Ik merk dat er nog heel veel onrust is rond het zogenaamde shedding fenomeen, waar ik niks van geloof want het enige wat volgens de natuurwetten mogelijk is, is een energie overdracht.

Ik ben zelf healer en werk enkel met energie overdracht vanop afstand. Dus ik begrijp heel goed hoe energie overdracht werkt.

Wat ze vermoedelijk beogen met hun spuiten is een hanteerbare massa scheppen: deel doden en het andere deel onder de duim houden. Met de spuiten leggen ze je passies, energie en wilskracht plat = liefde en empathie doven uit, tot het vernietigen van je weerstand door je dna kapot te maken.  Ze experimenteren met verschillende dossissen en mengsels dus als je er niet aan sterft wordt je zwak en tevreden gehouden gehouden (dat beeld kreeg ik ook letterlijk door tijdens mijn eerste healing op iemand die gevaccineerd was smile alles is goed) = zeer gemakkelijk te controleren. Men verwijst hiervoor naar het fun vax  Diegene die ze niet kunnen platspuiten pakken ze op een andere manier aan.

Energie overdracht mogelijk via brainwashing

Mensen zijn zeer gemakkelijk te brainwashen. Dus als jij je niet wil laten platspuiten omdat je voelt: “hmm hier klopt iets niet” of omdat je denkt ” waarom zou ik mij in godsnaam de wet laten voorschrijven. Ik bepaald zelf wel wat ik wel en niet doe” dan kan je nog steeds te manipuleren zijn, als je vanuit weerstand = onmacht, nee zegt.  Onmacht is een emotie en emoties zijn zeer gemakkelijk te bespelen. Het shedding verhaaltje is hoe ze emotie van weerstand en onmacht tegen je gebruiken. Pas als jij stevig op eigen benen staat maw 100% trouw aan het zelf, zellfverzekerd ben je machtig en onaantastbaar. Ze kunnen dan je emoties niet tegen jezelf uitspelen, want je staat in liefde voor het zelf in het leven en liefde is de allerhoogste macht.

Omdat je nog niet versmolten bent met het zelf en je nog vanuit persoonlijke issues in het leven staat, kunnen ze je laten denken dat je spike eiwitten binnenkrijgt via overdracht; Dat is dezelfde kolder als dat je een vaccin of bacterie kan overdragen, alleen in een ander jasje. Dokter Hamer heeft onomstotelijk BEWEZEN dat je niets kan overdragen op een ander. En als jullie het verhaal van shedding delen dan ben jij het levende woord = jij verspreidt het idee van shedding waardoor jullie bij elkaar de onmacht en angst blijven stimuleren en voila dan heb je het fenomeen van zelfvervullende voorspellingen aan het werk. Omdat jij er geloof = echtheid aan verleent, moet zich zoiets manifesteren in je leven die je die ervaring geeft, dat is de natuurwet. Dat wat jij voor echt aanneemt, wordt jouw realiteit, belevingswereld. Op die manier draag jij de lagere frequentie van het shedding verhaal over op anderen die nog openstaan voor deze lagere trilling;

de wet van de communicerende vaten: energie overdracht

Energie werkt op het prinicpe van de communicerende vaten = het water dat in het voller vat zit zal naar het vat stromen dat minder vol is. Elke man/vrouw is een vat van liefde en als jij je bij een andere man/vrouw bevindt met minder liefde, zal een deel van jouw lichtenergie (liefde) automatisch naar die ander stromen die laag in energie is vanwege de emoties (gebrek aan liefde). Dat is de reden waarom hooggevoeligen zich snel moe kunnen voelen of leeggezogen of minder goed in hun vel als ze in aanraking komen met mensen die niet op hun golflengte / frequentie niveau zitten.  Ik zou bv geen massage willen ondergaan van iemand die gevaccineerd is, want dat is pure energie overdracht via de handen en handen zijn het verlengde van het hart en de hartsfrequentie wordt door de vaccins ernstig verstoord.

Elk orgaan heeft een heel unieke frequentie, dat heeft dokter rife ontdekt; ELk orgaan heeft een specifieke lading en als die ok is dan is het orgaan gezond. Door misdenken verstoor jij de lading van je lichaam. Vb als er veel boosheid in je leeft is de frequentie van je lever en levermeridiaan disfunctioneel = uit balans. Als je dan iemand “tegen het lijf loopt” die ook heel wat last heeft van boosheid, zullen jullie die frequenties op elkaar afstemmen = de zogenaamde shedding, en deze disfunctionele frequentie bij elkaar versterken. Alles is continue uitwisseling, als je iets/hoort/proeft/aanraakt wissel je energie uit. Vandaar dat het kijken naar horror films of rampen films je energie frequentie naar beneden smakt.

Dat alles is mogelijk dankzij het hormonaalsysteem

Hormonen zijn stofjes die je lichaam zelf aanmaakt en die via de bloedbaan de organen en weefsels aansturen om allerlei lichaamsfuncties te regelen. Hormonen hebben invloed op zowel langlopende lichaamsprocessen, zoals de groei of de puberteit, als kortlopende lichaamsprocessen zoals bloeddruk en angstreacties. Je frequenties bepalen hoe je hormonen zich manifesteren: in harmonie of in de war. 

Het bekende fenomeen van vrouwen die gelijktijdig menstrueren als ze een tijdje samen zijn. Dat is de natuurwet die alles synchroniseert.  Als vrouwen samen menstrueren, zorgt dat voor rust en harmonie. Alles is uitwisseling en de natuurwet streeft altijd naar balans, harmonie en vrede.

Blijf uit de verhaaltjes, het leven is puur en eenvoudig voor wie het zien wil en de natuur stuurt altijd richting vrede, harmonie en liefde. Als jij tegen je eigen natuur handelt omdat jij jezelf, het zelf afwijst dan maak je de dingen ingewikkeld, moeilijk en zogenaamd gevaarlijk.

isabelle lambrecht