Voormalig senior analist Josh Stirling van Bernstein trekt een schokkende conclusie uit gezondheidsgegevens van de Britse overheid.

WASHINGTON, DC –  In de groep die de sterk gepromote / zogenaamd gedwongen, spuit(en) genomen hebben, ligt het sterftecijfer 26% hoger; En  het dodental is veel hoger voor diegenen onder de 50 jaar, waar het sterftecijfer 49 procent hoger is dan voor  de groep die de spuit weigerde; 

De schokkende cijfers zijn gebaseerd op overheidsgegevens uit het Verenigd Koninkrijk en werden onder de aandacht gebracht van senator Ron Johnson (R-WI) door Josh Stirling, een van de beste verzekeringsanalisten van het land en voormalig Senior Research Analyst voor Amerikaanse schadeverzekeringen bij Sanford C. Bernstein. & Co.

== vermijdt elke vorm van spuit. Je natuur is perfect en het is niet aan de mens om te rommelen met de natuur want hij de mens is niet de eigenaar noch de schepper van het lichaam; HANDEN AF VAN ONZE BIOLOGIE EN NATUURLIJKE STAAT VAN ZIJN

De vrouw: isabelle lambrecht