels, om iets leuks en kleurigs te vinden pffff. Laten we elkaar steunen en helpen om het veilig en vrij te houden voor ons, onze kinderen en kleinkinderen

De macht is aan ons

Wel lieve mensen, de macht is aan ons! Blijven wij ons de les en de kleur laten spellen? Staan wij toe dat ze alles gaan afvlakken en ons alle mogelijke plezier om te leven, stralen en genieten ontnemen? Wat willen we als we denken aan de ideale samenleving. Zolang we geen beeld vormen, kan er zich niks manifesteren. En hoe meer mensen het beeld dragen, hoe sneller het zich zal manifesteren. 

We zijn allemaal scheppers = elke man/vrouw is een S C H E P P E R. Nog eventjes herhalen: een schepper. Heb ik je aandacht? Wat denk je nu, ik/wij een schepper? JA. Met elke gedachte schep jij jouw denk-en leefwereld en hoe meer jij je laat beinvloeden door alle drama,nonsens en onzin uit de buitenwereld hoe triestiger & pijnljiker je leven is. Wat is de essentie of de grootste kracht van een schepper? Zijn /haar creativiteit maw de onbeperkte mogelijkheden. Wil jij nog akkoord gaan met de huidige standaar en normen van pijn, lijden, oorlog, drama, onmacht, verdeelheid????

Jij bepaalt wat jij voor waar en echt wil aannemen en het is dat beeld dat zich ook effectief realiseert in je leven. Je wil misschien wel iets anders maar je staat het jezelf niet toe, want het beeld van je hart overschrijf je met de horror  en liefdeloosheid, die de media je aanreikt. JIj kiest er dus zelf voor om machteloos te zijn, om jou te laten leven ipv om gericht je leven vorm te geven,, om jou de les te laten spellen, om een ander in jouw plaats te laten kiezen. 

Ja maar

Ja maar, isabelle, ik moet wel mijn lening betalen en de rekeningen, …… Ok schat, blijf jij dan maar lekker hangen in je beeld dat je alleen maar rekeningen wil betalen en je daarvoor jezelf vastzet in een job die je geen vreugde bezorgt. 

Je scheppingskracht gebruik je juist om dat wat voor jou niet goed voelt te veranderen. maar als jij jezelf niet de toestemming geeft om te scheppen, om je een nieuw, beter beeld te vormen tja waarom klaag je dan. Jij schiet jezelf in de voet, jij bent slachtoffer van je eigen beperkend geloof. 

Ja, ja, ik weet het, het is veel te eenvoudig wat ik aanreik, zo gemakkelijk kan het toch niet zijn, ….. tja dat is wat ik zo vaak hoor, dat ongeloof is de muur waartegen jij zelf aanloop. Wat heb je te verliezen als je experimenteert met je denken? Je hebt er alleen maar vreugde en goed gevoel bij te winnen.  

Het moment dat we onze angst voor verlies loslaten, hebben de zieke geesten, die wij momenteel nog veel teveel macht toekennen, niks meer om ons klein te houden, dan is onze geest vrij om te kiezen voor vreugde, voor verbondenheid, voor een samenleving waarin we met elkaar uitwisselen en elkaar waarderen, ipv elkaar de loef af te steken, te beroven en te overheersen.

Het is aan ons, het is er de juiste tijd voor om te handelen en op te staan vanuit macht ivp uit weerstand, gevecht en liefdeloosheid. gebruik bewust de macht van je geest om een beeld te scheppen van de utopische samenleving. Hoe ziet dat beeld eruit voor jullie? ja, maar isabelle, ik kan niet visualiseren. Schat, iedereen kan zich een beeld vormen, zo werkt elke geest nu éénmaal. Als ik je vraag om je keuken of slaapkamer te beschrijven dan kan je dat toch? Ja. Wel wat is dan je probleem, dat is toch een beeld vormen want zonder het beeld zou je het me niet kunnen beschrijven. En zo rem jij steeds maar weer jezelf met het ja, maar. 

Ik heb dus 3 uitnodigingen naar jullie 

  • neem de controle over je denken en telkens je jezelf betrapt op het ja, maar. herpak jezelf en zeg gewoon ja en kijk eens wat er veranderd in je leven
  • vorm jezelf een beeld van een utopische samenleving, roep min 1x per dag dat beeld op en zet het in de commentaren hieronder zodat je de anderen kan inspireren; In mijn beeld geniet iedereen van het leven, is iedereen ontspannen, deelt iedereen met plezier zijn gaven en talenten, is er een gevoel van éénheid en samenhorigheid, zie ik alle mensen stralen, slank, mooi en gezond, is er vrede en balans in elke handeling, is er een éénsgezindheid omdat we allen voor het zelfde werken nl een samenleving waar optimale groei en ontwikkeling het enige doel is; De klemtoon ligt op het zijn van een stralend wezen, waarbij alles in de samenleving het wezen ondersteund in het realiseren van de hoogst mogelijke versie van zichzelf. En in die best mogelijk versie gaat het natuurlijk om zo liefdevol, stralend, levendig en zuiver mogelijk te zijn. Het leven is er zeer rijk omdat alles zeer eenvoudig en eerlijk is, en iedereen nederig is omdat we elkaar als gelijke zien en erkennen; Er is geen ander, er is geen vijand mogelijk, er is alleen die andere ik, dat ander goddelijk wezen dat net als ik is; . Ik zie geen leiders meer maar wel een kring van wijzen die liefdevol begeleiding geven. Er is in die samenleving geen spoortje oordeel want er is maar 1 focus: vreugde delen, door een zo zuiver mogelijke expressie te zijn van god en god is een pure bron van vreugde en liefde, die steeds maar weer vreugde en liefde wil scheppen. Elke handeling is er gedragen door vreugde en liefde en dat is de lijm van de samenleving en liefde en waardering is wat gedeeld wordt. Het is een ongelooflijk boeiende, kleurrijke, diverse en verrijkende samenleving omdat elk individue zichzelf steeds maar weer overtreft in het scheppen van liefde en dingen die de gemeenschap en de natuur ten goede komen. De creativiteit en inspiratie in de samenleving is gigantisch. YEAH dat is mijn wereld. Wie komt er mee? 😀 
  • welk initiatief zou dat genderneutraal gedoe kunnen omzeilen: vb een marktplaats waar mensen die graag naaien en breien kunnen gevraagd worden om iets te maken, een petitie naar kledijmerken sturen met de uitdrukkelijke vraag om duidelijke kleuren jongetjes en meisjeskledij, vorm een krachtige ouder of grootouder waakgroep per school zodat er een duidelijke visie en sturing is en een gezonde en natuurlijke moraal gehandhaafd wordt,….

je inspirator

isabelle