Nee dat mag niet want eigendom is het hoogste recht en als iemand dit schendt, dan begaat hij een misdaad; Schending van je recht is een misdaad binnen de wet; Wie het verschil begrijpt tussen wat wet is en wat legaal is, heeft een zeer grote voorsprong op anderen; 
29 aug 2022: ik had een boete in spanje die ik gestuit en gecorrigeerd heb, en door omstandigheden had hun antwoord mij niet bereikt,
Daarop heeft het tax kantoor in juli 2022 zonder mijn instemming 120€ van mijn spaanse rek genomen;
Ik heb hen maanden later (want het maar maanden later gezien op mijn rek) een kennisgeving gestuurd met de opdracht om mij mijn geld terug te storten en vandaag kreeg ik een aangetekend schrijven met titel: Acuerdo de devolucion de ingresos indebidos = akkoord voor terugbetaling van niet gerechtigde ontvangsten;
Ik krijg 120€ terug +1,53intrest 😉 en inderdaad op 27 aug 2022 hebben ze het op mijn rek gestort;
Private capaciteit is de hoogste macht , als je begrijpt hoe de wet werkt en wat de legale publieke wereld is; als je begrijpt hoe jij je wet kan stellen en je recht bepalen, en hoe jij je recht kan bewaken en afdwingen; Maar daarom moet je de wet beheersen en die tot in de toppen van je vingers belichamen; 
 
Als je ziek bent dan neem je toch ook niet zomaar lukraak een handjevol pillen in de hoop dat er wel iets zal werken, je hebt meer kans op een dodelijke cocktail dan iets anders; Daarom heb ik mijn kennis vastgelegd in een aantal modules zodat jullie kunnen leren hoe je de enige autoriteit in je leven kan zijn, de hoogste macht; 

Wet en legaal zijn 2 gescheiden werelden; gebruik je legale onzin binnen een wettelijke concept dan blaas je zelf je  autoriteit en competentie op: dan ziet de legale wereld je als een ongericht projectiel dat geen flauw idee heeft hoe het voor orde en vrede kan zorgen in je eigen leven omdat jij je eigen wet niet kan stellen en je eigen recht niet kan bepalen (sui juris); dan roepen ze direct 1 van de 12 rechtsvermoedens in, nl dat je incompetent bent en een gevaar voor jezelf en de maatschappij en dan heb je geen stem in het kapittel;

Na 2 jaar diepgaand research, weet ik nu heel goed hoe ik de wet kan stellen, hoe ik die tot uitdrukking kan brengen, hoe ik mijn  recht kan bepalen en hoe ik mijn recht kan bewaken en afdwingen via de rechtbank; En dat probeer ik jullie aan te leren: 

  • module 1: dat is alle basis informatie die je nodig hebt om te begrijpen dat je de autoriteit bent en wat autoriteit is; helaas gaan de meeste mensen er niet te diep op in; Het is onvoldoende om het maar 1x te horen, te lezen, je moet er heel veel mee bezig zijn; Mij lukt het omdat ik er elke dag mee bezig ben; Het is een studie mensen, dus doe de moeite, studeer en voel je steeds lichter en sterker worden want dat is effectief het resultaat als je de wet begint te belichamen en die macht voelt van idd de autoriteit te zijn; Omdat ik zie in onze telegramgroep hoe weinig moeite er gedaan wordt om het effectief eigen te maken of te begrijpen, ben ik een zeer gedetailleerde opleiding aan het uitschrijven zodat niemand nog een excuus heeft om te zeggen: ik begrijp het niet of ik ga dat niet kunnen; Het is 3 voor 12 als je ziet hoe de overheid nu met onze voeten rammelt; Ik weet 1 dingen: met mijn voeten gaan ze niet rammelen;
  • module 2: dat is de rechtbank module waar tot in detail uitgeschreven is hoe je je recht via de rechtbank kan afdwingen incl procedure en de stukken die je nodig hebt;
  • module 3: is je rechtsprofiel waar je ook leert hoe je uit te drukken via kennisgevingen, hoe je je wet en recht bepaald, de valkuilen, helpt je de mindswitch te maken want er zit een stuk in dat gaat over zelfkennis en tips hoe je je kan bevrijden van je emotionele blokkades en angsten die je zullen helpen los te komen uit je in indoctrinatie zodat je de mindswitch kan maken en voelen dat je de autoriteit bent;
  • er komen nog traingsmodules en rollenspelen ook , we zijn er mee bezig