Groot duplex Appartement (150m²) te koop Wevelgem grote markt met 3 terrassen (2 voor ZO en 1 achter ZW) en een spectaculair ver open zicht; een open garageplaats in de ondergrondse kelder + een afgesloten bergruimte;

Instapklaar, afgewerkt met kwaliteitsmaterialen, vloerverwarming en een EPC B
In de inkom heb je de wasplaats/bergruimte, ingebouwde vestiaire kast, toilet dan kom je in de ruime leefruimte, met grote ingebouwde kasten en die aan beide zijden grote schuiframen heeft en een groot terras vooraan en een terras achteraan met bergruimte; Dan heb je links de keuken met weer een groot schuifraam naar het terras en het spectaculair zicht zowel vanuit de keuken als vanop het terras;
Links van de leefruimte heb je nog een grote eetkamer (die je tot slaapkamer kan omvormen, aansluitingen zijn voorzien voor een wastafel); Dan heb je de trap naar boven waar je 2 slaapkamers (1 kleine en 1 grote met ingebouwde kasten) vind, een badkamer met inloop douche en ligbad, apart toilet en nog een trap naar de bruikbare zolder ruimte;
1ste bezoekdag: zondag 24 sept vanaf 13u en de 2de bezoekdag zondag 1 oktober; Een afspraak kan je maken via admin@levende-gemeenschap.eu; Bieden vanaf 499 000€